Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: ..

(Emoke, 2017.10.05 20:02)

Szia!probald meg en velem is volt ugy vissza kaptam de aztan en gonodoltam hogy 10 evesen tul kicsi vagyok de most 12 eves vagyok de nem hiszem el hogy egy fiu tetszik 6-os vagyok 5-ben egy osztalytarsam tetszet en nem tudtam de volt baratnoje ezert azota nem tetszet senki de most egybol tesi oran meg latam es meg tetszet az srac. De most terjunk a te lenyegedre probalj bocsanatot kerni meg legyel tobbet vele kicsi!
Enyut tudtam segiteni bocsi remelem menni fog es vissza kapod a pasid.

Re: Re: ..

(MAKULA BIANKA, 2017.10.20 10:24)

csá

BUDAPEST SZENT GYÖRGYI ALBERT UT '=

(LAKATOS DIÁNA, 2017.10.20 10:23)

szia
hogy hivnak járni akarok veled

Most akkor mi van?????

(Flora, 2017.02.04 16:46)

Sziasztok!Az van hogy 12 évesen szerelmes lettem egy srácba, aki mellesleg osztálytársam. Egy lány volt olyan szemétláda hogy elmodta neki…Bakker elfelejtettem még mondani az elején hogy rohadt csúnya vagyok, kapafogú, rövid hajú. A srác utána hetekig nem szólt hozzám aztán újra egész sokat beszéltünk egyszer még szemeztünk is! Évfolyamtársam megadta a telószámát így megvan Viberen. Mindig mosolyog és mivel akkora hó esett, sokat hógolyózunk együtt. Tegnap bevalltam neki hogy rohadtul szeretem, látta is (Viberen írtam meg neki),de nem válaszol rá semmit!Mit tegyek?Segítsetek!Köszi! :)

Re: Most akkor mi van?????

(rennike toth, 2017.02.11 11:40)

üj mán le te jány ha csunya vagy akor biztos hogy nem jár veled ...szégyyentelen inkább ásd el magad jooo mert nagyon szánalmas vagy te kis kapa fogú xd

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Cukorka, 2017.04.02 16:24)

Dehh köcsög vagy.... -.- szánalmas... azért mert a csaj csúnyának nézi magát az még nen biztos csak semmi önbizalma nincsen.... de most hogy eszt irtad neki.... ha eszt olvassa az a lány aki annak ast uzenem hogy sok szerencset

Re: Re: Re: Most akkor mi van?????

(Flora, 2017.06.09 17:50)

koszi szepen ! Egyebkent mar elmondtam neki… Tobbszor is. De azota nem valaszol.:(

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Adrianna Peres Cookie, 2017.04.07 15:02)

Milyen vagy már nem hogy n bizalmat vagy tanácsokat adsz neki
a lelkébe tiporsz! Amikor ezt leírtad neki nem gondoltál bele abba hogy csak ő mondja magát csúnyának és lehet hogy nagyon szép csak magának nem tetszik lehet hogy olyan a foga de le merem fogadni hogy 100szebb mint te

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Névtelen, 2017.04.30 00:39)

Te mekkora egy köcsög vagy... Mi van ha szerencsétlen nem egy toppmodell? Na és.. Biztos nem utálja a srác ha eggyütt lógta, szóva még az is lehet hogy járna vele. Meg amúgy is.. Látatlanba ne mondj ilyeneket, mert lehet hogy ő úgy gondolja, hogy csúnya de hozzád képest egy szépségkirálylány.

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Flora, 2017.06.09 18:22)

Kíváncsi lennék te hogy nézel ki kis köcsög! ¬_¬

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Emoke, 2017.10.05 20:07)

Nem muszaj igy beszelni vel

Re: Most akkor mi van?????

(Beatrix, 2017.04.09 06:48)

Mon meg neki a az igazat a suliba mondjuk egy levélben.

Re: Re: Most akkor mi van?????

(Flora, 2017.06.10 15:26)

szoban is jo?

Re: Most akkor mi van?????

(Ví05, 2017.04.24 07:50)

Ne add fel lehet hogy kivülről csunya de lehet hogy a szived sokkalta szebb.♡

Segitseg

(Emoke, 2017.10.05 19:52)

12 eves lany vagyok jovoben leszek 13 es most 6-os vagyok de a suliban van csak egy 6-os srac de nem az osztalytarsam ugy hogy en Romaniaban lakok ő román de nekem o tetszik es mikor tornaszok akkor azzal az osztalyal tornaszunk es en még nem tudom de fura erzesem van a baratnoimnek el mondtam mindig az osztaly termunk ajtaja elot latom es mindig a barataival van a suliban de a nevet meg nem tudom mindig mikor tornaszunk es a fiuk kint vannak fociznak mi a lanyok meg bent kosarlabdaznak de az fiu a baratjaval be jon kosarlabdazni es abba a sorba al amelyik sorba en vagyok.......ezt nem tudom hogy mire jelzi?............de a baratnoimben en meg bizok .........ha valaszolnal szerinted baj ha 12 eves vagyok es szerelmes vagyok valakibe?

