Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: hozzaszolas.........

(Jenny, 2016.09.29 18:53)

Ot? Sehogy 14 evesen meg nem gaz az hogy meg gondolom a baratnoid bepasiztak 13-14 evesen eleg ciki sok szor meg a 15 eves se tudja mit akar en mar csak tudom 17 evesen tobb fium volt mint az egesz iskola tasnak osszesen de hagyjuk ra jottem hogy minden talalkozas nem veletlen mindenkitol tanulsz valamit de meg mieelot csak el ittelnel a fele meg a kezemetse fogta de ez most nem lenyeg lenyegben csak 3 nagy szerelemem volt nyugi egyikel sem voltam egyutt ra adas a 3. Nem is volt visszonozott de ez most nem fontos szerintem te meg fiatal vagy is ra ersz eszerutlenul ne cselekedj is kerlek fogd fel 14-21 kozott szokot lenni az elso pasi is inkabb tanulj mint fiuz volt olyan ismerosom 22 evesen volt elszor pasija is mar 26 eves lesz Decemberbe is meg mindig az 1. meg van neki e helyet en te hat nem szegyen a helyes irasaert meg kulon bocsanat en vagyok Dixgraphias

tanács

(Dia, 2016.09.12 18:37)

Irjatok facen ha tanács kell. Segitek nagyon szivesen mindenkinek. Diána Schnetz néven megtaláltok:)

Évfolyamtárs...

(Rami, 2016.09.03 19:46)

Eddig azt sem tudtam hogy létezik de mióta egy táborban voltunk azóta minden tekintetünk egymásba "forr"!Köszönöm a tippeket eddig úgy tűbik tetszem neki!♡♡♡

hu

(macska, 2016.09.02 17:35)

Szar

2015.06.09

(Dóra, 2015.07.26 23:53)

Sziasztok !
Tapasztalt emberek véleményére lenne szükségem . Van egy fiú aki nekem tetszik táborba ismerkedtünk meg . Tök sok a közös tulajdonságunk . És nem soká lesz még egy tábor és szeretném meg csokolni . De nem tudom , hogy ő akarja - e . Az lenne a kérdés , hogy kezdeményezzek vagy utaljak rá vagy valami !?!?¡¿¡¿

Re: 2015.06.09

(lilla, 2015.08.02 21:28)

Hát szerintem csókold meg nincs mit veszítened ha nem tetszett neki akkor egy barom!!! :D

Re: 2015.06.09

(szofi, 2016.08.02 11:22)

Sikerült meg csókolni?

Re: 2015.06.09

(Betty, 2016.08.25 13:20)

Nane Iringo ugye nem.te vagy az

Szerinted?

(Simly arc, 2016.06.21 17:50)

Van egy srác! Nem úgy mint ha éreznek iránta bármit is de "haverjai" minden áron azt akarják hogy mi ketten össze jöjjünk mint egy pár. Állandóan ezzel nyamgatnak engem is cukolnak. Nem értem. Miért teszik?

Re: Szerinted?

(Patrícia, 2016.06.21 18:14)

Mert azt akarják hogy jöjjetek össze

Re: Re: Szerinted?

(Simly arc, 2016.06.23 13:41)

Ne haragudj de kifejtenéd hogy pontosan miert is akarhatják? Ne haragudj nem kötekedésböl írom!
Kösznöm széppen a válaszod!

szerintetek?

(Barbara, 2016.08.19 19:37)

Szerintetek mit csináljak hogy tetszjek egy fiunak aki nekem tetszik?

Re: Re: Szerinted?

(Patrícia, 2016.07.28 22:04)

Azt nem tudom bocsi meg azért is bocsi hogy csak most írtam vissza

Re: Re: Re: Szerinted?

(Patrícia, 2016.07.28 22:07)

Amúgy nincs mit alap dolog☺

Re: Szerinted?

(Dia, 2016.07.30 18:14)

valoszinu azert mert tetszel a sracnak, csak nem tudja hogy kimutatni, a haverjai meg igy probalnak meg segiteni neki

Re: Re: Szerinted?

