Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tudok hivatkozni, hogy a hitel hitelező fáj Jogos segítsen nekem kap hitelt

(Celine, 2016.12.29 11:31)

Kaptam egy kölcsön a nyilvántartásból megbízható hitel cég, miután én már csalás egyetemlegesen más hamis hitelező, úgy döntöttem, hogy ezt a nagyon hitelező egy esélyt, mint adtam néhány más hitelezők, mert én kétségbeesetten szüksége kölcsön ez az idő, hogy egyértelmű Tartozások fenekemet, és indítsa el a saját üzleti, legnagyobb meglepetésemre kaptam kölcsön vennem kell csak ez a cég hitel. További információ arról, hogyan csinál én kaptam kölcsön, várjuk e-mailben: celinetan00@gmail.com

Bbél

(Bambusz, 2016.12.29 00:54)

Sziasztok
Van egy srác, unokabátyám szobatársa
Életemben egyszer találkoztam vele. Amikor egy szobában voltunk alig beszélgettünk de sokszor egymásra néztünk és most este 3 órán keresztül chateltünk és nagyon érdeklődő volt
Irtam neki hogy remélem még beszélgetünk majd és válaszolt: fogunk nyugi
Szerintetek most bejövök neki vagy nem mert most összezavarodtam

:)

(Liliána, 2016.12.07 18:30)

Sziasztok!
14 éves lány vagyok, az ismim pedig fiú(idősebb nálam). Pár kérdést tennék fel! Jaj, elfelejtettem, odaírni, h egy suliban vagyunk.
Nagyon jófej, mindig viccelődik velem,. Szerintem elég közel enged magához. Többen kérdezik h hogy vagyok ilyen jóba vele. Elég régóta ismerem. :)
sokat szemezünk de van mikor csap rám néz és én is rá( percenként). Baratnője szerintetek féltékeny? Csak azért mert gúnyosan köszön, sőt van mikor köszonnj se akar, vagy csak épp flegmázik. Az ismim van mikor ölelget,simogat. Segitsetek! :)
Köszi szépen! :)
Bocsi az összevissza írasert! ;) :)

Figyu!

(Kriszta66, 2016.12.09 10:10)

Figyelj nekem is vagy egy srác aki nekem nagyon tetszik de nem fogok 12 évesen szerelmeskedni! Én 13 évesen ismertem meg most vagyok 17 egy gimibe járunk nekem nem kell más csak ő, nem akartam neki elmondani de azok a locsi fecsi barátnőim mindent elmondanak.:-( Am meg ha fenéken rúg akkor azt azért csinàlja, h idegesítsen engem àllandóan firkáltak a kezemre mikor nem figyeltem, nem kell mindent komolyan venni. Mit hinnél ha egg ceruzát adna neked,h meg akarja kèrni a kezed?

Re: :)

(hát sztem féltékeny rád a barátnője sztem azért mert hogy milyen jóban van veled, máshogy viselkedik veled. Féltékeny, 2016.12.09 12:58)

Fiúk.

(Joddy, 2016.12.01 20:45)

Hello csajok!

Kérdés...

(Krisztina_23, 2016.11.26 13:50)

Szóval én 12 éves vagyok...Napközibe focizunk a barátnőimmel meg az ő barátaival...Tudja hogy én béna vagyok fociba de mindig engem választ..Ez mit jelent?
Volt még olyan is hogy rajz óra volt és a tanár mutatott valamit és mindig mögém áll...Ezek mit jelentenek?És ha engem popsin "rúg"?

Re: Kérdés...

(Jenny, 2016.11.26 21:40)

Dragam ez meg csupany csak gyerek szerelem visszont tegyuk melle hogy szerintem tetszehetel neki de szerintem concretan nem tudja mit erez... De nekem vajon miert van olyan erzesem hogy te is olyan vagy mint az 10-vek jaron legtobbje hogy 10-15 kozot azt hiszik mert meg nem volt senkijuk le vannak maradva szerintem 14 alatt nem is lehet meg szerelmet erezni a masik iranyt csak egy kis erzelmet de az meg nem szerelem csak valami ahoz hasonolo erzes a szimpla fellangolas szerintem te csak szerlmes akarsz lenni de nem ebbe a fiuba a fiu meg gyerek concret erzelme meg ugyan csak meg nincsenek o csak azt tudja hogy helyes vagy neki is csak egy szimpla baratott latt de majd kesobb kifog alakulni az erzelem de persze csak akkor ha nem egy fellangolas ha nem komoly baratsag en azt mondom ha kell neked legyetek baratok majd olyan 14-16 korul meg majd el dontod te...

Remelem tudtam segiteni... De ha bele kottnel abba amibe irtam vagy nem erted talan majd kesobb vissza olvasod is meg erted...

18/L

Re: Re: Kérdés...

(Krisztina_23, 2016.11.27 22:25)

Dehogy kötnék beléd...Csak az a fiú nem csak hogy követ hanem......Popsin rúg...Megminden...Tudom kicsi vagyok még...De hülye nem vagyok!

Re: Re: Re: Kérdés...

