Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: ....

(Jenny, 2016.10.15 21:18)

Kedves Lexie

Egy dolgot tehetsz cseleked ugyan adott menj oda nyugotan a fiuhoz aki nez teged is mond meg neki oszinten ha nem meg ird le neki!!!
Hiddel semmi ciki nincsebben ha lany kezemenez!!! Csak ismerd meg is ha szimpatikus csak enged kozel magadhoz

Szeretel Jenny

Re: ....

(Flora, 2017.06.10 15:40)

a mosoly mindig azt jelenti, ha megkerdezed hogy tetszel a sracnak.

segitseg

(bea, 2017.02.22 15:19)

13 eves lany vagyok es van egy srac aki tetszik es neha koszon is. Voltunk mar egyhelyen taborba es ott ismerkedtunk meg.Ha a barataival van akkor nem koszon es mostanaban egy masik lannyal setal .Nem tudom hogy ez mit jelent ...

Re: segitseg

(Adrianna Peres Cookie, 2017.04.07 14:46)

Ez bízonnyára azt jelentheti hogy nem érdekelted eléggé. És hagyd ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: segitseg

(g, 2017.05.24 15:46)

g

Re: segitseg

(Flora, 2017.06.10 15:33)

Hagyd ott! Ha egyáltalán nem is foglalkozik veled, akkor nem érdemel meg !

Kérdés 2

(Krisztina_23, 2016.11.26 13:53)

És mindig megpróbál hozzám érni..."

Re: Kérdés 2

(Flora , 2017.06.10 15:10)

az kemeny! szerintem nagyon ugy tunik h kedvel ^_^

Segítsetek!!!

(Barbi, 2017.03.09 23:19)

Van egy fiú aki régen megkérdezte hogy járok -e vele és én elutasítottam, de viszont kezdett megtecceni és szeretnék vele járni .
Szerintetek ha megkérdezem hogy járna-e velem akkor mit mondana??

Re: Segítsetek!!!

(Diana "Dalma", 2017.03.10 17:27)

Sziasztok tudnatok segiteni?baratnom 13 evfolyamtarsa tetszik "en 15 vagyok" es lehet en is tetszek a fiunak es par apro jeleket is talaltam mint pl:sokat nez mikor a kozeleben vagyok,meglat zavarba jon es besilyet az osztalyaba,egyszer volt egy osszenezesunk mikor ment be az osztalyaba es nem tudom mit erezhet,nem vagyok eleg bator oda allni ele es elmondani neki mit erzek mert nem tudom o mit gondolhat rolam.Koszonom a segitsegeteket! :)

Re: Segítsetek!!!

(Flora, 2017.06.09 18:18)

szerintem jobb ha elmondod neki! A pasik szeretik , ha egy csaj merésznek tünik

:(

(Cukorka, 2017.04.01 21:09)

Háthh nem tudom mit csinaljak mert tetszik egy srác és én eszt nem mondtam el senkinek és egyszer beszelgettunk a legjobb baratnommel es valahogyan szoba jott hogy ki tettszik neki es ő is ugyan aszt a fiut mondta amit en, nagyon elkeseredtem eltereltem a temat es csak mosolyogtam... es utanna aszt gondoltam hogy en negyon szeretem a fiut de micel nem montam el a baratnomnek hogy tetszik ezert aszt hitte volna hogy nekem az utan jott be a srac hogy ra bukott es egy ribinek nezett volna aki ramaszik a kiszemeltjere... szval meg mindig abban a helyzetben vagyok hogy tetszik..... de viszont, velem ez fiu sokkal jobb kapcsolatot apol mint vele... mert vele nem is szokott beszelgetni...

Re: :(

(Flora, 2017.06.09 18:08)

elmondtad mar neki? Ha nem minel elobb tedd meg ! A fiuk birjak a meresz csajokat ! Hidd el hatasos!

