Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szofi

(tündér, 2016.08.02 09:36)

Én szerelmes vagyok az osztàly tásanba a barátnőm elmonta a fiúnak.

Mit tegyek??

(Borcsi, 2016.06.05 17:58)

Nekem egy fiú tetszik ,de a barátnőim elmondták neki és megkérdezte tőleem és hazudtam.

Re: Mit tegyek??

(horváth csenge , 2016.06.08 12:25)

igyjártál ezentul megtanulod hogy senkenek nem mondasz semmit :)

Re: Mit tegyek??

(Borbás Vanessza, 2016.06.12 14:55)

Itt élek kint Németországba 12 éves vagyok és szerelmes vagyok egy Török fiúba megkérdezték tölem a barátai hogy szerelmes vagyok e belé és én meg azt mondtam nekik hogy nem pedig ez hazugság mert igenis nagyon belé vagyok zúgva

Re: Mit tegyek??

(Betty, 2016.08.01 09:04)

Jóbb ha elmondod vagy lesz esélyed vagy nem de ha tudja legalább át gondolhatja ő is meg te is jobb csalodni és félteni mint semmitsem érezni külömben megkövesedünk

mit tegyek?

(Làszló, 2016.06.17 16:19)

engem egy làny akibe szerelmes vagyok folyamatosan hülyît. Letilt fb-rôl stb. Ötletek?

Re: mit tegyek?

(Betty, 2016.08.01 08:54)

Hogy értve hülyit csaj vagyok hátha segithetek

clarafredrick5555@gmail.com

(margaret, 2016.07.21 18:55)

A nevem Margaret Fredrick és fejtem Texasban az Egyesült Államokban. "Az életem visszatért !!!
1 év múlva a törött házasság, a férjem elhagyott, két gyerek. én
úgy éreztem, hogy az életem a végéhez majdnem öngyilkos lett, én voltam
érzelmileg le egy nagyon hosszú idő. Hála a nagy varázslatot görgő
nevű főpap Dr oamen amely i MENT interneten. Egy hűséges nap,
mint én böngészés az interneten keresztül, rábukkantam egy csomó
tanúvallomások erről a különös varázslat görgő. Egyesek azt vallotta
hogy ő hozta a Ex szerető vissza, néhány vallotta, hogy ő helyreállítja
méhében, gyógymód a rák és más betegség, néhány vallotta, hogy ő is öntött
a varázslat, hogy hagyja abba a válás, és így tovább. én is találkoznak egy bizonyos
bizonyság, hogy egy nő az úgynevezett Mária, ő tanúskodott arról, hogy hogyan
ő hozta vissza vele Ex szerető kevesebb, mint 7 nap, és a végén
Vallomása elejtette főpap Dr oamen e-mail címre.
Miután elolvasta Mindezek úgy döntöttem, hogy egy próbát. Felvettem a kapcsolatot vele
e-mailben (drogalaspellcaster5555@gmail.com), és kifejtette, az én problémám
neki. Csak 3 nap, a férjem visszajött hozzám. Mi megoldotta
kérdések, és mi még boldogabb, mint valaha. Főpap Dr oamen van
Nagyon tehetséges ember, és nem fogom abbahagyni kiadói őt, mert ő egy
Csodálatos ember ... Ha bármilyen probléma itt az e-mail címét, hogy
elérni. drogalaspellcaster5555@gmail.com akkor örülök, hogy igen.

Dolgok, amiket is megteheti:
* Ahhoz, hogy gyógyítja a HIV / AID vagy kapcsolódó feltétel
* Szeretné támogatni kell az irodájában.
* Szeretné nők / férfiak futtatni után.
* Ha egy gyerek.
* Ön egy vállalkozó és szeretne nyerni egy szerződést
* Tudni akarja lekötni a férje / felesége
örökké a tiéd.
* Ha kell lelkileg segítséget.
* Leállítása Válás
* Ha azt szeretné, hogy mentes a veszélyektől varázslat ellátás Afrikában
kapcsolatba lépni vele, az ő email*drogalaspellcaster5555@gmail.com*

Majjah20@freemail.hu

(Farkas Gwm, 2016.07.12 17:11)

Sziasztok!
Mit csinaljak ha a fiunak aki teccik van baratnoje" De a napokban szakitottak es lehet hogy lesz eselyem nala, De mit tegyek hogy belem szeressen, es hogy gyonyorunek talaljon?? <3

gramu@freemail.hu

(noémi, 2016.06.08 12:26)

szar az élett trapista felsöfokon fiammmmmmmmmmmmmmmmmmmm xdd

hszanidika@freemail.hu

(Horváth Mirella, 2016.06.08 12:23)

mikor lesz az enyém a kevin

nadinkovacs

(Kovács Nadin, 2016.05.24 11:23)

szerelmes vagyok egy srácba és mindig kacsintott rám

Hiba

(Kori , 2016.05.17 16:18)

Nekem van egy fiú aki tetszik de már sajnos túlságosan is elszurtam.Mit tegyek ??

bp.

