Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsok

Hello! Ettől a perctől kezdve a tanácsadás Ask.fm oldalon lesz mivel ott sokkal egyszerűbb lesz válaszolni. Ott mindenki a kérdéseire választ fog kapni. Itt sajnos nem tudtam minden kérdésre válaszolni, mert már egy picit összekavarodtak a dolgok. Ha nektek könnyebb akkor email-on is nyugodtan kérdezhettek. Várom kérdéseiteket!

Ask címem: www.ask.fm/katiehelp

Ha tanácsra van szükséged nyugodtan kérdezz itt!

Ha nem szeretnéd hogy mindenki lássa ami egyértelmű akkor vegyél fel msn-re vagy yahoo messengere és ha tudok szivesen segìtek a problémádban!

Cìmem:crazypinkystar@yahoo.com

Várom leveled

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Nem értem..

(Bea (szerki), 2011.11.25 22:10)

Szia! Hát ha igaz amit mondasz,akkor a véleményem szerint nem éri meg vele foglalkozni.Próbálj minél kevesebbet gondolni rá és minél kevesebbet a közelébe lenni.Tudom eleinte nehéz lesz,de meglátod idővel minden sokkal jobb lesz.

---

(Jojo, 2011.10.27 21:18)

Nekem annyira bejön egy srác eggyüt sportolunk (táncolunk) osztálytársak vagyunk de nekei egy másik osztálytársam tetszik de én szeretném őt megszerezni! Egyszer mikor versenre mentünk akkor elaludtunk az úton és a fejem a vállán volt őt ez nem zavarta és engem se egyálltalán! Nekem ennyira tetszik kérlek segíts hogy tudnám megszerezni !

Re: ---

(Bea(szerki), 2011.11.25 22:08)

Szia! Sose legyél túl rámenős,mert az elijeszti a pasikat,de mindig legyél vele kedves.Néha pedig éreztesd vele,mintha elérhetetlen lennél,de mégsem vagy az! Egy jó tanács ne éld bele magad a dolgokba,mert sose lehet tudni mi lesz a vége (tudom könnyű ezt mondani).

Szia! Van egy problémám

(Regi, 2011.10.17 18:16)

Szia! Nekem az a bajom hogy nem nő a mellem ....és tudnál segíteni hogy milyen étel vagy bármi más ami ezzel kapcsolatban nekem segít??!! Várom válaszod!! :) <3

Re: Szia! Van egy problémám

(Baba11.3, 2011.11.24 19:39)

Bazd sztem ez a legkisebb gondod -.-"" szánalom hova jutottunkxd

Re: Szia! Van egy problémám

(Bea (szerki), 2011.10.17 19:39)

Szia! Szerintem ezzel kapcsolatban nincs mit csinálni.Hiszen ez genetikai adottság,mindenkinek akkorára nő amekkora kell,hogy legyen.Ezért ne szomorkodj,hogy kicsik a melleid,majd idővel megnőnek :) És csak úgy zárójelben megjegyzem,hogy nagyon sok srác bukik a kis mellű csajokra ;)
Puszi

Re: Szia! Van egy problémám

(Szandi, 2011.10.24 22:34)

Szia !!!! :) ha azt akarod h nőljön a melled akk igyál sört! mert a sör növeszti a mellet )))))))

pasi ügy enm tom mit akar

(Egylány, 2011.10.24 20:03)

Van egy fiú itt lakik nem messze nagyon bejön nekem kezdetbe barátként tekintettem rá de ahogy majdnem minden nap át jött nagyon meg kedveltem 3év van köztünk lehet zavarja a kor különbség nem tom azért nem lépe vagy csak hülyéskedik velem de néha csinál olyat h meg simogat meg puszilja a nyakam át ölel, de tudni kell róla h ő egy közvetlen fiú . ha van valami problémám rögtön át jön és segít. ha kimegyünk hétvégén szórakozni valahova mindig hív engem is már kialakult egy baráti társaságunk . De nem tudom mit akar tőlem vagy egyáltalán teccek e neki de nem merem meg kérdezni mert felélek h besülök nála és már nem olyan lesz a barátságunk de valahogy még is meg kéne tudnom h most bejövöke neki vagy mit akar csak azt nem tudom h kezdjem el h ne legyen semmi baja a barátságunknak ha van valami jó ötleted kérlek segíts !! :D

Re: pasi ügy enm tom mit akar

(Bea (szerki), 2011.10.25 14:36)

Szia! Ahogy értettem ti nagyon jó barátok vagytok.Az én véleményem szerint nem éri meg elrontani a baráti kapcsolatokat szerelem miatt,mert ha egyszer vége lesz akkor a barátságnak is és az elég szomorú dolog.
De ha valahogy mégis megszeretnéd tudni,hogy mit érez irántad akkor az a legegyszerűbb megoldás ha egy közös barátotok faggatja ki aki jóba van vele!

crazypinkystar@yahoo.com

(Danó, 2011.10.22 20:16)

az általános iskola 7. évében volt egy barátnőm. Először nem gondoltam komolyan, mert csak tetszett a lány, aztán beleszerettem. Egy hét eltelt és jött egy sulibuli, ahol rám tört az 5 perc és elvesztettem Őt. Akkor jöttem rá, hogy igazán, szívből szeretem mert ott helyben elbőgtem magam. De már nem mertem vissza menni hozzá, mert ez már a 2. esélyem volt. ez lassan 2 hete volt még mindig szeretem de aszt mondta hogy utál de nem úgy viselkedik mintha utálna mit tehetek ???

