Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Шлюхи Краснодара

(Amuelhot, 2018.10.12 21:25)

<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интимные знакомства в Краснодаре Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд индивидуалок в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные бляди в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интим знакомства Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд проституток в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные шлюшки Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интимные знакомства в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд блядей в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интим знакомства Краснодара</a>

Strident blood arm-twisting symptoms

(AGlultduri, 2018.10.08 00:27)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-100mg-pas-cher-quebec/

Szőke Gréta és Én

(Fazakas Martin, 2018.09.11 13:56)

2018. 09. 04. kedd, integettünk egymásnak, aranyos lány, 14 évesek vagyunk ő 2004 11 25, én 2004 március. Mosolygunk, köszönünk, MÉG JÚNIUSBAN RENGETEGET ÍRTUNK MESsENGEREN, es a baratom Levente, aki a szerelmem barátnőjébe volt szerelmes, de már nem az...
Megvagyunk, és remélem maradunk is egy suliban a felvi miatt XD :D :)

Solution

(Emily, 2018.08.15 23:34)

MUSZÁJ ELOLVASNI:

Wooow, Emily vagyok, szeretnék megosztani életem történetét a világgal, hogy hogyan szereztem a férjemet és a promóciót a wrok-ban, mindenekelőtt visszanyertem a boldogságomat, úgy értettem egy dr. Ogundele hirdetését az interneten arról, hogyan segít egy hölgy, hogy visszaszerezze a barátját, ezért kapcsolatba kell lépnem vele, hogy segítsen nekem visszaállítani a házasságomat, a férjem 5 év házasságért hagyott engem, mert családja és barátai nem szeretnek engem, és megkérik tőle, hogy szerezzen újabb hölgyet, de amikor kapcsolatba léptem Dr. Ogundelével segítségért, elmondta, hogy lazítson, hogy segíteni fog nekem, Dr. Ogundele visszaküldte a férjemet, aki öt éven belül mindössze 48 órán belül elhagyott. Ez egy hatalmas varázslat, amit még soha nem láttam ilyesmiben. az én életem, és azt mondta nekem, hogy az én irodámban kerülek előadásra a varázslat leadása után, amiért a múlt hónapban a CFO-val kaptam promóciót. elmondtam neki, hogy tájékoztatni fogja a világot a jó munkájáról, ha segítségre és 100% -os megoldásra van szüksége, akkor a következő címen érheti el: E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com, WhatsApp Chat és Viber Chat: +27638836445.

selyemrét

(Derla Anna Liliána, 2018.07.24 23:29)

Nagyon jó volt ez a szöveg de ha azt irja hogy nem tetszem neki mert megkérdeztem vagy nem kellet volna?

Tall and Stumpy Blood Distress Symptoms

(Apustydype, 2018.07.23 23:24)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-france-2/

Recommendations: how to promote your tini-site.eoldal.hu

(LatonyaKeymn, 2018.03.26 11:25)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

fifa 15 скачать последние составы

(lecalDami, 2018.03.13 00:57)

Жаль, что сейчас не могу высказаться - нет свободного времени. Освобожусь - обязательно выскажу своё мнение.

---
Куда уж тут против таланта fifa 15 скачать торрент pc repack механика, скачать фифа 15 на пк без origin а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>crack fifa 15 v5 скачать</a> скачать fifa 15 без вирусов

fifa 15 скачать торрент механики rus

(enatrice, 2018.03.10 22:13)

Это всё сказки!

---
да ну МРАК!!! fifa 15 32 битная скачать, скачать фифа 15 модингвей торрент на пк а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/30-fifa-15-dlya-xbox-360-pal-russound-xgd3-lt20-skachat-besplatno.html>скачать fifa 15 xbox 360 lt 2.0</a> fifa 15 cracks v3 скачать

kuli.akos@gmail.com

(Kuli Ákos, 2018.02.26 17:27)

Még annyit ha ez segít valakiknek ,hogy tényleg bejössz e a srácnak vagy lánynak ha kipirosodik az arca az illetõnek ha közelében vagy.Ez gyakorlarilag 100% .Hisz a pupillákat nem fogod nézegetni ott elõtte xd.
Nálam is rengeteg csaj zavarban volt meg vörösödött és akkot tudtam nyerõ vagyok náluk.

Egy puncimágnes

kuli.akos@gmail.com

(Kuli Ákos, 2018.02.26 17:20)

Ez mind igaz amit leírtak.:):)
De ez nem csak a tiniknél,gyerekeknél igaz
néha felnõtteknél, én már tudom:).