(magic, 2016.02.26 21:54)

én pl. mindenhol őt látom . beleőrülök az egészbe . és Ő észre se vesz ....

Re: bp.

(Czg:nyb., 2016.04.25 17:05)

Ugyan ez van velem is és nem tudom mit csináljak néha túl feltűnően nézem .Kiröhög. Te hogy vagy ezzel???

Csak egy kérdés?

(Ronie, 2016.04.05 14:03)

Ez csak egy kérdés mint ha mond ez többet? Tudom a kortásaim nagyon nem így állnak a világal szembe de én ugyan ebbe mit szégyeljek hiszen nem ártotam ennyivel a kérdés az "Mennyire gáz ha egy lány ostromol egy fiút vagy egyáltalán csak reménykedni amikor tudja ö magába hogy nem visszonoza?" "Mennyire gáz az elvársokhoz ragaszkodni?"

Re: Csak egy kérdés?

(:), 2016.04.21 16:40)

Ahogy írod kissé furcsa lehetsz ne haragudj Ronie
Ha bar ugy erzed a tásság emiat elitelne gondolj bele ök vajon tudnának olyankok lenni mint te kölünleges is egyedi lehetsz is nem az aki mindent az elvárásokhoz köt...
Az a fiu milyen?
A jelembe bele szeretel? Van ilyen. A többség tart benned érteket vagy csak azert ostromolnak mer szép is csinos vagy? Ronie gondold el! Hogy meg éri-e?
Mert ha a fiu nem regál vagy nagyon zárkozot vagy nem tudja még mi az igazi érték gondold el Ronie rajtad áll. Csak gondold el a többiek szemszögéböl nem lenne jó ha ennyire tökéletesnek is erösnek mutatnád magad a külvilágnak mert azt sokan kihasználják vagy el se fogják hinni hogy létezel amugy meg szerelmes vagy nyugi majd el fog mulani egy szer...

Valaki érti?

(Ramantia, 2016.04.13 16:15)

Van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok én meg próbálotam közeliteni hozzá de neki van egy haverja egy másik fiú aki nagyon idegesít annyira hogy egy szer el is gondoltam ezen vajon miért is azota teljes más hogy gondolok rá eljinte csak ugy voltam vele hogy vala hogy ki kell birni de most meg egyre többet gondolok rá is sokan azt mondják hogy lehet hogy csak beképzelem hogy szerelmes vagyok abba akibe mondtam is inkább nem is öt ha nem inkább a másik fiúba vagyok szerelmes ami inkább tünik nekem csak felángolásnak is még azt is mondták hogy belé estem csak nem valom be mint sem a szerelmnek utlsó gondolatom se az mégis egyre többet gondolok rá bár ezt szegyelem mert sajnos nagyon gáz jó tegyük fel hogy manapság a "gáz" szót inkább hanyagolom amikor rá gondolok is azt mondom hogy "Szerintem pedig olyan aranyos hogy magára akarja voni a figyelmet de sok szor az elentéjét érji el de amugy meg cuki lenne ha nem beszélne annyit is ezt a gyerekes nagy képüségét maga mellet hagyná" de nem tudom hírtelen miert lett nekem ö olyan fontos is miert azt nem tudom de nagyon nagyon remélem hogy nem szeretem belé

Döbbent

(Lia, 2016.04.09 14:33)

WÁÓ!
Most hogy ezeket olvasom nem gondoltam volna hogy szinte majdnem az összes igaz!:O
Nálam idősebb a pasi 7 évvel, én 16 ő 24 éves és eleinte nem is szántam sok minden erre az egészre de mostmar a jelek és tények és bizonyítják hogy van valami.Senki ne legyen kételyek közt mindenkinek lesz ilyen alkalom!:)
Puszi:*

Evike34@gmail.com

(Evelin, 2016.04.01 22:20)

Es mit tegyek?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 432612
Hónap: 6773
Nap: 167