Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mit jelent?

(m0828, 2016.03.15 11:15)

Mit jelent, ha a suliba aznap sokadszor futunk össze és minden alkalommal le áll velem beszélgetni, közben keresi a szemkontaktust...
Viberen is sokat beszélgetek vele, de valamikor látja de nem ír, valamikor egész regényeket ír...
És az baj, hogy én úgy emlékszem fél éve ismerjük egymást, de ő arra emlékszik hogy kb. 1 éve is beszélgettünk, találkoztunk?
Lehet hogy ez utöbbi azért van mert akkor még nem érdekelt engem?

Mit csináljak?

(Tessza, 2016.03.10 14:18)

Van egy osztálytársam aki tetszik és mindig nyitott pupillával beszél velem
És nem merek kezdeményezni mert nem tudom hogy tetszem - neki
(volt már nem 1 olyan álmom amiben vagy a volt pasimmal békültem ki vagy összejöttem azzal aki tetszik)

Magyarország

(Bíborka, 2016.03.02 16:19)

Valaki segíthetne! Az egyik boltba járok vásárolni elég gyakran. Az egyik fiú nagyon tetszik, abban a boltban dolgozik. Néha köszön, és mosolyog és néz, elég sokáig. Ma viszont ott mentem el mellette, rám is pillantott, de pakolta tovább a polcot, és nem köszönt, nem mosolygott. Most akkor mi van? Utál vagy bizonytalan, vagy mi?

Re: Magyarország

(Anna, 2016.03.03 09:12)

Szia Biborka! Szerintem, hogy kideruljon valami jel talàn meg kellene kérdezned valamilyen dolognak, amit éppen vàsàrolni szeretnél a boltban az àràt vagy, hogy az finom-e vagy valami hasonlot. Akkor egy kicsit tudtok errol beszélgetni és felfigyelhet ràd.

Re: Re: Magyarország

(Bíborka, 2016.03.03 15:40)

Kedves Anna! Nagyon szépen köszönöm! Nekem ez eszembe sem jutott! Megpróbálom, hátha bejön!

Ezek jelek?

(A, 2016.01.07 18:19)

Hello!
Lenne egy kerdesem. Van egy srac a suliban, aki mindig nez, sot egyenesen a szemembe nez, amikor en is ranezek. Ha elmegy mellettem a folyoson, akkor minden alkalommal utanamnez. Mit jelent mindez?

Re: Ezek jelek?

(cupcake, 2016.02.28 18:43)

nem , ezek nem jelek
csak érdeklődik , de semmi más

bp.

(magic, 2016.02.26 21:57)

én egész órán Őt bámulom , és Ő eszre vette .... ma mondta , h nem kell minden másodpercenként őt néznem ....

nem erteme

(Csak egy csaj, 2016.02.17 16:02)

És mi van akkor ha csúnyán beszél velem de ha meglát elpirulunk mind kettem és ha emlegetem akkor mindig meglyelenik?!

bp.

(magic, 2016.02.12 20:16)

én is csodára várok ...

Hungary

(Apollonia, 2016.02.08 17:57)

Sziasztok! Nagyon tetszik egy fiu 2 napja a koripalyanal talalkoztam vele es nagyon bejon *-*, elotte is ismertem csak nem tetszett, sokat beszelgettunk, de a suliban nemmerek odamenni hozzá beszelgetni..csak nezem es varok a csodara..mit tegyek?

Széchenyihegy,14

(Dóri, 2016.02.07 11:03)

Hát nekem tetszik inkább mint hogy én neki vagyis integet meg mosolyog rám és nagyon sokat beszélgetünk nem tudom mit érez illetve hogy mit gondol rólam...

Bélavár utca 18

(Tóth Vivi, 2016.02.03 15:56)

Tetszik valaki. Én nem tudom tetszem-e neki.Imádom.Vele álmodom, csak rá gondolok.Kedves velem,de mással is. Nem mondja el mit szeret. MIT TEGYEK?


Bélavár utca 18

(Tóth Vivi, 2016.02.03 15:55)

Tetszik valaki. Én nem tudom tetszem-e neki.Imádom.Vele álmodom, csak rá gondolok.Kedves velem,de mással is. Nem mondja el mit szeret. MIT TEGYEK?


Xggsz

(Ygstdb, 2016.01.25 20:20)

Gghhhhhhhhhhhhhhhiiiie

tini-site

(eugénia, 2016.01.11 21:00)

szia van egy srác aki asz osztálytársam legjobb barátok voltunk de mostanába elég sokszor rá ütt a fenekemre fölakkarvenni külön akkar meni a többiektöl és a többiek mindig rolabeszélnek h bisztos teccekneki szerinted igazukvan

Martina

(Tina, 2015.12.11 21:02)

Nekem tetszik az egyik srác, viszon ő rám se hederít! :-(

Re: Martina

(Kinga, 2016.01.03 19:16)

Martina!Ha nagyon fontos neked a srác mindig legyél ott ha kel.De azért ne vidd túlzásba!Sok sikert kívánok neked!:)

szerelemtanács

(Penn, 2015.10.03 00:19)

Teszik egy fiú, de az a baj hogy más lánnyal találkozik az egyik legjobb barátnőmmel és nem tudom mit tegyek..Az egyik pillanatban úgy érzem tetszem neki a másikban pedig hogy csak engem röhög.Nagyon félek a csalódástól.Nem merek vele beszélgetni,azt se tudom mit mondjak neki.A másik óriási probléma hogy osztálytársam és minden nap látom nem tudok másra gondolni.El kéne felejtenem de nem tudom.Mit tegyek?

Re: szerelemtanács

(MICHAELA LAKATOŠ , 2015.12.21 20:17)

Nekem až iskolaba tetszik egy fiu de most rozba vagyunk en akkar nek vele beszelni de nem tom mert nem beszel velem mit tegyek hogy soha ne csaljon meg es bekujun ki


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 425266
Hónap: 5472
Nap: 195