Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tanácsok

Ha tanácsra van szükséged nyugodtan kérdezz itt!

Ha nem szeretnéd hogy mindenki lássa ami egyértelmű akkor vegyél fel msn-re vagy yahoo messengere és ha tudok szivesen segìtek a problémádban!

Cìmem:crazypinkystar@yahoo.com

Várom leveled

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hogyan tovább?

(Lola, 2014.07.21 01:28)

Szeretek egy fiút el is montam neki. Azt monta legyünk csak barátok. De nem birom elengedni. Mindig mosolyog rám és szerintem csakvfél elmondani hogy szeret. Még 3 nap a suliból. Utolsó nap el akarom mondani neki hogy próbáljuk meg. Ő egy másik lányt szeret. Jövőre sulit kell váltani és mi ugyanabba a suliba megyünk. A lány akiben szerelmes egy másikba. A fiút úgy hívják Liam. És mi van ha utolsó nap nemet mond? Szenvedjek? Mi lesz?

BLA

(Ágnes, 2014.06.10 09:11)

szerintem mondjad el neki akibe szerelmes vagy mig nem talál mást fiut vagy lányt) merta akkor lehet hogy szerelmes lesz beléd úgyan úgy ha elmondod de személyesen mond el oké? na ennyit tudok mondani mert ennyi a amennyit tudok

opera@citromail.hu

(Ágnes, 2014.06.01 08:41)

te fiu szerintem mond meg neki vagy ha van facebookja vagy ilyesmi és ott elmondod neki, hanem akarod hogy az osztály társaid tugyanak róla megkéred hogy ne mondja el senkinek ennyit tudok. :)

Segíts.

(Fiu., 2014.05.29 20:43)

Helo.teccik nkm egy csaj,de még nem találkoztam vele és még nem annyira ismerem,tudom hány éves meg h nincs barátja..mit mondjak neki? h ismerkedjek mit mongyak magamról?

segíts

(Ágnes, 2014.05.17 08:16)

szia én szerelmes vagyok egy fiuba és 4.-es vagyok és ő is régen ő volt belém zúgva most meg én lettem! szeritem már nem szerelmes belém mit tegyek?

Re: segíts

(Bogyóó , 2014.05.27 16:09)

Szia nagyon szükségem lenne egy jó tanácsra ha tudsz kérlek segíts ):
Van egy fiú nagyon helyes és sok lány mászkál utána és nem tudom h rólam mi a véleménye vagy h mit érez irántam igen mindig elmondja h szeret meg h ő engem nem bántana meg se semmi de ez már a 3 esélye és nem tudom mit tegyek és most is az van h távolodik tőlem .. Mit tegyek??

KÉRLEK SEGÍTS!

(fifikeee, 2014.05.15 20:25)

Szia! Van egy nyolcadikos fiú, akibe még a tanév elején beleszerettem. Persze ezek az információk nagyon gyorsan eljutottak hozzá, és meg is mondta, hogy nem jövök be neki...
Viszont mostanában nagyon nézz ami eléggé fura, hiszen azelőtt sosem foglalkozott velem, de amikor látjuk egymást szünetben (én hetedikes vagyok, ő meg ugye nyolcadikos) nagyon sokszor elég feltűnően nézz, és mosolyok. Mikor elkapom a pillantását, nem mindig kapja el a tekintetét, csak mosolyog...
Ez mit jelent, vagy is talán még is bejövök neki egy kicsit? Mit csináljak??

dány

(tomi, 2014.05.03 21:02)

volna egy komoly dolog az életemben tudnálsegiteni irj majd vissza

dány

(tomi, 2014.05.03 21:00)

hello

..ajusha

(Bogii, 2014.04.26 20:59)

Szia az van hogy tetszik nekem az egyik osztalytarsam es tegnap szerelmet vallottam neki es kerdeztem hogy tetszem e neki meg minden de azt mondta hogy most erre a kerdesre nemtud valaszolni mert faradt! Masnap......
Megkerdeztem es azt mondta hogy nemtudja es utana megkerdeztem hogy nemmersz nemet mondani?es azt mondta hogy nem merek nemet mondani es en erre nagyon szomoru lettem es pedig a suliban nem hagy sosem!!!!!beken es nemtudom hogy ez jot jelent e most mert szeretnek vele jarni de nemtudom hogy most akkor mivan!!!!???:(

Szlovákia Hodos Gáfy utca 378

(Enikő, 2014.04.19 22:37)

Nagyon teccik egy fiu aki mar kilencedikes de en meg csak hatodikos vagyok. Szerelmet vallottam neku facebookon de nem irt vissza semmmit ez most mit jelent? Nem erdekli az egesz? Jot? Rosszat?????

Nem tudom mi tévő legyek....

(Bella, 2014.01.20 17:43)

Szia!
Tetszik nekem nagyon egy srác és egyszer már be vallottam neki de akkor azt mondta hogy ő másba szerelmes de amellett még jó haverok maradtunk. Szakított vele a barátnője és én vígasztaltam meg minden és szilveszterkor teljesen olyan volt mintha tetszenék neki amit persze viszonoztam. És újra tetszik és most nem tudom mi van.. Azóta már voltam vele cukrászdába meg ilyesmi.
Mit tegyek?

