Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem akarok össze tört szívű lány lenni

(Bea, 2017.04.07 20:00)

Kérlek kérlek kérlek!!! Válaszoljanak mert nagyon fontos nekem...

Elmeselem a Story-t

2016 Octobere jártam egy fiúval aki bemutatott az egyik haverjanak is bele szeretem de ezt erősen titkoltam de ezt már szinte mindenki sejte a fiu nagyon iindulatos is féltékeny tippus volt ezért hamar sor került arra hogy meg is mertem az anyukáját a fiu nem tanult jól is elég lusta volt az anyja megkérte különösen ügyeljek a tanulmányaira is én komolyan vettem is szünetben küszködtem vele egész makacs volt is amkior össze vesztünk szóval itt kezdődött minden amikor az egyik osztálytása azt mondta "Jobban jársz ha hallgatsz rá" is ő már akkor belém esett sejtem de nem tűnt fel is én is ő barátok lettünk elég közeli mivel mindig ő mondta a fiú jegyeit ha bár végig mást szeretem de aztán talákoztam az anyjával akivel már jó ideje leveleztünk is fura lánynak tartott igy a fiával vege lett a kapcsolatunknak is a barátjával is már az osztálytásával sem tartotam ugy a kapcsolatot mivel gondoltam már semmi közöm nincs annál a barátnal pedig esélyem sincsen szóval őket így mindhármat hagytam de aztán rá szántam magam vagyis hát a tetszet fiunak az egyik osztálytása elmondta ő is az exem csak barátok is szobatasak de nem osztalytasak a fiura ra hoztuk a szivin fartust is akkor az exem osztálytása kivel év éljen még össze spanoltunk ő már kérdezgete a kapcsolat randi ilyenket akart hivni is én rá szántam magam amit eddig le írtam elmeseltem neki is akkor mi össze jöttünk első csókja volt nekem meg már nem csutrtok volt is szombaton már mentünk randira de azt is majdnem lemondata mar akor gyanus volt szerda reggel szakitott 3 hetig surlottam majd jott a hetfo is ujra ossze jottunk is eltem elso 3-sa Bioszbol mivel en 4-esnel rosszabbat eddig még nem igazán kaptam mindig is jó voltam belőle de már első órán ráadásul hétfőn össze vonva az exel is én ugy voltam vele inkább megülök a sarokban is olvasok is igy is ürölttem neki hogy orai munka nem 1-es vagy 2-es raadasul a konyvsem boldogitott akit erdekel Edes Anna Farsang-nal tartottam a bekezdes masodik szava mar az illetto neve volt is a datum hogy mikor jottunk ossze de delutan ujra ossze jottunk vagy 2-3 akar 4 hetig birtuk szakitunk majd aztan most hetfon megint ossze jottunk is aznap szakitunk is par oraval kessobb aztan most meg hallom megint azt akarja ujra egyutt legyunk nem tudom mi legyen csak azt hogy Szerdan azzal kezte "Nem akarom mar ujra kezdeni" szerintek ezzek utan komolyan gondolta? Mert en mar nem tudom csak azt hogy almaibol fel ebredtem mert elmulott soha nem leszek mar szerelmes en mar ugy erzem...

hajdúhadház árpád utca 100 pra

(balogh szilvia margit, 2017.02.11 11:35)

ha fogdos az mit jelent ?

Re: hajdúhadház árpád utca 100 pra

(Adrianna Peres Cookie, 2017.04.07 14:52)

Az hogy tiszteletlen veled és ha te eszt hagyod akkor egy kurvának fog nézni.

Re: hajdúhadház árpád utca 100 pra

(Adrianna Peres Cookie, 2017.04.07 14:53)

Az hogy tiszteletlen veled és ha te eszt hagyod akkor egy kurvának fog nézni.

:(

(Cukorka, 2017.04.01 21:20)

Háthh... régebben hülyeskettunk de és akkor nagyon latszott rajtam hogy tetszik nekem es ő nem viszonozta es akkor szepen lassan el felejtgwttem a sracot.... de egyszer amikor be like-olta a facebook profilkepem akkor el voltam ajulva asztan megneztem az adatlapnat es ami tetszett kep aszt be likeoltam... es asztam like csata volt

jkkk

(kkk, 2017.04.01 14:07)

tuhhfdzhb

Segítség szeretek egy fiút de ő nem szeret

(Kovács vivi, 2017.03.26 22:05)

Segítség szeretek egy fiút De ő nem szeret.

Re: Segítség szeretek egy fiút de ő nem szeret

(Dr Cupido lány, 2017.03.30 20:22)

Nyugi, en is igy vagyok vele . Probalj meg vele tobb idot tölteni kedesebb lenni vele bizz meg benne es szep lassan legjobb barátok lesztek aztan pedig. ....hat kitudja:)

de ö neSzeretek valakit m

( Trikszike, 2017.02.16 11:31)

segiteni kelene nekem

Re: de ö neSzeretek valakit m

(Kovács vivi, 2017.03.26 22:02)

véleményt szeretnék

(brigi, 2017.03.18 20:01)

hello, van egy pasi aki nös eddig észre sem vettem de egy napon belenéztem a szemébe elfordultam és ö szenvedélyesen megcsavarta a hajam, onantol elkezdte felhivni a figyelmem magára, ahányszor összefutunk olyan mély szenvedéllyel nézzük egymást, szemezünk, de nem bokolt még nekem mert ugye nös nekem meg barátom van mind a ketten foglaltak vagyunk. enek ellenére jelzet nekem én utana mentem megcsokolt és simogatott amit én nem viszonoztam , de élveztem nem sokat beszéltünk mert titokba surantunk ki. de válto müszakban dolgozunk kerüljük egymást, anyira futunk csak össze hogy köszönünk,olyan érzéseket váltott ki amit rég nem tapasztaltam , nem tudom mihez kezdejek nem bolygatom a csáládi életét, én nem az a tipus vagyok, de nem tudom kiheverni és a saját kapcsolatomat sem szeretném tönkre teni, de hiányzik a szenvedély..amit ö váltott ki .....