(Simly arc, 2016.08.10 18:09)

Hat igen valoszinu! Hogy nem gondolhatam volna? Persze o csak tagadja is ilyenkor eleg gyereksen viselkedik el vorosodik majd neki ugrik annak aki azt mondta hogy teszek neki is tamad persze nem ram ha nem haverjara. De akkor sem lehet koztunk semmi. Tudom hogy sokan nem hisznek a lany-fiu baratsagba de ot pont egy 10 eve ismeret fiu baratom mutatbe meg Decemberbe azota joba lettem a fiuval de mindig is csak barat kent kezeltem is o is csak baratkent. Nem vagyok fabol igy nagyjabol talan eszre vettem. Sajnos van 2 lany az utamba az egyik az osztalytasa Szoszike jobban mondva Ordog sajnos mivel az osztalytas az osztalya elott nem tun hettek fel mert jon Szoszike is el kezd szekalni volt hogy egy szer lekopott de erol a srac nem tud allitolag bele van esve Szoszike ebbe a fiuba is eleg kotekedos elkenyezett is tegyuk melle kis gyerekes bar egy szer jo kedvebe volt is azt mondta nekem hogy ennek a fiunak mar nem csak tetszem ha nem mar szeret is bar nem tudom hogy mennyire lehet meg bizni Szoszikebe a masik lany pedig nem az osztalytas de mindegy o az a tipkus Szep arcu leany arc aki kivul tundokol de belul semmi elett celja csak annyi hogy pasija legyen is a tobbi nem is nagyon erdekli talan lehet annyira nem is szep vagy nagyon zarkozott vagy egyszeruen csak nincsen szemelyisege ezel a lanyal kenne egyutt jarnom korepre de o nem jar egy szer volt bent is kiderult hogy buta is lusta el se olvasta feladatott is mar ra bokte hogy nem tudja mikor szerintem meg egy 50-nes IQ-val rendelkezo ertelmi fogyatekos bocs ha valakit meg sertek de meg szerintem meg az is meg tudta volna oldani is a lustasag miat nem megy neki a tanulas felre ne erstd nekem amugy egypekent megy a tanulas csak az irasom miat jarok oda amugy a fiu se tud irni helyesen de ez most nem szamit mert a haverjai ezt nem tudjak rolam sot nagyon kevesen tudjak a suliba tehat ez merv ado nem lehet. Na mindegy szoval a haverjai azt akarjak hogy ossze jonk a 10 ev ismert fiu baratom is nagyjabol is szerintem is jo otlet lehetne csak sajnos Szoszike is a masik lany mindent tonkre tesz is hat a masik lany hettekig vagy az is lehet honapig azt hazuta hogy randizgat vele persze a srac tagadta is azt mondta soha nem jarna is randizgatna vele mert neki nem teszik de felek hogy mi van ha megis o nem tet ra semilyen utalst hogy neszeneke neki csak a haverjai mondjak bar neha mondja hogy jofej vagyok vagy kedves de nagyon nem a szavak embere is ha igaz hogy a masik lany is o randizgatnak nem akarok az utjukba allni mert ha ok boldogok is ez szamit csak. A korokon tudom nevetni fogtok En-17
10 eve ismert barat-19
A srac-16
Szoszike-A viselkedes 14 de amugy 15-16 korul
A masik lany-16

Ne haragudj hogy irtam egy hosszu littaniat csak igy konnyebb ki fejteni a helyes irasert meg kulon bocsanat
Kosznom szeppen a valaszod elore is is az eddig valaszod is kosznom bocsi hogy irtam egy mini regenyt

Re: Re: Szerinted?

