Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Léci

(Krisztina_23, 2016.11.26 17:19)

Lécciiiii

Akkor???

(Allya, 2016.11.26 08:36)

Van egy fium annak van egy baratja aki talan a legjobb baratja na az a fiu aki a pasim baratja eleg felre ertheto amugy rendes okos is inteligens fiu baratok is vagyunk is ezel igy edig semmi baj csak van egy olyan erzesem mintha o tobbet erezne iranytam mint szimpla baratsag lehet bele kepzelem annyira koronkret jelleket azert meg sem add de hat mit varjak tole o amugy semm az a nyomolos fajta inkabb csak ott jelenik meg hogy nem az a kozoseg oldalok fan is van hogy pl Skype napokig sot hetekel kesobb volt activ is ra irok is mar azonal activ gyakorta mondja a tobbi lanyra mikor panaszkodom rajuk mivel en inkabb vagyok az fiusabb lany aki a fiukal log mint a csajokal igy inkabb vele jobban kijovok ami cink hogy vele jobban kivok mint magaval a legjobb baratnomel de o mindig azt mondja hogy a legtobb lany "Mocskos k-val kezdod a-val vegzodo van benne r v betu ua meg miert ne hat kell a magan hangzo annekul nem szo a szo" jo nem igy ha nem ki is mondja is abba egyet ertunk hogy az iskola ahova jarunk ott a lanyok tobbseg pontosan az is de amikor kerdezem hogy na is en akor meg "Te nem" mikor meg ismerkedtunk amugy mindenkitol kerdezem mit gondol rolam hat ha kapok egy epito kritkat mi fejleszti a szemelyisegem o azt mondta "En nem tudom miert utalanak mert 4 szo te szep vagy csinos okos is kedves" en meg erre "is rossz tualjdonsag" o "az nincsen" kessobb mikor kihajtottam belole mondta "Turelmetlen" multkor mikor a fiumal voltam o is ott volt is el ment a boltba csak is mondtam neki hozzon nekem uditott is hozott de csoki-t is amire azt mondta hogy hat csak mert szulinapra ami igaz is mert mult heten az is volt nekem ha beszelunk Skypon akor akor sok szor olyan temat hoz fel amirol tudja jol hogy engemet is erdekel de a pasim miat nem mer sokat mondani is ez nekem nagyon arulkod jel vagy nem tudom csak en kepzelem el is szimpla baratsag is ha ez szamit en hiszek a fiu lany baratsagba tobb ilyen volt eltemben mint a lany baratok de a baratnoim nem nagyon vagy nem igazan mert szerintuk en nem veszem eszre ha bar ezt a sracot most aki a pasim legjobb baratja meg is azt mondja az egyik baratnom hogy be kepzelem a tobbinek nem is merem emliteni ami poen hogy meg annak az egy baratnomnek se mondtam aki azt allitja bekepzelem mert ugye bar neki csak annyit mondtam hogy "Gyanakszom egy fiura lehet tetszem neki" de egybol tudta kire gondolok is ra vagta "Nem" visszont ez a fiu nagyon jo szandeku az iskola ahova jarok ott igen sok felesleges is kitalt pletka van olyan amilyenek valosag alapja sincsen is azt mondjak hogy a pasim megcsal is mindig ezt sracott kerdezem a husegrol de o mindig azt a nezet valja hogy o szeret engem is hogy nem csal meg de azt vegyuk figyelmbe nekem mindig nagyon jok az elo erzeteim is ez a fiu vagy szimplan nagyon szandeku is baratsagos egy fajta kulon szemelyiseg "Valasos" ha sokat segit vagy csak belem van esve vagy mindketo

Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 12:14)

Azt meg elfeljtem mondani hogy valamilyen szinten beszelek Portugal-ul a fiu meg nagyon jo Nemet-es igaz azt hajtja szeretne tudni Portugal-ul de semmi nem motivalja is a Nemet-el van elfoglava multkor meg is Portugalul szolt hozzam is beszelt hozzam nem tudod sokat csak azokat a koltoi mondatokat amiket en naponta tobb szor el ismetelgetek akar portogalul akar magyarul de ezt csak azert irom hat jel visszont en Nemetul szinte alig tudok valamit is...