(Jenny, 2016.12.01 19:57)

Kajak fenekeny rug? Én az ilyen fiukat olyan gyorsan kikosarazom meg elküldöm őket amilyen gyorsan csak lehet!

Persze ez is csak én lehetek nem mint ha mindenki egyforma lenne is igaz is olyantol tanacsott ne fogadj ki minden embertől eltér senkivel sincsen egy közös tulajdonsága amikor már Eticet óránk van az osztály ban a tanár kijelenti hogy "Már több variáció már Concretan nincs erre is erre a szitura" akkor én kijelentem hogy "De tanárnő igen is van" majd a tanár "Akkor Jenny mond mi az" akkor majd én például legyen az a szitu hogy van pasid majd együtt vagy a fiúval bele szeretsz kozbe almaidba a tanár szerint csak is 3 lehetőség van
1.Titokba tartod de nem csalod meg a pasid
2.Titokba tartod de meg is csalod
3.Szakitasz ugy is össze josz vele vagy nem
kozbe vs. en alkalmaznam az 1.-est de ha a pasi bevalana en meg mondanam őszintén hogy bele estem őszinteség ne muljon ettől nem felek visszont ugyan akkor közölnem vele azt is hogy vissza utasitom is meg mondom őszintén hogy "Semmi nem lehet köztünk mert eltelem amikor egy lány ilyenert szakit a barátjával mivel az a pasi is csak érző lény félre lépni meg ne haragudj nem lennék rá hajlamos fel fogtad soha többe nem talál kozhatunk is keres" ha randira hiv el se megyek de ha kapok tole valmit azt elfogadom csak jegygyurut nem aztan meg fogatam hogy a legjobb barátnőmnek sem a pasijara sem pedig az exe mind tabu ha bar a legjobb barátom 1. pasijaba szépen bele estem de amikor szet valtak is azt mondtam hogy jöjjenek össze még egy szer is ezért imád koztam csak hogy ok legyenek ujra egy parok ha bar a barátnőm nem is szereti őt amint egy másik fiu szerelmet val neki már megy más hoz aztán azal is szet valik megy vissza az 1.-hoz na tessék sem veled sem nélküled en ezt sose tudnam meg tenni is amikor azt mondja nem erdekli akkor az meg is csak amikor össze jön az 1. fiuja egy "Csúnyább lánnyal" mint ha ő lenne világ szépe pedig nem is de ettől függetlenül a pasi meg szereti aztán van egy fiú baratom akinek lehet tetszem de diret nem kerdezem meg tőle mert nem akarom ot kelemetlensegbe hozzni látszik hogy nem vagyok belé szerelmes de tudom ot szeretni is tudok érte ugy aggódni is akit elitelek aki kulso os szarmazas alapjan ittelnek a raszistakat kulon utalom ok undorodnak a feketektol en pedig tőlük undorodok de sokan azt mondják rám "Szép kis áll szent" mikor igazbol tenyleg igy gondolom is van egy teljesen masik szemszögem

egy 18/L Magyar-Szlovak csaj

¡¡¡De hiddel jobban jársz ha egy ilyentol tanacsott nem fogadsz!!!

Re: Re: Re: Kérdés...

(Jenny, 2016.12.01 20:03)

Ja is csak szólok nem neztelek hülyének csak Concretan közöltem veled

Re: Kérdés...

(bogica4, 2016.11.30 14:56)

Szerintem minden fiúnak bejön a sportosság akár jó vagy akár nem.Szerintem tényleg tetszel neki

kérdés

(bogica4, 2016.11.30 14:53)

szia!Tudod vele ötödikben mindig vele jártam busszal és a barátnőimmel.Sok közös vicces élményünk volt . Mostmár észre sem vesz néha még beszélgetünk és viccelődünk,de nem értem azt hiszi a fiúk véleménye fontosabb mint a miénk. Én tényleg kedvelem ,de már hazudik is nekem és ha én is busszal megyek ő direkt nem jön.Ő tudja hogy én kedvelem. ...és mindig véletlenül a barátnőmmel kerül egy csapatba...Mit tegyek?Tán túl sok vagyok?

Léci

(Krisztina_23, 2016.11.26 16:12)

Léci válaszoljatok arra amit írtam

Re: Léci

(Krisztina_23, 2016.11.26 17:19)

Lécciiiii

Akkor???

