Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

clarafredrick5555@gmail.com

(margaret, 2016.07.21 18:55)

A nevem Margaret Fredrick és fejtem Texasban az Egyesült Államokban. "Az életem visszatért !!!
1 év múlva a törött házasság, a férjem elhagyott, két gyerek. én
úgy éreztem, hogy az életem a végéhez majdnem öngyilkos lett, én voltam
érzelmileg le egy nagyon hosszú idő. Hála a nagy varázslatot görgő
nevű főpap Dr oamen amely i MENT interneten. Egy hűséges nap,
mint én böngészés az interneten keresztül, rábukkantam egy csomó
tanúvallomások erről a különös varázslat görgő. Egyesek azt vallotta
hogy ő hozta a Ex szerető vissza, néhány vallotta, hogy ő helyreállítja
méhében, gyógymód a rák és más betegség, néhány vallotta, hogy ő is öntött
a varázslat, hogy hagyja abba a válás, és így tovább. én is találkoznak egy bizonyos
bizonyság, hogy egy nő az úgynevezett Mária, ő tanúskodott arról, hogy hogyan
ő hozta vissza vele Ex szerető kevesebb, mint 7 nap, és a végén
Vallomása elejtette főpap Dr oamen e-mail címre.
Miután elolvasta Mindezek úgy döntöttem, hogy egy próbát. Felvettem a kapcsolatot vele
e-mailben (drogalaspellcaster5555@gmail.com), és kifejtette, az én problémám
neki. Csak 3 nap, a férjem visszajött hozzám. Mi megoldotta
kérdések, és mi még boldogabb, mint valaha. Főpap Dr oamen van
Nagyon tehetséges ember, és nem fogom abbahagyni kiadói őt, mert ő egy
Csodálatos ember ... Ha bármilyen probléma itt az e-mail címét, hogy
elérni. drogalaspellcaster5555@gmail.com akkor örülök, hogy igen.

Dolgok, amiket is megteheti:
* Ahhoz, hogy gyógyítja a HIV / AID vagy kapcsolódó feltétel
* Szeretné támogatni kell az irodájában.
* Szeretné nők / férfiak futtatni után.
* Ha egy gyerek.
* Ön egy vállalkozó és szeretne nyerni egy szerződést
* Tudni akarja lekötni a férje / felesége
örökké a tiéd.
* Ha kell lelkileg segítséget.
* Leállítása Válás
* Ha azt szeretné, hogy mentes a veszélyektől varázslat ellátás Afrikában
kapcsolatba lépni vele, az ő email*drogalaspellcaster5555@gmail.com*

Majjah20@freemail.hu

(Farkas Gwm, 2016.07.12 17:11)

Sziasztok!
Mit csinaljak ha a fiunak aki teccik van baratnoje" De a napokban szakitottak es lehet hogy lesz eselyem nala, De mit tegyek hogy belem szeressen, es hogy gyonyorunek talaljon?? <3

gramu@freemail.hu

(noémi, 2016.06.08 12:26)

szar az élett trapista felsöfokon fiammmmmmmmmmmmmmmmmmmm xdd

hszanidika@freemail.hu

(Horváth Mirella, 2016.06.08 12:23)

mikor lesz az enyém a kevin

nadinkovacs

(Kovács Nadin, 2016.05.24 11:23)

szerelmes vagyok egy srácba és mindig kacsintott rám

Hiba

(Kori , 2016.05.17 16:18)

Nekem van egy fiú aki tetszik de már sajnos túlságosan is elszurtam.Mit tegyek ??

bp.

(magic, 2016.02.26 21:54)

én pl. mindenhol őt látom . beleőrülök az egészbe . és Ő észre se vesz ....

Re: bp.

(Czg:nyb., 2016.04.25 17:05)

Ugyan ez van velem is és nem tudom mit csináljak néha túl feltűnően nézem .Kiröhög. Te hogy vagy ezzel???

Csak egy kérdés?

(Ronie, 2016.04.05 14:03)

Ez csak egy kérdés mint ha mond ez többet? Tudom a kortásaim nagyon nem így állnak a világal szembe de én ugyan ebbe mit szégyeljek hiszen nem ártotam ennyivel a kérdés az "Mennyire gáz ha egy lány ostromol egy fiút vagy egyáltalán csak reménykedni amikor tudja ö magába hogy nem visszonoza?" "Mennyire gáz az elvársokhoz ragaszkodni?"

Re: Csak egy kérdés?