Re: Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 14:30)

Ra adsul Skyon en vagyok az egyetlen ember akivel beszel mivel mason nem vagyok fent talan meg a pasim az vagy a pasim szulivel beszelhet meg azon masnak

Re: Re: Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 14:45)

Tenyleg azt is el feljtem oda irni hogy a pasim eleg indulatos sokan mondjak nem illunk ossze mert en finom noieseg vagyok mig o durvabb visszont a pasim baratja mindig azt mondja "Szep parok vagyunk" meg hogy "Orulok nektek" de azt tegyuk melle ha bar en is feltekeny tipus vagyok o nagyon ha mar azt halja valakitol hogy "Jo no vagyok" vagy "Jarna velem" vagy "Paplant gyurne velem" vagy csak szimplan valaki erzelmet mond nekem vagy en nem figyelek magamra is el vagyok egy masik fiu tasosagaban a pasim mar egybol fel kapja a vizet is kepes ezert mindenkit ki utni persze engem pedig sosem tudna meg utni de ha feltekeny nem erdekli ot hogy ki a legjobb baratja is ki nem de nem csak felkenysegbol ut ertem masokat ha nem akor is amikor masok le kicsinito mondon gunyt uznek belolem... persze csak azert irom hat ha segit... De melle teszem hogy nagyon szeretem a pasim a haverjat is kedvelem de ot inkabb testveries baratsag bar nem tesverem nincs is fiu tesom de a pasim meg szerelembol

Diosd duna utca 23

(Andi, 2016.11.20 12:43)

Tökjo a proba
Kösz majd ki probàlom

bethlor2012@gmail.com

(Elizabeth, 2016.11.15 02:41)

Helló, a nevem Elizabeth, mentem át egy cikket, és kiderült, egy ember nevű Dr. Bomoh. én már szenved szakítás kérdések különböző srácok. Volt a kapcsolatot a varázslat caster.Steve volt a határán hagyva engem egy másik nő. de én pozitív maradt, és úgy vélik, tudtam, hogy vissza, és rávenni, hogy maradjon. íme Dr Bomoh segített me.Steve és én hamarosan férjhez megy. Dr. Bomoh olyan kedves ember, ő is segített megállítani a szív probléma. Hála neki, és hála Istennek az ajándékot adott neki. Ha bármilyen probléma egyáltalán, lépjen kapcsolatba vele ezen az e-mail: godbomohspirit@gmail.com

Kapcsolatba lépni vele, a következő, és látni a nagy munka a Dr Bomoh:
(1) Ha azt szeretné, hogy az ex vissza.
{2} Ha keres munkát
(3) Azt szeretnénk, hogy elő kell mozdítani az irodájában.
(4) Azt szeretné nők / férfiak futtatni után.
(5) Ha egy gyerek.
(6) Azt akarom, hogy gazdag.
(7) azt szeretné, hogy házasság varázslatok
(8) Vegye Betegség a szervezetből varázslatok
(9) Üzleti helyesírás
(10) lottó nyerőszámok.
(11) Hozd vissza Lost Love
  és még sok más.......

Mit csináljak?

(Egy lány ❤ , 2016.11.05 19:50)

Egy fiú osztálytársamba teljesen bele zugtam.
Több éve figyelem..
Ha elkezdünk beszélni már mosolygok.
Meg hallom a nevét már el nevetem magam.
Idén mellé ültettek istenem annyira örültem.!
Azt is tudom hogy neki is tetszhetek.
Sajnos nem sokáig tartott a boldogságom elultetek mert jött egy új gyerek.
Sajnos beszélgetni nem nagyon merek vele
Nem merek oda menni és elkezdeni vele beszélni.
Most tőletek kerek segítséget mert már nem tudok mit csinálni:(
Ötletek szeretettel várom ❤❤

Mit csináljak?

(Rebeka, 2016.10.27 20:28)

Van egy fiú akivel szoktam dumálni, és a jelek alapján "szerelmes" belém. Én viszont csak úgy gondolok rá mint haver. A barátnőm mondta hogy olvassam el ezt az oldalt mert szerinte Peti szerelmes belém. Mit csináljak vele? Nem akarom őt elküldeni a fracba, de nem akarok vele járni?!

Re: Mit csináljak?

(Jenny, 2016.10.31 17:29)

Tegyel ugy mint aki meg nem jott ra is ha be valja csak pirulj is mond azt "Addj idot nekem"

Füredi Roland

(Kürtös Éva Savannah, 2016.10.25 19:16)

Roli be kell vallanom valamit szeretlek és ha de nem az nekem nem baj csak azt kérem , hogy mindig legyél boldog ok. Szia!

most akkor mi van?

(veronika, 2016.10.12 16:37)

Van egy fiú osztálytársam ötödikese k vagyunk és 11 évesek a egyik osztálytársam pedig azt mondta nekem hogy az a fiu szerelmes brlém és tetdzek neki a fiu ram mosolygott és néha szokott is engem nézni:d de amikor odaultem melle akkor o elult onnan szerintetek miért

Re: most akkor mi van?

