Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.05 17:02)

Sziasztok! Ez most egy kicsit husszu tortenet amit tudni kell "Ritta" a legjobb baratnom lassan 3 eve ja is en nagyon nem addok a kulsosegre bar mint masokat nem az alapjan ittelek mindegy

Van egy srac legyen "Oliver" meg meg egy srac "Roger" legyen Roger jart Ritta-val de nyaron szakitottak majd ujra ossze jottek en szegyelem magam de en ido kozbe bele szeretem Roger-be de hamar kiabrandultam de lenyeg hogy en nem kavartam vele sot amikor Ritta is Roger szet valtak en meg akkor is azt mondtam hogy "Jojjetek ossze meg egy szer" ahelyet hogy ossze jottem volna Roger de Roger nagyon bele szeret Ritta-ba is most megint egyutt vannak de kozbe Ritta-nak a nyaron mig szakitottak egy masik fiuja "Raphie" aki csak azert jart Ritta-val mert csak azt akarta Ritta-tol igen de az a fiu olyan is volt is most van ez a Oliver akirol kapok hideget meleget tudom en jol a fiuk milyenek az elott is Ritta azt valja Oliver csak azt akarja amit tole akart Raphie is hogy nala is probalkozott bar nekem Oliver azt mondta hogy szerinte Ritta csunya is nem jo nekem azt mondtak Oliver rossz fiu mert a legjobb baratnom nem jonak allitja be visszont nem tudom rola elkepzelni mivel Oliver-nek meg nem volt baratnoje ha ossze jonnek en lennek az elso is nekem van egy olyan gyanum mivel Oliver azt mondta nekem "Nem Ginger te szep vagy kedves is okos semmi rossz dolgott nem gondolok rolad visszont szerintem Ritta-val nem kellett volna ossze baratkoznod mert szerintem Ritta irigy rad hogy te vagy az egyetlen lany akivel foglakozok ebbe az iskolaba de iskolan kivul is" meg mutata hogy Ritta mit irt neki Facebook-on egyertelmu csak hat nekem nincs Facebook-om igy hat igy jarok rossz ember lenne mert hat neha Oliver-be neha Ritta-ba csalodok is az elzo kapcsolatom pont az volt hogy a lelkemet ki teszem a fiuert o meg valami fogja magat is lep egy masik novel ra adasul az osztalytasamal de mar megtanultam az erzeseim felet uralkodni csak nehez ezt a csalodast ki hederni de van egy olyan gyanum hogy Ritta feltekeny is csak azert van Roger-el mert mas nincs neki de persze nekem mindig azt mondja hogy ez is szerelmes belem meg az is akkor en csak aha aha aha ertem Ritta csak ennyit mondok de Oliver olyan hogy ha azt mondom neki ide josz meg varsz akor meg teszi sot multkor meg kajat is nekem adta is csak egyszer kellet kerni is akar hogy mondom neki rangathatom de csak azert csinalom ezt mert nem akkarom hogy kihasznaljon

¡A valaszokat elore is koszonom szeppen!

Re: Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.11 20:56)

