Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 dolog,amivel leveheted a lábáról

2011.03.22

1. a szavaid
A mondataid tartalma csak 7%-ban fontos ahhoz, hogy eldöntse, tetszel-e neki, vagy sem. De a testbeszéded annál hatásosabb lehet: akár 55%-ban  hozzájárulhat a pozitív megítéléshez. És még egy meglepetés: az is számít, hogy hogyan mondod,amit mondasz! Tehát fogalmazz érthetően, szépen, és kerüld a közönséges stílust!
 

2. a mosolyod
 
Ha sokat mosolyogsz, egyből leveszi majd, hogy szeretsz vele lenni.
Ha látja,hogy jól érzed magad a társaságában, megjön az önbizalma is. És egy apróság:a mosoly mindenkit megszépít, kár lenne kihagynod.
 

3. a szemed
Tudtad, hogy a pupillád kitágul, ha rokonszenves  emberre nézel? Ráadásul ezt nem is tudod irányítani, ez a tested ösztönös jelzése! Nézz a szemébe, hiszen minden ismerkedés a szemkontaktussal kezdődik!
 

4.a testhelyzeted
Azok az emberek, akik szimpatikusak egymásnak, úgy állnak, hogy lehetőleg szembe forduljanak. Ha érdeklődtök egymás iránt, közeledjetek is egymás felé!
 

5. az ajkaid
Beszélgetés közben gyakran nézzük a másik száját. Azon túl, hogy a húsos ajkat a legtöbben szexisnek találják, a fiúk főleg akkor bámulják előszeretettel a lányok száját ha a fejükben ott motoszkál a csók gondolata!
 
6. az érintésed
Az érintés minden kapcsolatban közelséget, az intimitást fejezi ki. Ha már olyan viszony alakult ki köztetek, hogy egymáshoz is mertek érni, egyre közelebb kerültök a célhoz! Egy finom érintéssel kifejezheted, nem szeretnéd "elengedni őt".
 
7. a tested

Ne feledd, a fiúk azonnal felmérik, mennyire csinos egy lány. Szakértő szemüket nem kerüli el egyetlen részlet sem: popsi, mell, láb stb. Egyesek szerint azt is megfigyelik, mennyire egészséges egy lány megjelenése: a fogak, az ápolt bőr, a csillogó haj sokaknak fontos!
 

8. a nevetésed
Ha nevetsz egy- egy viccén, növelheted az önbizalmát. Azért maradjon természetes a mosolyod, nem kell mindenáron vigyorogni, csak azért, hogy szimpatikusnak tűnj!
 

9. az öltözködésed
Te is megnézed, hogyan öltözködik az a fiú, aki tetszik neked. Ő is ugyan ezt teszi. Az első benyomás miatt tehát igenis érvényes a mondás: "A ruha teszi az embert"!
 

10. a hangulatod

 Az idegesség ragadós, ezért, ha stresszes vagy, ő is könnyen feszülté válhat.

Állj meg, vegyél egy nagy levegőt, mielőtt leállsz vele dumálni.

Nincs miért aggódnod, végül is ő "csak" egy fiú!


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 432611
Hónap: 6772
Nap: 166