Re: crazypinkystar@yahoo.com

(Bea (szerki), 2011.10.25 14:31)

Szia! Ha úgy látod rajta,hogy nem utál akkor az biztos úgy van.Legyél vele kedves és megértő...nem tudom mit tettél és mennyire volt bántó számára a dolog,de szerintem várj,mert az idő mindent megold!

:(

(:):D, 2011.10.17 17:07)

Mit tegyek hogy minden olyan legyen mint régen?:( mindneki ellenem van pedig nemcsináltam semmitse..mindnekinek vlm van baja..:/ össze vesztem avval a gyerekkel akit nagyon szerettem lehet h egy kicsit többet éreztem mint barátságot de akkis:S nemtom h mitcsináljak h megin mindnekivel jóba legyek:/

Re: :(

(Bea (szerki), 2011.10.17 19:30)

Szia! Először is az a kérdés,hogy csináltál-e valami olyan dolgot amivel megutáltathattad magad? Ezen gondolkozz el és ha igen akkor azt próbáld helyrehozni.Ha nem tettél semmi ilyent akkor pedig annyi az egész,hogy legyél mindenkivel kedves és segìtőkész.Esetleg azt is megteheted,hogy megkérded tőlük,hogy mi a bajuk veled...remélem segìtettem.Ha valami nem érthető vagy még van kérdésed kérdezz nyugodtan! Puszi

MM

(:((..fontoos:((, 2011.08.20 20:57)

Hat ugy van az egesz dolog hogy ezelott egy olyan honapja vagy par hete mar nem is tudom de az a lenyeg hogy mindig ramirt akkar mikor..meg smst is irt es most ram se szar..mert megjelent a tokeletes csaj akit en persze ismerek es mindig minekit ellop elolem segits kerlek mert nem tudom mit csinaljak:(

Re: MM

(Bea (szerki), 2011.09.05 17:17)

Szia! Ez nagyon szomorú,de sajnos mindenhol vannak ilyen ''tökéletes csajok''...akik igazából nem is olyan tökéletesek,csak könnyen megkaphatók.
Ha ezt csinálta veled akkor hidd el ő nem érdemel meg téged :)
Hadd,hogy menjen az úgymond ''tökéletes csaj'' után,majd rájön,hogy hülyeséget csinált amikor neked már más lesz.

Kérdés

(Alexa, 2011.07.29 23:41)

Mit jelent az hogyha egy fiú miközben azt mondja, hogy neki sovány barátnője lesz olyan sejtelmesen vagy nem is tudom e rád néz? Még azóta nem tudtam ezt az arckifejezését megérteni úgyhogy most már megkérdezem. Amúgy nem járunk. Ez rosszat vagy jót jelent?? Mert nem tudtam eldönteni.......

Re: Kérdés

(Bea (szerki), 2011.08.14 12:00)

Szia! Ez attól függ,hogy te sovány vagy teltebb vagy?
Ha te sovány vagy akkor csak is jót jelenthet,de ha teltebb akkor nem minden esetbe jelent jót!
De mondtad,hogy sejtelmesen nézz rád...szerintem már ez is egy elég jó jel ;)
Sok sikert!

Segíts!

(Angi, 2011.05.16 15:32)

Egyre jobb a helyzet szombaton 47 percet beszéltem vele viccelődött velem, én vele kérdezett tőlem dolgokat én tőle dicsekedett a töri jegyeiről én pont abból állok rosszul egy kis lökés kellet volna, hogy megkérdezzem korrepetálna e és mikor már majdnem mondtam elkezdett másról beszélni. Szerinted mit jelent ez a beszélgetés? (amúgy 47 percig tartott)

Re: Segíts!

(Bea (szerki), 2011.05.16 15:37)

Ez a beszélgetés lehet szimpla baráti is,de amiket elmeséltél valahogy jobban megfelel annak hogy tettszesz neki:D
Szerintem megint kezdjetek el hülyülni és kérdezz rá viccből,hogy nem akar-e korrepetálni töriből,mert úgye mondta,hogy ő jó belőle:)

szia

(zsuzsa, 2011.05.12 20:51)

köszike


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 432617
Hónap: 6771
Nap: 163