(Jenny, 2016.10.12 21:32)

Veronica

Kedves draga Verie

Te nem gondolod azt veletlenul hogy 11 evesen meg tul fiatal vagy a szerelmhez persze nem azt mondom hogy 14 felett senki nem szeretheti a masikat csak hogy te amit szerelemnek erzel kesobb ra fogsz jonni hogy az meg sem volt az ilyen kor csak erzel valamit de hogy mit azt nem tudod meg fogalmazni tehat szerintem 11 evesen meg nagyon ne varj csodakat is ez a fiu meg gyerek ahogy te is a kamaszkor ha bar benne van tiniejer az inkabb csak 13-tol kezdodik mivel az angol nyelv hasznalatba intol kezdokik a tini is egeszen 19 ig tart bar akor mar ifju de mindegy Verie szerintem ez a fiu egyenlore meg azt se tudja mit akkar ne eld bele magad is csodat ugyan ne varj mert ha meg is ossze jonetek csak par hettes kapcsolat lenne a szeret hianyt meg nem feltelenul egybol a szerelembe kell kerseni ha nem inkabb nez korul baratok testverek vagy tesver anyu nagy szolok na ugye mar kitisztul az eg. Felre ne ertsed a magyarazatom mind ezel ugyan csak jo szandekbol azt akkarom kozelni hogy 11 evesen meg gyerek vagy de nincs ezel ugyan problema szerintem orulj neki ugy ahogy van is ilyen fiatalon ne akkarj meg egy kapcsolatott mert en ugy gondolom hogy ez meg csak mulo delibab

Szeretel Jenny 17,5 ja is bocs a helyes irasert azert nem erosegem az iras sot be valom hogy Dixgraphias vagyok ez meg magyaraza ugy nagyjabol a helyes irasom

Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.05 17:02)

Sziasztok! Ez most egy kicsit husszu tortenet amit tudni kell "Ritta" a legjobb baratnom lassan 3 eve ja is en nagyon nem addok a kulsosegre bar mint masokat nem az alapjan ittelek mindegy

Van egy srac legyen "Oliver" meg meg egy srac "Roger" legyen Roger jart Ritta-val de nyaron szakitottak majd ujra ossze jottek en szegyelem magam de en ido kozbe bele szeretem Roger-be de hamar kiabrandultam de lenyeg hogy en nem kavartam vele sot amikor Ritta is Roger szet valtak en meg akkor is azt mondtam hogy "Jojjetek ossze meg egy szer" ahelyet hogy ossze jottem volna Roger de Roger nagyon bele szeret Ritta-ba is most megint egyutt vannak de kozbe Ritta-nak a nyaron mig szakitottak egy masik fiuja "Raphie" aki csak azert jart Ritta-val mert csak azt akarta Ritta-tol igen de az a fiu olyan is volt is most van ez a Oliver akirol kapok hideget meleget tudom en jol a fiuk milyenek az elott is Ritta azt valja Oliver csak azt akarja amit tole akart Raphie is hogy nala is probalkozott bar nekem Oliver azt mondta hogy szerinte Ritta csunya is nem jo nekem azt mondtak Oliver rossz fiu mert a legjobb baratnom nem jonak allitja be visszont nem tudom rola elkepzelni mivel Oliver-nek meg nem volt baratnoje ha ossze jonnek en lennek az elso is nekem van egy olyan gyanum mivel Oliver azt mondta nekem "Nem Ginger te szep vagy kedves is okos semmi rossz dolgott nem gondolok rolad visszont szerintem Ritta-val nem kellett volna ossze baratkoznod mert szerintem Ritta irigy rad hogy te vagy az egyetlen lany akivel foglakozok ebbe az iskolaba de iskolan kivul is" meg mutata hogy Ritta mit irt neki Facebook-on egyertelmu csak hat nekem nincs Facebook-om igy hat igy jarok rossz ember lenne mert hat neha Oliver-be neha Ritta-ba csalodok is az elzo kapcsolatom pont az volt hogy a lelkemet ki teszem a fiuert o meg valami fogja magat is lep egy masik novel ra adasul az osztalytasamal de mar megtanultam az erzeseim felet uralkodni csak nehez ezt a csalodast ki hederni de van egy olyan gyanum hogy Ritta feltekeny is csak azert van Roger-el mert mas nincs neki de persze nekem mindig azt mondja hogy ez is szerelmes belem meg az is akkor en csak aha aha aha ertem Ritta csak ennyit mondok de Oliver olyan hogy ha azt mondom neki ide josz meg varsz akor meg teszi sot multkor meg kajat is nekem adta is csak egyszer kellet kerni is akar hogy mondom neki rangathatom de csak azert csinalom ezt mert nem akkarom hogy kihasznaljon

¡A valaszokat elore is koszonom szeppen!