Margit körút 12 /a

(Juli , 2018.02.04 13:02)

Szerintem lehet menőségbol csúnyán beszél én ezt tudtam eddig megfigyelni ,úgy hívja fel a figyelmedet rá

Jaksicsjanos@freemail.hu

(Baj van , 2017.11.30 17:48)

Sziasztok segítséget szeretnék kérni 12 éves vagyok tudom nem vagyok egy érett alkat és abban kellene segíteni hogy van egy lány (osztálytáram) 1-2 hónapja nyíltan tudtunk beszélgetni és volt osztálykiránduláson és állandóan zaklattak a lány osztálytársak hogy miért pont ő és én erre azt válaszoltam hogy erről nem tudok semmit és ott volt egy híd és egyre csak azt vettem észre hogy fogdossa az a bizonyos személy a vállamat meg a szemembe nézett mag ilyesmik 1 héttel később bevallottam a lánynak hogy bizony szerelmes vagyok belé de erre ő nem válaszolt semmit és azóta nem is beszél velem kivéve hogy ha elkérem a leckét vagy ilyesmi azóta r jöttem hogy bejöttem neki de a legjobb barátomba szerelmes mit tegyek? Egyszerűen már a barátomra se tudok ránézni mivel lejönne neki a szitu hogy most mi van és akkor én lennék az osztály bal"asza megírtam neki hogy feladom az érzéseim de még jobban feltépte a sebeket ez és eléggé lehetett rajtam látni azt hogy én szerelmes vagyok belé MIT TEGYEK?

Re: Jaksicsjanos@freemail.hu

(Winner, 2018.01.17 14:13)

Szerintem ne engedd veszni csak úgy. Szemezgess vele, légy ott a közelében, vagy ilyen hasonló. Csak ne nyomulj. A csaj rá fog jönni, ki kell neki, ne aggódj.

nbs.jogar@gmail.com

(Winner, 2018.01.17 14:10)

És mi van, ha az én kiszemeltemet a neten ismertem meg, de még nem találkoztunk? Így honnan tudjam, hogy ezek a jelek hasznosak-e? Igazából a helyzet nagyon komplikált. Barátnője van, ezt írja folyamatosan... De nagyon jól elbeszélgetünk a neten. És kérdezget, érdekli mi van velem... Pár barátom, akik ismerik őt, azt mondják, csak fél bevallani, de nincs senkije. Akkor meg miért hazudik nekem?! Viszont nekem ő nagyon szimpatikus, imádok vele üzengetni. Akkor most ez hogy van? Mit tegyek?

XEvil + XRumer free demo

(MashaLurge, 2017.12.13 23:52)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

....

(XY, 2017.11.24 17:32)

sziasztok. segítséget szeretnék kérni. van egy fiú aki nagyon bejön és kavartunk vagy valami hasonló. kb 3 hete nem nagyon beszélünk de látom hogy mióta nem velem van rossz kedve van és az osztálytársaim is mondják hogy nem néz ki valami boldognak... ezen a héten személyesen is beszéltünk megölelt és láttam hogy boldogabb lett. Mit csináljak? beszéljek vele?

Megorulok!!

(Rebeka, 2017.11.17 18:35)

Kerlek szepen segitsetek!! Van egy fiu most igy talalomra legyen egy neve mondjuk peti en petibe 3 . 4 . Be tetszett aztan 5. Be tetszett mondjuk egy szabi nevu fiu es 1.2. Ba is viszont aki 1. 2 .ba tetszett azt most utalom mind1 nem ez a lenyeg az a lenyeg hogy Petibe most is szerelmes vok es eddig mindenki akibe szerelmes voltam az ki tudodott eddig az osszes szerelem csak platoi volt de ebbe most nem vok biztos peti mostanaban annyira furin viselkedik sokkal kedvesebb nem szol be elmosolyodik mikor megszolalok segitokeszebb es egyszeruen nem ertem es felek remenykedni mert ha remenykedek akk ujra csalodni fogok az meg meg rosszabb es annyira tehetetlennek erzem magam! Szerintetek mit tegyek??? Kerlek szepen segitsetek!!

..

(.., 2017.06.11 01:24)

Én egy 7-es Lány vagyok akinek egy 8-os tetszik.
Nagyon sokat találkozunk és telefonálunk. És mit mondjak..a fiúnak van egy Barátnője..és kemény 8 éve ismerjük egymást..és ez nagyon megviselt.Pedig nem is éreztem iránta semmit de most már igen..Szerdán találkoztunk és mentünk sétálni az utcába és egyszer csak megcsókolt. Szóhóz se jutottam,nagy élmény volt de mégis elszomorottam mert én még a barátnőjével jóbba voltam.Ez utána kiderült,és azóta a fiúval nem beszéltem..:/
És ő az utcánkba lakik és amikor az udvarban vagyok,akkor mindig nézi a Testemet és mélyen a szemembe néz. Én meg csak így mondom hogy "Ehh..hello..",vissza se köszön csak int egyet..
Szeretném vissza kapni a régi fiút,akivel mindig lehetett hülyülni..:/

Re: ..

(Emoke, 2017.10.05 20:02)

Szia!probald meg en velem is volt ugy vissza kaptam de aztan en gonodoltam hogy 10 evesen tul kicsi vagyok de most 12 eves vagyok de nem hiszem el hogy egy fiu tetszik 6-os vagyok 5-ben egy osztalytarsam tetszet en nem tudtam de volt baratnoje ezert azota nem tetszet senki de most egybol tesi oran meg latam es meg tetszet az srac. De most terjunk a te lenyegedre probalj bocsanatot kerni meg legyel tobbet vele kicsi!
Enyut tudtam segiteni bocsi remelem menni fog es vissza kapod a pasid.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 6
Összes: 419697
Hónap: 7095
Nap: 261