Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsok

Hello! Ettől a perctől kezdve a tanácsadás Ask.fm oldalon lesz mivel ott sokkal egyszerűbb lesz válaszolni. Ott mindenki a kérdéseire választ fog kapni. Itt sajnos nem tudtam minden kérdésre válaszolni, mert már egy picit összekavarodtak a dolgok. Ha nektek könnyebb akkor email-on is nyugodtan kérdezhettek. Várom kérdéseiteket!

Ask címem: www.ask.fm/katiehelp

Ha tanácsra van szükséged nyugodtan kérdezz itt!

Ha nem szeretnéd hogy mindenki lássa ami egyértelmű akkor vegyél fel msn-re vagy yahoo messengere és ha tudok szivesen segìtek a problémádban!

Cìmem:crazypinkystar@yahoo.com

Várom leveled

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem tudom mi tévő legyek....

(Bella, 2014.01.20 17:43)

Szia!
Tetszik nekem nagyon egy srác és egyszer már be vallottam neki de akkor azt mondta hogy ő másba szerelmes de amellett még jó haverok maradtunk. Szakított vele a barátnője és én vígasztaltam meg minden és szilveszterkor teljesen olyan volt mintha tetszenék neki amit persze viszonoztam. És újra tetszik és most nem tudom mi van.. Azóta már voltam vele cukrászdába meg ilyesmi.
Mit tegyek?

Mit tegyek? :/

(penny, 2013.11.20 00:11)

Nagyon tetszik egy srác, csakhogy nem ismerem személyesen. Szoktam látni néha, meg Facebookon ismerősök vagyunk,de ennyi. Szeretnék írni neki és megismerkedni vele, de nem merek.
Sose merek közeledni meg lépni senki felé, mindig olyan hülyeségek foglalkoztatnak, hogy majd ha írok neki csak kiröhög meg ilyenek, hogy mit akarok tőle. Szoktam látni milyen lányok társaságában van és én nem vagyok olyan, ezért félek, hogy egyáltalán nem lenne esélyem, és meg sem merem próbálni. Mit csináljak?? És ha írok neki, akkor mit mondjak? Rögtön írjam meg hogy mi a helyzet, vagy csak szép lassan ismerkedjünk(ha ő is akar)? Fogalmam sincs mit csináljak :(

kosut lajos utca 44

(kiy, 2013.10.10 12:44)

szia en kint elek angliaban aszuleimmel es a sulimban van egy nagyn hejes fiuenis teccem neki de megsm nez ram a baratomnak adodt egy papir amir le ira a nevet meg minta neki hogy tecem neki jlojem be a fcebookon utana hetekkel tudtam meg hogy a baratom el titkolta elotem hogy a fiu aszt erdezteti hogy teccik e nekm meg hogy jarnek e vele es amikor oda jot es kerdeste tolem ogy igen en nem tudtam mit mondani mert nem tudtam hogy mit kerdez es meg kerdezni sem tudtam mert annyira zavarba voltam uttan a mikor el ment ram nvetet de utanna mas nap megint ramm sem figyel aszt vettem eszre az elejen hogy csak akor figyelt mikor en nem de most mar nem is figyel a facebookon meg nem udom be jelolni mert anyu nem adja vissza el tiltot a facbooktol es igy most nagyon nehez es nem tutdom hogy mit csnaljak mer azis baj hogy pakisztan nem udodm hogy mit csanalka vagyhogy mer nem figyel ha teccem nei segits kerlek koszi eloreis szia

Ercsi

(Lucus, 2013.09.16 16:45)

Szia van egy srác egy suliba járunk 12.-es és nagyon tetszik. Régebben volt ,hogy ráírtam ,akkor tök jól elbeszélgettünk ,bár pár órát kellett várnom mire válaszolt ,mert igaz online volt ,de nem volt gépnél.. és egy idő után ezt már meguntam ,hogy nem keresett és sokat is kellett várnom mire visszaírt. de most megint tetszik és nem tudom hogy én neki tetszem-e ,mert állandóan néz engem ,múltkor is barátnőimmel beszélgettem ,akkor is bámult és utána meg vissza is fordult, meg mosolyog is rám . amúgy a barátai szerint ,egy visszahúzódó, kissé görcsös , félénk srác. kérlek adj tanácsot . Vélemény?

szombathely

(vani, 2013.09.13 22:26)

van egy fiú aki nagyon tetszik nekem már egy éve ismerem és a legjobbhaverok vagyunk de én már elmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé és azóta fura velem! aztán azt hazudtam neki hogy már nem tetszik nekem és akkor meg tök aranyos volt. De viszont sokszor szoktam féltékennyé tenni a legjobbhaverjával is! szted mit tegyek?

sos szerelmes vagyok

(egy lány, 2013.05.18 19:35)

van egy srác 1 évvel idősebb nálam.nagyon szeretem őt de ő alig vesz észre kislánynak néz és ez elégé rossz,szoktunk beszélni de egy másik lánynak is tetszik és félek. de nagyon szeretem őt és nem bírom ki.

S.O.S.

(egyláány, 2013.04.22 17:42)

Az a helyzet,hogy nagyon tetszik egy fiú,de nem tudom,hogy mit érez irántam.Bár keveset beszélgetünk,amikor hozzám szól akkor őszinte.Egyszer tesiórán nekem csapott a leggyengébben a tenyerembe.Máskor pedig leesett a tolla amikor odaadtam neki akkor ,,hosszabb" ideig fogta a kezem.De más lányokkal(köztük az lb-mmel is) jóban van.Amikor például a kézilabdáját vaxolta akkor nekem mutatta meg először,hogy mit csinált.Most mit tegyek?Vajon mit érezhet? Kérlek segítsetek....!!!!!!!!