Segitsetek

(Kata, 2017.09.05 20:20)

12 éves lány vagyok és az osztálytársam nagyon tetszik nekem,de ő észre sem vesz.:/
Egy barátnőmnek mondtam el és neki is ugyanez van hogy tetszik neki valaki de nem veszi észre. Segitséget szeretnék kérni,hogy elmondjam e neki vagy mit csináljak.Ma együtt voltunk tesi órán fociban és sokat passzolt ez nem tom mit jelent??
Van még egy gond,az osztálytársaim nagyon perverzek és ha elmondom neki hogy tetszik akkor tuti mindenki rajtam röhög majd.:/

Most akkor tetszem neki?

(......, 2017.06.18 19:28)

Szóval 14 évas vagyok és van egy fiu osztálytársam. 6.ba lettünk igazán jóba. sokat hülyültünk együtt. 7.be beszélgettünk és a szemembe nézett és azt mondta hogy szeretlek. és én elvörösödtem és azt mondtam neki hogy Úgy mint egy barátot nem? Mert én is szeretlek mint barátot .És elmentem onnan...
Mostanában minden nap több órát beszélgetünk viberen.. Mindent megbeszéltünk.. Pl:osztaly, sport , barátok.
Azt is irta egyszer h neki bejon egy osztalytarsunk.. nevet is mondott. én meg ugy tettem mind ha urulnek neki es mondtam h mondja meg neki. de a csajszii mar reg tudta... szóval a szerelmi életunket is kibeszeltuk egymasnak...
egyik orán mindig egymas mellett ultunk es vegighulyultuk az órát. Nagyon elvoltunk. Elcsórizta a pulcsim és nem akarta visszaadni. a fiuk mogottunk meg mindig ujjogtak ...
Olyan is volt hogy mesélte hogy egyik haverja megmutatta neki hogy mi az a tűzoltós. És megkérdeztem hogy mi az. És megmutatta. az volt a lényege hogy a bokámtól elkezdte vinni felfelé a kezét a combomig és mondtam neki h feljebb ne menj. és azt mondta h ilyenkor azt kell mondani hogy piros.Azt mondtam hogy piros. A válasza az volt hogy a tűzoltó nem áll meg a pirosnál XD és elengedett. Egyszer táborba megfogta a kezem. vagyis nem tudom h direkt e.. megkérdeztem h kér e gumicukrot és a zacskót fogtam és ahol fogram a zacskót ő is ott fogta meg szóval rátette a kezét a kezemre.
Annyit tudni kell rólam hogy mindenkivel jóba vagyok az osztalyba fiukkal és lányokkal egyaránt. hogy is mondjam ugy h senki ne képzeljen beképzelt kis picsának de a többi barátom véleménye szerint nem vagyok egy rond lány. bár sokszor megkaptam hogy elkényeztetett liba vagyok. de ezt most nem szeretném mégegyszer. szóval rendgeteget beszélunk és el is vagyunk. nekem tetszik is.. de ő neki is tetszem vagy szerinte ez egy fiu-lány barátság?...

....

(Lexi, 2016.10.15 20:46)

Sziasztok! A suliban mindig néz egy srác, aki nekem tavaly tetszett és amikor megkérdeztem az osztálytársát, hogy miért néz engem nem mondott semmit és vigyorogva továbbment... Őt nagyon ismerem aki mosolyogva elment és szinte tuti h valamit elhallgatnak előlem! mit tegyek?

Re: ....

(Jenny, 2016.10.15 21:18)

Kedves Lexie

Egy dolgot tehetsz cseleked ugyan adott menj oda nyugotan a fiuhoz aki nez teged is mond meg neki oszinten ha nem meg ird le neki!!!
Hiddel semmi ciki nincsebben ha lany kezemenez!!! Csak ismerd meg is ha szimpatikus csak enged kozel magadhoz

Szeretel Jenny

Re: ....

(Flora, 2017.06.10 15:40)

a mosoly mindig azt jelenti, ha megkerdezed hogy tetszel a sracnak.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 425264
Hónap: 5473
Nap: 197