Is lassatok csodat Oliver elettem legrendesebb fiuja Ritta csak puszta felre ertes aldozata lett is csak meg akart vedeni elore gondoltam is ma bebizonyosodott en Oliver elott ugy gondoltam hogy nekem nem jarna boldog be fejezes de most mar tisztul is ra jottem hogy meg se vagyok mar vesztes sose hittem a szerelembe mert legutobb amikor ugyan hinni probaltam akkor nem tartott sokaig hogy ujra darbokra torjon a lelkem de a szivem nem tort ossze vagy ossze fort mindegy most mar csak tudom milyen amikor az ember szerelmes is igen tenyleg gyonru erzes is meg ma se tudom el hinni is ha ez egy Disney film akkor en vagyok az a Disney hercegno aki almodozik hogy szabad legyen sokan lenezik is kihasznaljak de azert vannak jo tunderek is elobb meg csaljak is mosolyogva csak annyit mond "Elertem az elett celom" csak hat nem ez volt az raadasul bele szeret abba a fiuba aki a legjobb baratnoje de nem akkar kozejuk allni is ahelyet hogy el venne inkabb magat cseszteti is visszafogja magat nem mast majdan ujra gondolja az egeszet a kedvesege fel vesz egy alcat is mar nem tunik annak az edes kis holgynek aki valojaban helyete kisse cinikus lesz de hisz a csodakba titokba is kozbe mar nagyon unja a szerepet is jo bunko az eljen foleg a kesobbi szerelmevel mert mar elotte csalodott a fiunak meg elso szerelme de ettol meg rengeteg lany hajazna ra ha o engedne de aztan meg torik a jeg is hiaba mondjak neki "Add fel mert o benne is csalodni fogsz" de o csak vissza vag "Nem mert o most pont nem olyan o kedves is megerto" is igaza lesz na hat ez az en szerelmi tortenetem osszinte leszek nem tudom mire hasonlitt de ez

Re: Szeret vagy csak szedit

(Ginger, 2016.10.11 20:56)

Is lassatok csodat Oliver elettem legrendesebb fiuja Ritta csak puszta felre ertes aldozata lett is csak meg akart vedeni elore gondoltam is ma bebizonyosodott en Oliver elott ugy gondoltam hogy nekem nem jarna boldog be fejezes de most mar tisztul is ra jottem hogy meg se vagyok mar vesztes sose hittem a szerelembe mert legutobb amikor ugyan hinni probaltam akkor nem tartott sokaig hogy ujra darbokra torjon a lelkem de a szivem nem tort ossze vagy ossze fort mindegy most mar csak tudom milyen amikor az ember szerelmes is igen tenyleg gyonru erzes is meg ma se tudom el hinni is ha ez egy Disney film akkor en vagyok az a Disney hercegno aki almodozik hogy szabad legyen sokan lenezik is kihasznaljak de azert vannak jo tunderek is elobb meg csaljak is mosolyogva csak annyit mond "Elertem az elett celom" csak hat nem ez volt az raadasul bele szeret abba a fiuba aki a legjobb baratnoje de nem akkar kozejuk allni is ahelyet hogy el venne inkabb magat cseszteti is visszafogja magat nem mast majdan ujra gondolja az egeszet a kedvesege fel vesz egy alcat is mar nem tunik annak az edes kis holgynek aki valojaban helyete kisse cinikus lesz de hisz a csodakba titokba is kozbe mar nagyon unja a szerepet is jo bunko az eljen foleg a kesobbi szerelmevel mert mar elotte csalodott a fiunak meg elso szerelme de ettol meg rengeteg lany hajazna ra ha o engedne de aztan meg torik a jeg is hiaba mondjak neki "Add fel mert o benne is csalodni fogsz" de o csak vissza vag "Nem mert o most pont nem olyan o kedves is megerto" is igaza lesz na hat ez az en szerelmi tortenetem osszinte leszek nem tudom mire hasonlitt de ez

1183.BP.Rim .u.32

(Vermes heidi grete, 2016.10.02 13:42)

Nem merek tole kerdezni semit mert nahyon sokat kerdeztem mar tole e kapcsban es most nem tudom mit tegyek mert nekem es masoknak mindig mast mond hogy kibe szerelmes

Bocs

(Vermes heidi grete, 2016.10.02 13:43)

Re: 1183.BP.Rim .u.32

(Ginger, 2016.10.04 18:00)

Szerintem ez a fiu azt se tudja mit akar lehet szegyenlos de szerintem hagyd mert nem erdemli meg

hozzaszolas.........

(fernanda paluch, 2016.09.22 21:24)

hat az a baj hogy belem senki se szeret belem nemtom mi a bqjvelem szep vagyok nemvagyok kover se nemvagyok tul sovany hajam szoke syemem gesytenye barna 14 eves vagyok komoly vagyok stb de nemtom mi a baj velem tabacsot szeretnek kerni hogy tudjam elnyerni ot

Re: hozzaszolas.........