Félek, help!

(Toothlessfan, 2017.03.13 22:51)

Sziasztok!
Van egy fiú, szerintem tetszem neki. Észre vettem néhány jelet rajta: tudja, hogy imádom a sárkányokat és ha valami olyan cuccot lát, akkor megmutatja nekem, gyakran néz, rá nézek, de nem reagál semmit, csak néz ugyan úgy, nem szokott bókolni, eddig egyszer bókolt, azt mondta, hogy olyan .... arca van, mint egy babasárkánynak, úgy mondta, hogy haljam, de mégse a szemembe.A multkor felkötöttem a hajam (amit nem szoktam gyakran) és amikor összefutottunk a folyosón nagyon hosszan megbámúlt, kicsit olyan volt, mint egy filmben.

Guardami!!! Por favore!!! E ascoltare io

(Isabelle, 2017.03.02 17:25)

Az van hogy van egy srác aki népszerű járnék vele de nem hiszem el szerintem csak hülyéskedik a lány iker testvérevel együtt kire azt hittem régebben hogy a barátnője de hát a testvere egy fullos nő én meg egy senki max rossz hírem van ő pedig népszerű bár érdekesség benne hogy nem beképzelt o miért pont velem akarna össze jönni

Mit tegyek?

(biljana, 2017.03.01 12:40)

Mit csináljak akkor ha nagyon tetszik egy fiú és már több barátnőmmel is kikezdett na meg velem is de én egyszerűen nem tudom elfelejteni. Minden nap beszélünk, én meg tudnák érte halni de ő a barátnőmbe szerelmes.Mit tegyek?

Re: Mit tegyek?

(Beatrix, 2017.03.01 22:03)

Most akkor hagyam ott

(Egressy Bianca, 2017.02.03 19:37)

Sziasztok!!!

Bianca vagyok is 18 eves van egy pasim aki "Szeret" allitolag de a legjobb Fiu baratom azt mondta ne jatjunk mert latszik hogy csak le akar fekteni az igazsag az hogy multkor meg csokolt os bele ultem az olebbe is mondta is hogy "Kivanlak de varok rad" majd oda tetete "Nem tudom hogy fogom kibirni" is amikor ultem az olebe ereztem is hogy valami nyom ami idegesit az hogy allandoan nyalni akkar nem tudom neki ebbe mi a jo... Szerintek hanyagoljam mert meg csak 1 honaja ismerem

Most akkor hagyam ott

(Egressy Bianca, 2017.02.03 19:37)

Sziasztok!!!

Bianca vagyok is 18 eves van egy pasim aki "Szeret" allitolag de a legjobb Fiu baratom azt mondta ne jatjunk mert latszik hogy csak le akar fekteni az igazsag az hogy multkor meg csokolt os bele ultem az olebbe is mondta is hogy "Kivanlak de varok rad" majd oda tetete "Nem tudom hogy fogom kibirni" is amikor ultem az olebe ereztem is hogy valami nyom ami idegesit az hogy allandoan nyalni akkar nem tudom neki ebbe mi a jo... Szerintek hanyagoljam mert meg csak 1 honaja ismerem

Budapest

(Vivi, 2017.01.30 21:52)

Van az osztályomba egy fiú úgy hívják Tomi! Nem mindeggyik jel utal rá de a nagy része igen! Új vagyok az osztályban ezért egyáltalán nem tudom hogyérez e irátnam valamit! De mindeb esetre én imádom őt és bele vagyok bolondulva! Ugyanis lyukas órákban vele tudok lenni! És minden este rá gondolok! Nem bírom ha nincs a közelembe. Úgy próbálom felhívni magamra a figyelmet, hogy arra utalok, beszélnék vele és egyre többet beszélgetünk!!❤❤❤❤❤

budapest

(Roncsii, 2016.12.10 23:45)

Van egy fiu az osztalybol .. akinek van baratnoje . De pont az.en legjobb baratnom .engem nez orakon... nekem.mondja hogy varjam.meg., amikor.elkoszonunk.megolel.meg ad egy pacsit ..egy kicsit.osszezavarodtam. mar nem.ertem.ezeket.a.jeleket.. mmost tetszem.neki vay sem,? A legjobbhaverom . Fogdossa a.vallam :D mi.dig.probal.megerinteni.megilyesmi .. szemezni szoktunk.sokszor..neha nem.merek.w.szemene nezni.mert.osszezavarodok.segitsetek.mit.tegyek.!! :-) kerlek.

kuhukiföld

(kerdés, 2017.01.11 15:40)

Mitcsináljak ha a volt oasim egyszer ilyen aztán neg nem pl:féltékeny utána meg vagy elötte barátnőzik


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 425261
Hónap: 5478
Nap: 197