(:), 2016.04.21 16:40)

Ahogy írod kissé furcsa lehetsz ne haragudj Ronie
Ha bar ugy erzed a tásság emiat elitelne gondolj bele ök vajon tudnának olyankok lenni mint te kölünleges is egyedi lehetsz is nem az aki mindent az elvárásokhoz köt...
Az a fiu milyen?
A jelembe bele szeretel? Van ilyen. A többség tart benned érteket vagy csak azert ostromolnak mer szép is csinos vagy? Ronie gondold el! Hogy meg éri-e?
Mert ha a fiu nem regál vagy nagyon zárkozot vagy nem tudja még mi az igazi érték gondold el Ronie rajtad áll. Csak gondold el a többiek szemszögéböl nem lenne jó ha ennyire tökéletesnek is erösnek mutatnád magad a külvilágnak mert azt sokan kihasználják vagy el se fogják hinni hogy létezel amugy meg szerelmes vagy nyugi majd el fog mulani egy szer...

Valaki érti?

(Ramantia, 2016.04.13 16:15)

Van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok én meg próbálotam közeliteni hozzá de neki van egy haverja egy másik fiú aki nagyon idegesít annyira hogy egy szer el is gondoltam ezen vajon miért is azota teljes más hogy gondolok rá eljinte csak ugy voltam vele hogy vala hogy ki kell birni de most meg egyre többet gondolok rá is sokan azt mondják hogy lehet hogy csak beképzelem hogy szerelmes vagyok abba akibe mondtam is inkább nem is öt ha nem inkább a másik fiúba vagyok szerelmes ami inkább tünik nekem csak felángolásnak is még azt is mondták hogy belé estem csak nem valom be mint sem a szerelmnek utlsó gondolatom se az mégis egyre többet gondolok rá bár ezt szegyelem mert sajnos nagyon gáz jó tegyük fel hogy manapság a "gáz" szót inkább hanyagolom amikor rá gondolok is azt mondom hogy "Szerintem pedig olyan aranyos hogy magára akarja voni a figyelmet de sok szor az elentéjét érji el de amugy meg cuki lenne ha nem beszélne annyit is ezt a gyerekes nagy képüségét maga mellet hagyná" de nem tudom hírtelen miert lett nekem ö olyan fontos is miert azt nem tudom de nagyon nagyon remélem hogy nem szeretem belé

Döbbent

(Lia, 2016.04.09 14:33)

WÁÓ!
Most hogy ezeket olvasom nem gondoltam volna hogy szinte majdnem az összes igaz!:O
Nálam idősebb a pasi 7 évvel, én 16 ő 24 éves és eleinte nem is szántam sok minden erre az egészre de mostmar a jelek és tények és bizonyítják hogy van valami.Senki ne legyen kételyek közt mindenkinek lesz ilyen alkalom!:)
Puszi:*

Evike34@gmail.com

(Evelin, 2016.04.01 22:20)

Es mit tegyek?

Evike34@gmail.com

(Evelin, 2016.04.01 22:18)

Van egy srac aki nekem tetszik, de a baratnom mondja mindig hogy ő lassa h az a srac folyton nez. Mar sokszor lattam en is. Es szerintem neki nem tetszek.

ja

(viki, 2016.03.29 20:19)

Hát nekem valamennyi cucc igaz a srácra...

Miért teszi?

(Haver , 2016.03.26 21:39)

Van egy srác az osztályunkban aki nagyon tetszik együtt van egy lányal de félre hivott beszélni. Azt mondta, hogy ha szakít vele akkor nem lessz mással csak velem és azelőtt azt kérdezte ha szakít vele akkor szerintem kivel lesz együtt? Én azt mondtam hogy nem tudom de ő azt mondta hogy de igen tudom most mittegyek az összes előző 15 jel igaz csak mi órán egymást nézzük és hüjéskedünk mittegyek

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy fiúba?

(NOÉMI , 2016.03.07 16:51)

3 éves kórom otta ismerem nagyon kedves megértő belle szeretem. Eccer majd nem jártunk de én pont jártam valakivel aki belle zavart ebbe az egészbe. Tegnap szakítottam velle a másik fiú miatt. De a másik fiú jár egy lányal igazából ők nem szerelmesek egy másba.A lány mást szeret, ...
És nem tudom hogy mit tegyek hiszen akkor jár valakivel ... így nem állhatoo elé. Vagy igen? Mit tegyek?
Bocsi a helyesírásért:-(

Re: Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy fiúba?

(Fata buona, 2016.03.26 11:16)

Kedves Noemi

O semmi gond csak várd meg míg szakitanak is elmúlik! Értem én hogy te hogy érezhetel esteleg mond meg neki. Bár én szerintem az a legjobb ha semmilyen nő parcticat nem alkalmazol is mások velémenye az ne érdekeljen. Végül is ez a te élted. Hiddel ha maradsz önmagad öszinte is kedves az fel fog neki tüni is hát neked is volt más ebböl kifojolag lehet nem is volt szerelmes soha abba lányba lehet csak egy vigasz volt neki tehát fel a fejel is ha szereted ne add fel ha meg már nem akor lépj tovább. Bár lehet nem is vagy szerelmes is csak a szeret hogy már nagyon szereted mint a legjobb barátod de azt mondom csak mond meg neki hogy szereted de lehetöleg négy szem közt

Vajon miért nem mondja meg?