(Jenny, 2016.09.29 18:53)

Ot? Sehogy 14 evesen meg nem gaz az hogy meg gondolom a baratnoid bepasiztak 13-14 evesen eleg ciki sok szor meg a 15 eves se tudja mit akar en mar csak tudom 17 evesen tobb fium volt mint az egesz iskola tasnak osszesen de hagyjuk ra jottem hogy minden talalkozas nem veletlen mindenkitol tanulsz valamit de meg mieelot csak el ittelnel a fele meg a kezemetse fogta de ez most nem lenyeg lenyegben csak 3 nagy szerelemem volt nyugi egyikel sem voltam egyutt ra adas a 3. Nem is volt visszonozott de ez most nem fontos szerintem te meg fiatal vagy is ra ersz eszerutlenul ne cselekedj is kerlek fogd fel 14-21 kozott szokot lenni az elso pasi is inkabb tanulj mint fiuz volt olyan ismerosom 22 evesen volt elszor pasija is mar 26 eves lesz Decemberbe is meg mindig az 1. meg van neki e helyet en te hat nem szegyen a helyes irasaert meg kulon bocsanat en vagyok Dixgraphias

tanács

(Dia, 2016.09.12 18:37)

Irjatok facen ha tanács kell. Segitek nagyon szivesen mindenkinek. Diána Schnetz néven megtaláltok:)

Évfolyamtárs...

(Rami, 2016.09.03 19:46)

Eddig azt sem tudtam hogy létezik de mióta egy táborban voltunk azóta minden tekintetünk egymásba "forr"!Köszönöm a tippeket eddig úgy tűbik tetszem neki!♡♡♡

hu

(macska, 2016.09.02 17:35)

Szar

2015.06.09

(Dóra, 2015.07.26 23:53)

Sziasztok !
Tapasztalt emberek véleményére lenne szükségem . Van egy fiú aki nekem tetszik táborba ismerkedtünk meg . Tök sok a közös tulajdonságunk . És nem soká lesz még egy tábor és szeretném meg csokolni . De nem tudom , hogy ő akarja - e . Az lenne a kérdés , hogy kezdeményezzek vagy utaljak rá vagy valami !?!?¡¿¡¿

Re: 2015.06.09

(lilla, 2015.08.02 21:28)

Hát szerintem csókold meg nincs mit veszítened ha nem tetszett neki akkor egy barom!!! :D

Re: 2015.06.09

(szofi, 2016.08.02 11:22)

Sikerült meg csókolni?

Re: 2015.06.09

(Betty, 2016.08.25 13:20)

Nane Iringo ugye nem.te vagy az

Szerinted?

(Simly arc, 2016.06.21 17:50)

Van egy srác! Nem úgy mint ha éreznek iránta bármit is de "haverjai" minden áron azt akarják hogy mi ketten össze jöjjünk mint egy pár. Állandóan ezzel nyamgatnak engem is cukolnak. Nem értem. Miért teszik?

Re: Szerinted?

(Patrícia, 2016.06.21 18:14)

Mert azt akarják hogy jöjjetek össze

Re: Re: Szerinted?

(Simly arc, 2016.06.23 13:41)

Ne haragudj de kifejtenéd hogy pontosan miert is akarhatják? Ne haragudj nem kötekedésböl írom!
Kösznöm széppen a válaszod!

szerintetek?

(Barbara, 2016.08.19 19:37)

Szerintetek mit csináljak hogy tetszjek egy fiunak aki nekem tetszik?

Re: Re: Szerinted?

(Patrícia, 2016.07.28 22:04)

Azt nem tudom bocsi meg azért is bocsi hogy csak most írtam vissza


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 395852
Hónap: 3513
Nap: 135