Re: S.O.S.

(egyláány, 2013.05.06 17:36)

nem kell már segítenetek,mert a fiú már a multé és amúgy is hanyagolod ezt az oldalt kedves Bea

segítség gyorsan

(segítség, 2013.04.25 16:53)

van egy fiú aki tetszik /az volt lb exe de ő már nem jár oda/ és nem tudom hogy ő hogy érez mert amikor azt hiszi hogy nem látom hogy néz akkor mindig engem néz de ha közel kerülünk egymáshoz rám se néz nem is köszön facebookon meg mindig beszéltünk és néha úgy éreztem hogy csak ürügy hogy átadjak valami üzenetet mert teljesen magánjellegűek lettek a beszélgetések!! Segítsetek pls!!

váá!

(sz.d, 2013.04.08 02:31)

Az osztársammal év elején nagyon jóban voltunk sokat beszélgettünk és nagyon aranyos volt velem párszor hívott is h menjek vele meg a haverjaival vhova egyszer el is mentem vele moziba de mivel a haverjaival voltunk nem közeledet felém "úgy" egyszer tarott egy bulit ahova a legjobb barátnõmet nem hívta meg mert ki nem állhatja a csajt (nem lehet tudni h miért mert semmit sem tett vele)és én próbáltam meggyõzni h hívja el a barátnõm de õ semmiképp sem akarta én meg jó barátnõhõz híven nem mentem el a buliba ha a bnõm sem mehet. Aztán az osztályban kialakult egy " menõ" (mondanom sem kell a fiú állt az élén) réteg amibe benne is sokszor elnentünk a társasággal vhova ( a legjobb barátnõm nem volt benne és ezért volt h néha nem mentem velük h a bnömmel maradhasak) voltam csak miután szembesültem vele h nem hívtak meg egy buliba és amikor mennek vhova engem elfelejtenek elhívni és akkor már nem voltam része a "menõknek" és azóta nem nagyon beszélünk a fiúval. Nem értem h mi baja lehet..

Segíts....

(fgjf, 2013.03.23 14:39)

Van egy fiu a chaten akibe bele zuktam....meg nm talakosztunk....
mit írjak neki ??? nincs otletem..olyat szeretnék amibe ki mutatom h tetszik nekem de olyat is h ne legyen nyomulos..mit tegyek ??? :(:(

Segits!

(Én, 2012.11.26 19:43)

Van egy fiú aki tetszik és azt hittem eddig hogy én is tetszem neki de lehet hogy csak azért van ott a közelemben mert ott van a legjobb barátnőm is és ő tetszik neki. Szerinted?

Re: Segits!

(vivvcsii, 2013.03.05 18:17)

meglehet nagyon vigyázz vele!!

Re: Segits!

(........................, 2013.03.21 16:40)

Pontosan ebben a helyzetben vagyok én is , de amit tudok tanácsolni az az , hogy azt figyeld hogy miben más veled és a barátnőddel , vagy kérd meg az egyik barátnőd , hogy figyelje őt .

ujkigyos petöfi utca 14

(vida orsolya, 2013.01.18 17:12)

irtam egy fiunak hogy szerettem de nem irt vissza rá semmit már 3hete hogy irtam neki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogy most irjak neki vagy pedig hagyam?????(nagyon szeretem!!!)

Re: ujkigyos petöfi utca 14

(Vivcsii, 2013.03.05 18:16)

Lehet nem kellet volna igy letámadnod várnod kellet volna megismerned még jobban több idöt eltölteni vele...

Kérlek segíts !

(bogááár, 2013.01.11 18:42)

Nekem 2 éve van barátom de sajnos nem jövünk jól ki az utóbbi időkben nem érzem mér hogy szeretem, és valahogy már nem érdekel annyira ,mi egyébként együtt élünk.Van egy ismerősöm akivel sajnos megcsaltam őt ( csók) ez a fiú kijelentette hogy lefeküdne velem ,és azt vezsem észre hogy nekem nagyon bejön folyton róla álmodok ,de nem tudom hogy neki csak arra kellenék e ,és hogy kapcsolatommal mit tegyek??:(

Re: Kérlek segíts !

(Bea (szerki), 2013.01.11 23:42)

Szerintem meg kéne beszélned a barátoddal, hogy hol romlott el a kapcsolatotok. Ha már úgy érzed, hogy nem szereted akkor lehet semmi értelme folytatni. A másik fiúval még ne menj bele semmién viszonyba, először is próbáld jól megismerni, hogy megtudd mit szeretne tőled!
Ha valami nem érthető akkor kérdezz nyugodtan :)

S.O.S

(kisláány01.07, 2012.05.05 21:09)

Hali!
Másfél éve ismerek egy srácot, az osztálytársam de igazából egy éven át lesz@rtam nagy ívből mert nem volt "menő"... viszont az utóbbi fél évben változtak a dolgok és most ö áll hozzám a legközelebb minden ismerősöm közül.. de az itt a baj, hogy lehet hogy szerelmes vagyok belé de nem vagyok benne biztos és félek is tőle.. mivel ha szerelmes avgyok belé, összejövünk majd szakítunk akkor elvesztem a legjobb barátom, de ha meg sem probálom akkor lehet hogy életem szerelmét veszítem el.... és abban sem vagyok biztos hogy ő szerelmes belém.. bár vannak rá utaló jelek.... mit tegyek?? S.O.S

Re: S.O.S

(sári, 2012.11.24 15:05)

mond meg neki vagy kérdezd meg vagy ha nem mered te is agyál rá utaló jeleket


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 425264
Hónap: 5477
Nap: 198