Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Segitseg

(Emoke, 2017.10.05 19:52)

12 eves lany vagyok jovoben leszek 13 es most 6-os vagyok de a suliban van csak egy 6-os srac de nem az osztalytarsam ugy hogy en Romaniaban lakok ő román de nekem o tetszik es mikor tornaszok akkor azzal az osztalyal tornaszunk es en még nem tudom de fura erzesem van a baratnoimnek el mondtam mindig az osztaly termunk ajtaja elot latom es mindig a barataival van a suliban de a nevet meg nem tudom mindig mikor tornaszunk es a fiuk kint vannak fociznak mi a lanyok meg bent kosarlabdaznak de az fiu a baratjaval be jon kosarlabdazni es abba a sorba al amelyik sorba en vagyok.......ezt nem tudom hogy mire jelzi?............de a baratnoimben en meg bizok .........ha valaszolnal szerinted baj ha 12 eves vagyok es szerelmes vagyok valakibe?

Segitsetek

(Kata, 2017.09.05 20:20)

12 éves lány vagyok és az osztálytársam nagyon tetszik nekem,de ő észre sem vesz.:/
Egy barátnőmnek mondtam el és neki is ugyanez van hogy tetszik neki valaki de nem veszi észre. Segitséget szeretnék kérni,hogy elmondjam e neki vagy mit csináljak.Ma együtt voltunk tesi órán fociban és sokat passzolt ez nem tom mit jelent??
Van még egy gond,az osztálytársaim nagyon perverzek és ha elmondom neki hogy tetszik akkor tuti mindenki rajtam röhög majd.:/

Most akkor tetszem neki?

(......, 2017.06.18 19:28)

Szóval 14 évas vagyok és van egy fiu osztálytársam. 6.ba lettünk igazán jóba. sokat hülyültünk együtt. 7.be beszélgettünk és a szemembe nézett és azt mondta hogy szeretlek. és én elvörösödtem és azt mondtam neki hogy Úgy mint egy barátot nem? Mert én is szeretlek mint barátot .És elmentem onnan...
Mostanában minden nap több órát beszélgetünk viberen.. Mindent megbeszéltünk.. Pl:osztaly, sport , barátok.
Azt is irta egyszer h neki bejon egy osztalytarsunk.. nevet is mondott. én meg ugy tettem mind ha urulnek neki es mondtam h mondja meg neki. de a csajszii mar reg tudta... szóval a szerelmi életunket is kibeszeltuk egymasnak...
egyik orán mindig egymas mellett ultunk es vegighulyultuk az órát. Nagyon elvoltunk. Elcsórizta a pulcsim és nem akarta visszaadni. a fiuk mogottunk meg mindig ujjogtak ...
Olyan is volt hogy mesélte hogy egyik haverja megmutatta neki hogy mi az a tűzoltós. És megkérdeztem hogy mi az. És megmutatta. az volt a lényege hogy a bokámtól elkezdte vinni felfelé a kezét a combomig és mondtam neki h feljebb ne menj. és azt mondta h ilyenkor azt kell mondani hogy piros.Azt mondtam hogy piros. A válasza az volt hogy a tűzoltó nem áll meg a pirosnál XD és elengedett. Egyszer táborba megfogta a kezem. vagyis nem tudom h direkt e.. megkérdeztem h kér e gumicukrot és a zacskót fogtam és ahol fogram a zacskót ő is ott fogta meg szóval rátette a kezét a kezemre.
Annyit tudni kell rólam hogy mindenkivel jóba vagyok az osztalyba fiukkal és lányokkal egyaránt. hogy is mondjam ugy h senki ne képzeljen beképzelt kis picsának de a többi barátom véleménye szerint nem vagyok egy rond lány. bár sokszor megkaptam hogy elkényeztetett liba vagyok. de ezt most nem szeretném mégegyszer. szóval rendgeteget beszélunk és el is vagyunk. nekem tetszik is.. de ő neki is tetszem vagy szerinte ez egy fiu-lány barátság?...

....

(Lexi, 2016.10.15 20:46)

Sziasztok! A suliban mindig néz egy srác, aki nekem tavaly tetszett és amikor megkérdeztem az osztálytársát, hogy miért néz engem nem mondott semmit és vigyorogva továbbment... Őt nagyon ismerem aki mosolyogva elment és szinte tuti h valamit elhallgatnak előlem! mit tegyek?

Re: ....

(Jenny, 2016.10.15 21:18)

Kedves Lexie

Egy dolgot tehetsz cseleked ugyan adott menj oda nyugotan a fiuhoz aki nez teged is mond meg neki oszinten ha nem meg ird le neki!!!
Hiddel semmi ciki nincsebben ha lany kezemenez!!! Csak ismerd meg is ha szimpatikus csak enged kozel magadhoz

Szeretel Jenny

Re: ....

(Flora, 2017.06.10 15:40)

a mosoly mindig azt jelenti, ha megkerdezed hogy tetszel a sracnak.

segitseg

(bea, 2017.02.22 15:19)

13 eves lany vagyok es van egy srac aki tetszik es neha koszon is. Voltunk mar egyhelyen taborba es ott ismerkedtunk meg.Ha a barataival van akkor nem koszon es mostanaban egy masik lannyal setal .Nem tudom hogy ez mit jelent ...