(Allya, 2016.11.26 08:36)

Van egy fium annak van egy baratja aki talan a legjobb baratja na az a fiu aki a pasim baratja eleg felre ertheto amugy rendes okos is inteligens fiu baratok is vagyunk is ezel igy edig semmi baj csak van egy olyan erzesem mintha o tobbet erezne iranytam mint szimpla baratsag lehet bele kepzelem annyira koronkret jelleket azert meg sem add de hat mit varjak tole o amugy semm az a nyomolos fajta inkabb csak ott jelenik meg hogy nem az a kozoseg oldalok fan is van hogy pl Skype napokig sot hetekel kesobb volt activ is ra irok is mar azonal activ gyakorta mondja a tobbi lanyra mikor panaszkodom rajuk mivel en inkabb vagyok az fiusabb lany aki a fiukal log mint a csajokal igy inkabb vele jobban kijovok ami cink hogy vele jobban kivok mint magaval a legjobb baratnomel de o mindig azt mondja hogy a legtobb lany "Mocskos k-val kezdod a-val vegzodo van benne r v betu ua meg miert ne hat kell a magan hangzo annekul nem szo a szo" jo nem igy ha nem ki is mondja is abba egyet ertunk hogy az iskola ahova jarunk ott a lanyok tobbseg pontosan az is de amikor kerdezem hogy na is en akor meg "Te nem" mikor meg ismerkedtunk amugy mindenkitol kerdezem mit gondol rolam hat ha kapok egy epito kritkat mi fejleszti a szemelyisegem o azt mondta "En nem tudom miert utalanak mert 4 szo te szep vagy csinos okos is kedves" en meg erre "is rossz tualjdonsag" o "az nincsen" kessobb mikor kihajtottam belole mondta "Turelmetlen" multkor mikor a fiumal voltam o is ott volt is el ment a boltba csak is mondtam neki hozzon nekem uditott is hozott de csoki-t is amire azt mondta hogy hat csak mert szulinapra ami igaz is mert mult heten az is volt nekem ha beszelunk Skypon akor akor sok szor olyan temat hoz fel amirol tudja jol hogy engemet is erdekel de a pasim miat nem mer sokat mondani is ez nekem nagyon arulkod jel vagy nem tudom csak en kepzelem el is szimpla baratsag is ha ez szamit en hiszek a fiu lany baratsagba tobb ilyen volt eltemben mint a lany baratok de a baratnoim nem nagyon vagy nem igazan mert szerintuk en nem veszem eszre ha bar ezt a sracot most aki a pasim legjobb baratja meg is azt mondja az egyik baratnom hogy be kepzelem a tobbinek nem is merem emliteni ami poen hogy meg annak az egy baratnomnek se mondtam aki azt allitja bekepzelem mert ugye bar neki csak annyit mondtam hogy "Gyanakszom egy fiura lehet tetszem neki" de egybol tudta kire gondolok is ra vagta "Nem" visszont ez a fiu nagyon jo szandeku az iskola ahova jarok ott igen sok felesleges is kitalt pletka van olyan amilyenek valosag alapja sincsen is azt mondjak hogy a pasim megcsal is mindig ezt sracott kerdezem a husegrol de o mindig azt a nezet valja hogy o szeret engem is hogy nem csal meg de azt vegyuk figyelmbe nekem mindig nagyon jok az elo erzeteim is ez a fiu vagy szimplan nagyon szandeku is baratsagos egy fajta kulon szemelyiseg "Valasos" ha sokat segit vagy csak belem van esve vagy mindketo

Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 12:14)

Azt meg elfeljtem mondani hogy valamilyen szinten beszelek Portugal-ul a fiu meg nagyon jo Nemet-es igaz azt hajtja szeretne tudni Portugal-ul de semmi nem motivalja is a Nemet-el van elfoglava multkor meg is Portugalul szolt hozzam is beszelt hozzam nem tudod sokat csak azokat a koltoi mondatokat amiket en naponta tobb szor el ismetelgetek akar portogalul akar magyarul de ezt csak azert irom hat jel visszont en Nemetul szinte alig tudok valamit is...

Re: Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 14:30)

Ra adsul Skyon en vagyok az egyetlen ember akivel beszel mivel mason nem vagyok fent talan meg a pasim az vagy a pasim szulivel beszelhet meg azon masnak

Re: Re: Re: Akkor???

(Allya, 2016.11.26 14:45)

Tenyleg azt is el feljtem oda irni hogy a pasim eleg indulatos sokan mondjak nem illunk ossze mert en finom noieseg vagyok mig o durvabb visszont a pasim baratja mindig azt mondja "Szep parok vagyunk" meg hogy "Orulok nektek" de azt tegyuk melle ha bar en is feltekeny tipus vagyok o nagyon ha mar azt halja valakitol hogy "Jo no vagyok" vagy "Jarna velem" vagy "Paplant gyurne velem" vagy csak szimplan valaki erzelmet mond nekem vagy en nem figyelek magamra is el vagyok egy masik fiu tasosagaban a pasim mar egybol fel kapja a vizet is kepes ezert mindenkit ki utni persze engem pedig sosem tudna meg utni de ha feltekeny nem erdekli ot hogy ki a legjobb baratja is ki nem de nem csak felkenysegbol ut ertem masokat ha nem akor is amikor masok le kicsinito mondon gunyt uznek belolem... persze csak azert irom hat ha segit... De melle teszem hogy nagyon szeretem a pasim a haverjat is kedvelem de ot inkabb testveries baratsag bar nem tesverem nincs is fiu tesom de a pasim meg szerelembol

Diosd duna utca 23

(Andi, 2016.11.20 12:43)

Tökjo a proba
Kösz majd ki probàlom


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 425264
Hónap: 5477
Nap: 198