Mit tegyek? :/

(penny, 2013.11.20 00:11)

Nagyon tetszik egy srác, csakhogy nem ismerem személyesen. Szoktam látni néha, meg Facebookon ismerősök vagyunk,de ennyi. Szeretnék írni neki és megismerkedni vele, de nem merek.
Sose merek közeledni meg lépni senki felé, mindig olyan hülyeségek foglalkoztatnak, hogy majd ha írok neki csak kiröhög meg ilyenek, hogy mit akarok tőle. Szoktam látni milyen lányok társaságában van és én nem vagyok olyan, ezért félek, hogy egyáltalán nem lenne esélyem, és meg sem merem próbálni. Mit csináljak?? És ha írok neki, akkor mit mondjak? Rögtön írjam meg hogy mi a helyzet, vagy csak szép lassan ismerkedjünk(ha ő is akar)? Fogalmam sincs mit csináljak :(

kosut lajos utca 44

(kiy, 2013.10.10 12:44)

szia en kint elek angliaban aszuleimmel es a sulimban van egy nagyn hejes fiuenis teccem neki de megsm nez ram a baratomnak adodt egy papir amir le ira a nevet meg minta neki hogy tecem neki jlojem be a fcebookon utana hetekkel tudtam meg hogy a baratom el titkolta elotem hogy a fiu aszt erdezteti hogy teccik e nekm meg hogy jarnek e vele es amikor oda jot es kerdeste tolem ogy igen en nem tudtam mit mondani mert nem tudtam hogy mit kerdez es meg kerdezni sem tudtam mert annyira zavarba voltam uttan a mikor el ment ram nvetet de utanna mas nap megint ramm sem figyel aszt vettem eszre az elejen hogy csak akor figyelt mikor en nem de most mar nem is figyel a facebookon meg nem udom be jelolni mert anyu nem adja vissza el tiltot a facbooktol es igy most nagyon nehez es nem tutdom hogy mit csnaljak mer azis baj hogy pakisztan nem udodm hogy mit csanalka vagyhogy mer nem figyel ha teccem nei segits kerlek koszi eloreis szia

Ercsi

(Lucus, 2013.09.16 16:45)

Szia van egy srác egy suliba járunk 12.-es és nagyon tetszik. Régebben volt ,hogy ráírtam ,akkor tök jól elbeszélgettünk ,bár pár órát kellett várnom mire válaszolt ,mert igaz online volt ,de nem volt gépnél.. és egy idő után ezt már meguntam ,hogy nem keresett és sokat is kellett várnom mire visszaírt. de most megint tetszik és nem tudom hogy én neki tetszem-e ,mert állandóan néz engem ,múltkor is barátnőimmel beszélgettem ,akkor is bámult és utána meg vissza is fordult, meg mosolyog is rám . amúgy a barátai szerint ,egy visszahúzódó, kissé görcsös , félénk srác. kérlek adj tanácsot . Vélemény?

szombathely

(vani, 2013.09.13 22:26)

van egy fiú aki nagyon tetszik nekem már egy éve ismerem és a legjobbhaverok vagyunk de én már elmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé és azóta fura velem! aztán azt hazudtam neki hogy már nem tetszik nekem és akkor meg tök aranyos volt. De viszont sokszor szoktam féltékennyé tenni a legjobbhaverjával is! szted mit tegyek?

pécs zsolnay vilmos utca 64

(noncsi, 2013.08.19 16:33)

Van egy sztár aki nagyon tetszik de 10 évvel idősebb nálam mit tegyek?

tetszik egy sztár

(viola, 2013.08.19 16:36)

tetszik agy tini sztár aki 10 évvel idősebb nálam probáltam mindenhol bejelölni írni neki de semmi.mit tegyek most??

sos szerelmes vagyok

(egy lány, 2013.05.18 19:35)

van egy srác 1 évvel idősebb nálam.nagyon szeretem őt de ő alig vesz észre kislánynak néz és ez elégé rossz,szoktunk beszélni de egy másik lánynak is tetszik és félek. de nagyon szeretem őt és nem bírom ki.

S.O.S.

(egyláány, 2013.04.22 17:42)

Az a helyzet,hogy nagyon tetszik egy fiú,de nem tudom,hogy mit érez irántam.Bár keveset beszélgetünk,amikor hozzám szól akkor őszinte.Egyszer tesiórán nekem csapott a leggyengébben a tenyerembe.Máskor pedig leesett a tolla amikor odaadtam neki akkor ,,hosszabb" ideig fogta a kezem.De más lányokkal(köztük az lb-mmel is) jóban van.Amikor például a kézilabdáját vaxolta akkor nekem mutatta meg először,hogy mit csinált.Most mit tegyek?Vajon mit érezhet? Kérlek segítsetek....!!!!!!!!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »