Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Andú idézetei

2011.07.24

 

dscf9292.jpg

 

 

 

Mikor egy alagútba kerülsz, ameddig kijutsz az jár az eszedben, hogy a Fény ott az alagút végén. Miközben mindvégig Ő ott volt Veled!

Nem jön, de még is látom
Nem ír, de mégis várom
Mikor nem látom,de hiányzik
Mikor ott van, de átlátszik ...

Könnyűnek tűnik a szó, de amikor ő elé állsz, és a szemébe nézel a forró láztól dadogva mondod el:”szeretlek”!

  “ Beszélj, beszélj, beszélj!” Örökké csak ezzel nyaggatnak. De próbáltam én elmondani fűnek-fának búm-bánatom. De nem megy! Engem senki sem ért meg. Nem mondhatom el senki másnak, csak Neked, Neked, mert te megértesz!

 Ha lecsüccsensz egy kicsit, a tájra nézel és azon töprengsz, hogy milyen csodálatos lehet, és hogy mennyi erő lehetett abban aki mindezt létrehozta!

Hosszú az út amelyen járnod kell, Néha azért elfáradsz, Megállsz es kifújod az eddigi faradalmaidat. Felemelt fejjel újra elindulsz, És észreveszed, hogy Újra üdének és frissnek érzed magad, És hogy megéri végigmenni!

Mert nehéz rád néznem mikor a közelemben vagy, mert tudom azzal csak magamat kínzom,mert azt az álmot éltetem, hogy egyszer majd az együtt leszünk. De sajnos ez az álom nem válik valóra.

 Tudom, hogy haragszol és ideges is vagy mikor neked címzem üzenetem, de nincs mit tennem, én így érzem jól magam.

Sokszor az apró dolgok is lehetnek nagy dolgok.Ami az egyik ember szemében semmiség, az a mások szemében felmérhetetlen.

Ennyi volt, vége lett. Nincs már visszaút. El kell mennünk, nem maradhatunk. Bár az összeszokott társaság, tudom nem volt mindig összetartó. Azért tudom, hogy mindig kerestük a megfelelő utat, hogy ne sértsük meg egymást. Most még azt mondjuk, hogy „ milyen jó lesz nélkületek”. Hiába mondjuk ezt, mert a szívünk mélyén tudjuk, hogy nem igaz és szeptembertől nehéz lesz megszokni az új társakat.

"Nehéz elveszíteni valakit. Nagyon sokáig kerestem a választ, a magyarázatot, hogy miért történt. De erre sajnos nincs válasz, csak az Úr tudja, hogy mit miért tesz. De én nem keseredem, mert tudom, hogy Ő csak a jót akarja nekem. Ha mégis lennének szomorúbb pillanataim, csak felkeresek egy testvért aki megnyugtat engem!”

Űzd azt amit szeretsz,
Csináld azt amiben úgy érzed
tehetséged van hozzá.
De ne feledj egy dolgot,
Mindent  úgy tégy, hogy
az Úr büszke legyen rád!
Az Úr veled van és vigyáz rád!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lamiitei

(BiBi, 2011.10.27 19:30)

Tenyleg nagyon jol teszi az aki ilyen oldalakat ir:) sok sikert tovabbra is:)

Godeanu

(Laszlo Kinga, 2011.07.24 17:14)

Nagyon nagyon jo idezetek sok gratula annak aki ezeket felrakta!:) >:D<

 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 432622
Hónap: 6772
Nap: 164