Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bélavár utca 18

(Tóth Vivi, 2016.02.03 15:55)

Tetszik valaki. Én nem tudom tetszem-e neki.Imádom.Vele álmodom, csak rá gondolok.Kedves velem,de mással is. Nem mondja el mit szeret. MIT TEGYEK?


Xggsz

(Ygstdb, 2016.01.25 20:20)

Gghhhhhhhhhhhhhhhiiiie

tini-site

(eugénia, 2016.01.11 21:00)

szia van egy srác aki asz osztálytársam legjobb barátok voltunk de mostanába elég sokszor rá ütt a fenekemre fölakkarvenni külön akkar meni a többiektöl és a többiek mindig rolabeszélnek h bisztos teccekneki szerinted igazukvan

Martina

(Tina, 2015.12.11 21:02)

Nekem tetszik az egyik srác, viszon ő rám se hederít! :-(

Re: Martina

(Kinga, 2016.01.03 19:16)

Martina!Ha nagyon fontos neked a srác mindig legyél ott ha kel.De azért ne vidd túlzásba!Sok sikert kívánok neked!:)

szerelemtanács

(Penn, 2015.10.03 00:19)

Teszik egy fiú, de az a baj hogy más lánnyal találkozik az egyik legjobb barátnőmmel és nem tudom mit tegyek..Az egyik pillanatban úgy érzem tetszem neki a másikban pedig hogy csak engem röhög.Nagyon félek a csalódástól.Nem merek vele beszélgetni,azt se tudom mit mondjak neki.A másik óriási probléma hogy osztálytársam és minden nap látom nem tudok másra gondolni.El kéne felejtenem de nem tudom.Mit tegyek?

Re: szerelemtanács

(MICHAELA LAKATOŠ , 2015.12.21 20:17)

Nekem až iskolaba tetszik egy fiu de most rozba vagyunk en akkar nek vele beszelni de nem tom mert nem beszel velem mit tegyek hogy soha ne csaljon meg es bekujun ki

Re: szerelemtanács

(buksikabogyo01@citromail.hu, 2015.12.29 23:33)

Van egy srác,akit a jégpályán láttam,nem tudom a nevét,de nagyon bejön.Mindig oda károk korizni, és mindig amikor elmegy mellettem ügyel arra,h minnél közelebb jöjjön hozzám,mindig " menőzik" a közelében és amikor rámnéz mosolyog. A barátaival amikor rollam beszél rámnéz és mosolyog.Csak szánalomból mosolyog,vagy bejövök neki?

Re: szerelemtanács

(buksikabogyo01@citromail.hu, 2015.12.29 23:35)

Van egy srác,akit a jégpályán láttam,nem tudom a nevét,de nagyon bejön.Mindig oda károk korizni, és mindig amikor elmegy mellettem ügyel arra,h minnél közelebb jöjjön hozzám,mindig " menőzik" a közelében és amikor rámnéz mosolyog. A barátaival amikor rollam beszél rámnéz és mosolyog.Csak szánalomból mosolyog,vagy bejövök neki?

Re: szerelemtanács

(buksikabogyo01@citromail.hu, 2015.12.29 23:35)

Van egy srác,akit a jégpályán láttam,nem tudom a nevét,de nagyon bejön.Mindig oda károk korizni, és mindig amikor elmegy mellettem ügyel arra,h minnél közelebb jöjjön hozzám,mindig " menőzik" a közelében és amikor rámnéz mosolyog. A barátaival amikor rollam beszél rámnéz és mosolyog.Csak szánalomból mosolyog,vagy bejövök neki?

Re: Re: szerelemtanács

(Petra, 2016.01.02 14:33)

Van egy srác aki tetszik már tavaj óta és ő is azt mondja hogy tetszem neki.De sokszor összeveszünk és az egyik csaj azt mondta hogy ő csak az övé és megkérdeztem a srácot hogy mi van és azt mondta hogy nem tudja.Ez mit jelenthet?

kadas-ilona@freemail.hu

(korcsi, 2015.12.18 18:42)

Az iskolába van egy fiú aki tetszik nekem,azt nem tudom ponotasan hogy én is neki.Az órán mindig bámul és amikor sétálunk az utacán a barátnőimmel akkor csak nekem köszön.Ez azt jelenti szerelmes belém?

valakinek valahogy

(valaki, 2015.12.13 18:32)

az van hogy a fiuba vagyok szerelmes de legjobb barátnőm is szerelmes belé most mi legyen,???

szérüskert utca18

(valaki valaki, 2015.12.12 18:16)

Miért ne küldjek szerelmes leveleket a barátai közelében

hello

(jhmhdhrcc, 2015.12.12 15:16)

gbuihbhjvhf

:'(

(Niko, 2015.12.12 15:00)

szia nekem van egy pasi aki nagyon tetszik és 1-2 héttel ezelőtt én is bejöttem neki de most nemtom mi van mer amikor egymásnak bevalltunk mindent egy kis időt kért mert a barátaival összeveszett miattam ( hogy min az elég hosszú de a lényeg hogy valami pasis fogadalom) ezután egyre inkább azt h nem szeret miközben igen csak bizonytalan voltam .......pedig mellette kellet volna álljak de nemtettem és összevesztünk utána 2 hét múlva megint összevesztünk és azóta nem beszéltünk de a sulibuliban féltékenyé akart tenni ami be is jött de az nemlényeg később a barátnőmtől (dori) kérdezte hogy haragszok-e rá , utána dori megkérdezte hogy miért nem szeret már? (az egyik haverja mondta csak később megtudtam hogy valójában azt mondta hogy idegesítem) ő meg mondta hogy erről nem beszéltünk és most fogalmam sincs mi-csináljak.....el kéne felejtsem vagy beszéljek vele vagy micsináljak?

Martina

(Tina, 2015.12.11 21:02)

Nekem tetszik az egyik srác, viszon ő rám se hederít! :-(

feltűnnek a jelek?

(ember, 2015.12.06 22:20)

úgy is feltűnnek a jelek ha ő nem szerelmes beléd, hanem te belé? ha olyankor "küldi" a jeleket akkor bejössz neki?

Tini-Site

(sziv0046, 2015.12.06 22:10)

szia
en ezt megfogom fogadni de akkor s tudom hogy szeret vagy nem
de ő nem olyan mint a tobii gyerek mert ő más
de nagyon cuki :)

miskolckiralyut 30.2/3

(karolina12, 2015.11.05 03:07)

Sziasztok azt szeretnem kerdezni havan egy fiu es szerelmes vagyok vele minden tetszik de o meg figyel ezeket a jellemeket nem biztos hogy koveti de leci segitsetek akkor van a fiu es meg.nem is beszelgettem vele de a szemkontaktus megvan azt is jjelentheti hogy lenen???ees akk megvan a szemkontaktus ezutan mit tegyek es eleg felosvagyok mert nem merek odamenni hozza es amikor meglatom elfutok vagy felfutok a lepcson vagy a baratnom moge bujok kerlek segitsetek elore is koszi :) koszonom


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 367673
Hónap: 4959
Nap: 164