Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Becsapós viccek

2011.07.26

Kívánlak és kellesz nekem, ágyba akarlak vinni, ledönteni, megizzasztani, hogy remegjen és égjen a tested.
Üdvözlettel: influenza

Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!

Tudom rosszul fog esni, amit most írok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik!

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? - De hisz te nem is tudsz repülni!

Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az első - foghúzásom.

Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!

Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán mégiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál te pizsama?

Vágytam Rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA!

Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipőm!

Szeretlek, imádlak főleg a mogyorós részed. Amikor leveszem a köntösöd, borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fő részed, kívánom azt az érzést. A fogaim odaérnek hozzá, a nyelvem érzi. Te is tudod miről beszélek! Miután befejeztem eldobom a csoki papírt!

Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetkőztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az első... pelenkázásom!

Reggel nem eszem, mert hiányzol, délben nem eszem, mert hiányzol este nem eszem, mert hiányzol, éjjel nem alszom, mert éhes vagyok.

Nélküled alszom el, de te álmomból keltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó kávé!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

Most ébredtem. Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemet szúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY

Minden éjszaka betakarod fázó testemet, minden éjszakán rajtam vagy. Élni nélküled nem tudok. Sokszor az ágyban magamhoz ölellek, és a legszebb dolgokra gondolok. Hol a fenében vagy már, te büdös takaró!

Mi az? Használat előtt kicsi és ráncos, használat közben merev és nedves, használat után ernyedt és csöpög. Esernyő!

Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétől fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni!

Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!

Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE KURVA! SZUNYOG

Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a szívószál!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baromijo!!!!!

(Flora, 2017.06.12 18:48)

k*va jo! sirtam a rohogestol. legjobban a pelenkas teccett

Ez nagyon jóóóóóóóó

(XDDDD, 2013.09.12 19:57)

xDDDDDD én rendesen röhögtem minegyiken!!! XDDDDDDDDDDDDDDD
azt hittem, a SZEX vagy a DU__S a megoldás ;)
az utcsó előttin szintea földön gurultam... XDDDDDDDDDDD

Re: Ez nagyon jóóóóóóóó

(-.-, 2013.09.12 19:59)

te komolyan...úristen...áh...hagyuk...

 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 425262
Hónap: 5479
Nap: 198