(Ramona, 2016.03.25 17:06)

Van egy srác elég félre érthető. Én meg mondtam neki miután rá jött hogy menthetetlenül belé szeretem nyiltan meg mondtam neki hogy ha érez valamit nyugodtan mondja meg ha nem tép szét nyugodtan ezt az álmodást. Be valom semmilyen nő parcticat nem alkalmaztam csak meg mondtam nyiltan. Is ö erre semmit se mondott tett ha kérdezik a haverjai miért nem vagyunk egy pár én mindig mondom plantoi szerelem csak én érzem ö nem ha öt kérdezik akor hallgat. Amikor kérdezem töle ha nem visszonos akor miert zavar el mikor oda megyek de ö csak annyit mondott "Hogy az illetlenséglene" amugy sincsen sok barátja visszont a haverjai szerint erre támaszkodik kifogás ként de hallotam már olyat is tényleg nem visszonoza is probálja nem össze törni a lelkem meg olyat is 20 éves is egy 18 éves lány bele szeretet és amilyen kis optimista amilyen nyitott a világra is amilyen kis jó lelkü tele van stzertel olyan hamar tud meg kedvelni valakit csalodás után bár meg bocsájt is nem haragszik még is egyre távolabb huzod magad hoz is majd úgy is feled. Föleg most beszélt vele pár ismerősöm is bár hiába mondom az hogy még nem mondot rólam neki semmit se az nem egyenlő aval hogy az esélyem nulla bár ök azt mondták hagyam abba mert nem visszonoza. Én meg nem tudom saját osztálytásainak nem köszön nekem igen a tabletje az élte állandóan kezbe van még akor is amikor ott vagyok mégis meg lepő hogy figyel rám is szó szerint vissza tud mondani mindent de ahogy elkesrit az aki azt mondta "Hagyam abba" ö mindig azt mondja "Mert jó eszű és okos ne csodálkoz" más azt mondta nem tudja hogy a fülemen ültem e akor amikor ő azt mondta előttem hogy "Lenne nála esélyem" bár lehet hogy öt is csak a jó szándék vezérelte is csak hazuta hogy lenne esélyem persze mindig azzal magyaráza akor miert hagyja a szeditést én meg tudom sírni ilyenért igazi gyengeség de nekem mindig odaja mindenét még a kaját is pedig nem is kérem szépen töle ha nem csak annyi hogy add már ide is ö odaja multkor teszem mellé szándékosan le ejtem a sálam is fel vette másnak nem szokta nevet a vicemen multkor követem meg álltam lepcsön is oda jött sött olyan is volt hogy eldönthete vagy a haverokhoz vagy hozzám ül is kérdeztem tőle miert nem ö hozájuk a barátság örök remélem tudod hogy én csak de ö csak nézett is nem mondott semmit se azt mondják ö sok "mindenkivel szoba áll..." én ezt személy szerint nem tapasztalom "de te ugy se kellenél neki" is hát én is úgy vagyok vele hogy "Ami szomorú az igaz" én nem is értem miert de egy szer oda ült hozzám is meg szólitott de csak annyi hogy tanultam is kérdezte hogy írunk e dogát is én totál le fagytam hogy istenem most ö szólt én hozám is nem forditva az egyik tanár elmondta milyen okos magyara forditva ezt mondta "Ábbrándulj ki belöle amig míg nem kesső mert ö túl jó hozád" is nem tudom talán jobb lenne ha még se lenne köztönk soha semmi is mindig én iszom meg mindenek a levét nem tanaszkodhatok mert már lett volna alkalmam akár az igazira is de valaki a hátérbe mindig elbeszélt róla ha bár igaz ha azóta amiota ha szerelmes vagyok én azt el sem merem mondani senkinek nem merem a tudatára adni is ezt se tudták volnacmeg soha ha az öszinteség nem szólat volna meg bennem soha de sajnos mindig meg szólal. Bocsánat a helyes írásért is az ért hetlen Metaphora-kért de remélem meg értik hogy nem merem át nézni amit igy spontán le írtam mert el kap a sírás mikor rá jövök hogy csak bele kéne törödnöm hogy ilyen világban élünk

Mit jelent?

(m0828, 2016.03.15 11:15)

Mit jelent, ha a suliba aznap sokadszor futunk össze és minden alkalommal le áll velem beszélgetni, közben keresi a szemkontaktust...
Viberen is sokat beszélgetek vele, de valamikor látja de nem ír, valamikor egész regényeket ír...
És az baj, hogy én úgy emlékszem fél éve ismerjük egymást, de ő arra emlékszik hogy kb. 1 éve is beszélgettünk, találkoztunk?
Lehet hogy ez utöbbi azért van mert akkor még nem érdekelt engem?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 7
Összes: 419692
Hónap: 7094
Nap: 262