(Simly arc, 2016.08.10 18:09)

Hat igen valoszinu! Hogy nem gondolhatam volna? Persze o csak tagadja is ilyenkor eleg gyereksen viselkedik el vorosodik majd neki ugrik annak aki azt mondta hogy teszek neki is tamad persze nem ram ha nem haverjara. De akkor sem lehet koztunk semmi. Tudom hogy sokan nem hisznek a lany-fiu baratsagba de ot pont egy 10 eve ismeret fiu baratom mutatbe meg Decemberbe azota joba lettem a fiuval de mindig is csak barat kent kezeltem is o is csak baratkent. Nem vagyok fabol igy nagyjabol talan eszre vettem. Sajnos van 2 lany az utamba az egyik az osztalytasa Szoszike jobban mondva Ordog sajnos mivel az osztalytas az osztalya elott nem tun hettek fel mert jon Szoszike is el kezd szekalni volt hogy egy szer lekopott de erol a srac nem tud allitolag bele van esve Szoszike ebbe a fiuba is eleg kotekedos elkenyezett is tegyuk melle kis gyerekes bar egy szer jo kedvebe volt is azt mondta nekem hogy ennek a fiunak mar nem csak tetszem ha nem mar szeret is bar nem tudom hogy mennyire lehet meg bizni Szoszikebe a masik lany pedig nem az osztalytas de mindegy o az a tipkus Szep arcu leany arc aki kivul tundokol de belul semmi elett celja csak annyi hogy pasija legyen is a tobbi nem is nagyon erdekli talan lehet annyira nem is szep vagy nagyon zarkozott vagy egyszeruen csak nincsen szemelyisege ezel a lanyal kenne egyutt jarnom korepre de o nem jar egy szer volt bent is kiderult hogy buta is lusta el se olvasta feladatott is mar ra bokte hogy nem tudja mikor szerintem meg egy 50-nes IQ-val rendelkezo ertelmi fogyatekos bocs ha valakit meg sertek de meg szerintem meg az is meg tudta volna oldani is a lustasag miat nem megy neki a tanulas felre ne erstd nekem amugy egypekent megy a tanulas csak az irasom miat jarok oda amugy a fiu se tud irni helyesen de ez most nem szamit mert a haverjai ezt nem tudjak rolam sot nagyon kevesen tudjak a suliba tehat ez merv ado nem lehet. Na mindegy szoval a haverjai azt akarjak hogy ossze jonk a 10 ev ismert fiu baratom is nagyjabol is szerintem is jo otlet lehetne csak sajnos Szoszike is a masik lany mindent tonkre tesz is hat a masik lany hettekig vagy az is lehet honapig azt hazuta hogy randizgat vele persze a srac tagadta is azt mondta soha nem jarna is randizgatna vele mert neki nem teszik de felek hogy mi van ha megis o nem tet ra semilyen utalst hogy neszeneke neki csak a haverjai mondjak bar neha mondja hogy jofej vagyok vagy kedves de nagyon nem a szavak embere is ha igaz hogy a masik lany is o randizgatnak nem akarok az utjukba allni mert ha ok boldogok is ez szamit csak. A korokon tudom nevetni fogtok En-17
10 eve ismert barat-19
A srac-16
Szoszike-A viselkedes 14 de amugy 15-16 korul
A masik lany-16

Ne haragudj hogy irtam egy hosszu littaniat csak igy konnyebb ki fejteni a helyes irasert meg kulon bocsanat
Kosznom szeppen a valaszod elore is is az eddig valaszod is kosznom bocsi hogy irtam egy mini regenyt

Miért?

(Csak egy lány, 2016.08.16 19:57)

Tetszik nekem 1 fiú é a barátnőim folyton azt kérdezgetik tőle, hogy járna- e velem. Meg persze beadják ne ékem s, hogy járni
akarunk egymással.És ez már nagyon idegesítő. Kérlek mondjátok meg mi csináljak

kata

(Segícség!, 2016.08.02 11:08)

Szerelmes vagyok az osztály tásamba és a barátnőm elmonta neki.
Segícsetek!

szofi

(tündér, 2016.08.02 09:37)

Én szerelmes vagyok az osztàly tásanba a barátnőm elmonta a fiúnak.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 432622
Hónap: 6772
Nap: 164