Re: Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.11 20:56)

Is lassatok csodat Oliver elettem legrendesebb fiuja Ritta csak puszta felre ertes aldozata lett is csak meg akart vedeni elore gondoltam is ma bebizonyosodott en Oliver elott ugy gondoltam hogy nekem nem jarna boldog be fejezes de most mar tisztul is ra jottem hogy meg se vagyok mar vesztes sose hittem a szerelembe mert legutobb amikor ugyan hinni probaltam akkor nem tartott sokaig hogy ujra darbokra torjon a lelkem de a szivem nem tort ossze vagy ossze fort mindegy most mar csak tudom milyen amikor az ember szerelmes is igen tenyleg gyonru erzes is meg ma se tudom el hinni is ha ez egy Disney film akkor en vagyok az a Disney hercegno aki almodozik hogy szabad legyen sokan lenezik is kihasznaljak de azert vannak jo tunderek is elobb meg csaljak is mosolyogva csak annyit mond "Elertem az elett celom" csak hat nem ez volt az raadasul bele szeret abba a fiuba aki a legjobb baratnoje de nem akkar kozejuk allni is ahelyet hogy el venne inkabb magat cseszteti is visszafogja magat nem mast majdan ujra gondolja az egeszet a kedvesege fel vesz egy alcat is mar nem tunik annak az edes kis holgynek aki valojaban helyete kisse cinikus lesz de hisz a csodakba titokba is kozbe mar nagyon unja a szerepet is jo bunko az eljen foleg a kesobbi szerelmevel mert mar elotte csalodott a fiunak meg elso szerelme de ettol meg rengeteg lany hajazna ra ha o engedne de aztan meg torik a jeg is hiaba mondjak neki "Add fel mert o benne is csalodni fogsz" de o csak vissza vag "Nem mert o most pont nem olyan o kedves is megerto" is igaza lesz na hat ez az en szerelmi tortenetem osszinte leszek nem tudom mire hasonlitt de ez

Re: Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.11 20:56)

Is lassatok csodat Oliver elettem legrendesebb fiuja Ritta csak puszta felre ertes aldozata lett is csak meg akart vedeni elore gondoltam is ma bebizonyosodott en Oliver elott ugy gondoltam hogy nekem nem jarna boldog be fejezes de most mar tisztul is ra jottem hogy meg se vagyok mar vesztes sose hittem a szerelembe mert legutobb amikor ugyan hinni probaltam akkor nem tartott sokaig hogy ujra darbokra torjon a lelkem de a szivem nem tort ossze vagy ossze fort mindegy most mar csak tudom milyen amikor az ember szerelmes is igen tenyleg gyonru erzes is meg ma se tudom el hinni is ha ez egy Disney film akkor en vagyok az a Disney hercegno aki almodozik hogy szabad legyen sokan lenezik is kihasznaljak de azert vannak jo tunderek is elobb meg csaljak is mosolyogva csak annyit mond "Elertem az elett celom" csak hat nem ez volt az raadasul bele szeret abba a fiuba aki a legjobb baratnoje de nem akkar kozejuk allni is ahelyet hogy el venne inkabb magat cseszteti is visszafogja magat nem mast majdan ujra gondolja az egeszet a kedvesege fel vesz egy alcat is mar nem tunik annak az edes kis holgynek aki valojaban helyete kisse cinikus lesz de hisz a csodakba titokba is kozbe mar nagyon unja a szerepet is jo bunko az eljen foleg a kesobbi szerelmevel mert mar elotte csalodott a fiunak meg elso szerelme de ettol meg rengeteg lany hajazna ra ha o engedne de aztan meg torik a jeg is hiaba mondjak neki "Add fel mert o benne is csalodni fogsz" de o csak vissza vag "Nem mert o most pont nem olyan o kedves is megerto" is igaza lesz na hat ez az en szerelmi tortenetem osszinte leszek nem tudom mire hasonlitt de ez

1183.BP.Rim .u.32

(Vermes heidi grete, 2016.10.02 13:42)

Nem merek tole kerdezni semit mert nahyon sokat kerdeztem mar tole e kapcsban es most nem tudom mit tegyek mert nekem es masoknak mindig mast mond hogy kibe szerelmes

Bocs

(Vermes heidi grete, 2016.10.02 13:43)

Re: 1183.BP.Rim .u.32

(Ginger, 2016.10.04 18:00)

Szerintem ez a fiu azt se tudja mit akar lehet szegyenlos de szerintem hagyd mert nem erdemli meg

hozzaszolas.........

(fernanda paluch, 2016.09.22 21:24)

hat az a baj hogy belem senki se szeret belem nemtom mi a bqjvelem szep vagyok nemvagyok kover se nemvagyok tul sovany hajam szoke syemem gesytenye barna 14 eves vagyok komoly vagyok stb de nemtom mi a baj velem tabacsot szeretnek kerni hogy tudjam elnyerni ot


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 432617
Hónap: 6772
Nap: 164