Re: segitseg

(Adrianna Peres Cookie, 2017.04.07 14:46)

Ez bízonnyára azt jelentheti hogy nem érdekelted eléggé. És hagyd ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: segitseg

(g, 2017.05.24 15:46)

g

Re: segitseg

(Flora, 2017.06.10 15:33)

Hagyd ott! Ha egyáltalán nem is foglalkozik veled, akkor nem érdemel meg !

Kérdés 2

(Krisztina_23, 2016.11.26 13:53)

És mindig megpróbál hozzám érni..."

Re: Kérdés 2

(Flora , 2017.06.10 15:10)

az kemeny! szerintem nagyon ugy tunik h kedvel ^_^

Segítsetek!!!

(Barbi, 2017.03.09 23:19)

Van egy fiú aki régen megkérdezte hogy járok -e vele és én elutasítottam, de viszont kezdett megtecceni és szeretnék vele járni .
Szerintetek ha megkérdezem hogy járna-e velem akkor mit mondana??

Re: Segítsetek!!!

(Diana "Dalma", 2017.03.10 17:27)

Sziasztok tudnatok segiteni?baratnom 13 evfolyamtarsa tetszik "en 15 vagyok" es lehet en is tetszek a fiunak es par apro jeleket is talaltam mint pl:sokat nez mikor a kozeleben vagyok,meglat zavarba jon es besilyet az osztalyaba,egyszer volt egy osszenezesunk mikor ment be az osztalyaba es nem tudom mit erezhet,nem vagyok eleg bator oda allni ele es elmondani neki mit erzek mert nem tudom o mit gondolhat rolam.Koszonom a segitsegeteket! :)

Re: Segítsetek!!!

(Flora, 2017.06.09 18:18)

szerintem jobb ha elmondod neki! A pasik szeretik , ha egy csaj merésznek tünik

:(

(Cukorka, 2017.04.01 21:09)

Háthh nem tudom mit csinaljak mert tetszik egy srác és én eszt nem mondtam el senkinek és egyszer beszelgettunk a legjobb baratnommel es valahogyan szoba jott hogy ki tettszik neki es ő is ugyan aszt a fiut mondta amit en, nagyon elkeseredtem eltereltem a temat es csak mosolyogtam... es utanna aszt gondoltam hogy en negyon szeretem a fiut de micel nem montam el a baratnomnek hogy tetszik ezert aszt hitte volna hogy nekem az utan jott be a srac hogy ra bukott es egy ribinek nezett volna aki ramaszik a kiszemeltjere... szval meg mindig abban a helyzetben vagyok hogy tetszik..... de viszont, velem ez fiu sokkal jobb kapcsolatot apol mint vele... mert vele nem is szokott beszelgetni...

Re: :(

(Flora, 2017.06.09 18:08)

elmondtad mar neki? Ha nem minel elobb tedd meg ! A fiuk birjak a meresz csajokat ! Hidd el hatasos!

(Bianka , 2017.06.02 21:30)

Van egy fiu. Aki nekem teszik es folyamatosan engem nezz meg ilyenke .Es volt olyan hogy en kint voltam az udvaron a baratnomel es oda jott a foci labdahoz es mondja a baratnom hogy ez tok rafinat mert direk ide jott.es volt olyan hogy hozzam szolt hogy kivetelesen nem en voltam aki teged meg dobot . es mikor az ennyi baratnomet meg oletem akkor masszokahoz akkart volna menni de nem arra ment hanem ahova en mentem arra jott erdekes .Es ez akkor mit akkar jelenteni

hgf....7764322ööööttt

(hahota0011, 2017.05.21 17:37)

sziasztot!én egy 13 éves lány vagyok....6.osztályos és belezúgtam egy 7.-es fiúba,akivel sok közös vonásunk van.szőkék vagyunk,kék a szemünk,vékonyak vagyunk.próbálok vele beszélni,de nem enged magához.voltak véletlen találkozásaink is.....ha a barátai közelében van mindig menősködik,h beszólhat nekem,de amikor focizik mindig engem néz...ha bejön az osztályunkba mindig a közelemben van.Én már bevallottam neki,h mit érzek,de rajta is úgy látszik,h tetszem neki,csak a barátai visszafogják.mit csináljak?

Nemtudom,hogy szeret-e!...

(Segítsetek!, 2017.05.15 20:56)

Sziasztok! Velem az van,hogy egyszer odamentem hozzá és adtam neki egy csokit. Másnap ő is adott egy csokit. Így ment ez naprol napra mígnem egyikünk se vitt a násiknak csokit. Az egyik nap megtudtam,hogy jár valakivel és ez nekem nagyon elszomorító volt. 1-2 héttel ezután beszéltem a csajával hogy járnak e még!? Azt mondta hogy nem.
És hogy már nem is baj! Vége. Nem akart többet vele lenni! De viszont a fiú tudja hogy szerelmes vagyok belé és amikor elmondtam neki akkor rámmosolygott!
Azt a napot soha nem verem ki a fejemből! Létszi! Segítsetek! Mit csináljak most!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 432617
Hónap: 6771
Nap: 163