(Bianka , 2017.06.02 21:30)

Van egy fiu. Aki nekem teszik es folyamatosan engem nezz meg ilyenke .Es volt olyan hogy en kint voltam az udvaron a baratnomel es oda jott a foci labdahoz es mondja a baratnom hogy ez tok rafinat mert direk ide jott.es volt olyan hogy hozzam szolt hogy kivetelesen nem en voltam aki teged meg dobot . es mikor az ennyi baratnomet meg oletem akkor masszokahoz akkart volna menni de nem arra ment hanem ahova en mentem arra jott erdekes .Es ez akkor mit akkar jelenteni

hgf....7764322ööööttt

(hahota0011, 2017.05.21 17:37)

sziasztot!én egy 13 éves lány vagyok....6.osztályos és belezúgtam egy 7.-es fiúba,akivel sok közös vonásunk van.szőkék vagyunk,kék a szemünk,vékonyak vagyunk.próbálok vele beszélni,de nem enged magához.voltak véletlen találkozásaink is.....ha a barátai közelében van mindig menősködik,h beszólhat nekem,de amikor focizik mindig engem néz...ha bejön az osztályunkba mindig a közelemben van.Én már bevallottam neki,h mit érzek,de rajta is úgy látszik,h tetszem neki,csak a barátai visszafogják.mit csináljak?

Nemtudom,hogy szeret-e!...

(Segítsetek!, 2017.05.15 20:56)

Sziasztok! Velem az van,hogy egyszer odamentem hozzá és adtam neki egy csokit. Másnap ő is adott egy csokit. Így ment ez naprol napra mígnem egyikünk se vitt a násiknak csokit. Az egyik nap megtudtam,hogy jár valakivel és ez nekem nagyon elszomorító volt. 1-2 héttel ezután beszéltem a csajával hogy járnak e még!? Azt mondta hogy nem.
És hogy már nem is baj! Vége. Nem akart többet vele lenni! De viszont a fiú tudja hogy szerelmes vagyok belé és amikor elmondtam neki akkor rámmosolygott!
Azt a napot soha nem verem ki a fejemből! Létszi! Segítsetek! Mit csináljak most!

segítsetek

(REMÉNYTELEM SZERELEM, 2017.05.05 14:49)

Ez nagyon csak rám igaz...rövide az van hogy odajött a srácnak haverja hogy bejövök neki...2 hét múlva valentine-napon mondtam neki hpgy tetszik erre ő:hagyjál békén ne szólj hozzám... később rám írt elkezdtünk beszélgetni...megkérdezte miért nem beszélünk suliba...?én:azért mert nem merek odamenni mert elküldenél kiröhögnél vagy valami ....nem dehogy nem vagyok olyan.mondtam neki hogy tudok beszólogatnj.aztán megbeszéltük hogy majd odajön/odamegyek hozzá tök cukik voltunk nem mertünk odamenni egymáshoz aztán megkérdezte eggyik barátnőm tőle :tetszik a betti? Nem ... aztán meg beszólogatott és végül tök depis lettem de ma jobban szeretem mint tegnap.....irtam neki hogy tudom ki tetszik neked és hogy sohasem érdekeltelek.erre látta....visszaír 1 hét múlva . Na ki ? T.l. tudtommal....látta de nem ír vissza ez ellen tenni akarok véglegesen vagy teszek valamit vagy megpróbálom elfelejteni..

Úgysincs esèlyem........

(Xy, 2017.04.30 21:08)

Nem a fiúról hanem rólam ìrtál kb... Èn már szinte kìnlódom a fiú után akit szeretek... De sajnos ő nem szeret. Jó haverok vagyunk meg minden. De sajna van csaja... Már lassan 1 ève járnak.... Plusz mièrt kellene neki egy olyan lány mint èn..? Nem is vagyok az esete szerintem. Èn vagyok a jó kislany ő meg a rosz fiú... Tuti hogy nem kellenèk neki..... Több oo miatt is... Pedig próbálok megváltozni kicsit hátha belèm szeret de ez nem megy.... Ès nekem csak ő rá van szüksègem senki más nem kell! Elfelejteni meg kèptelen vagyok... Nekem csak ő kell senki más! Úgy tűnik az lesz amit règen megjósoltam magamnak.. Magányosan fogom le èlni az èletem.....

Úgysincs esèlyem........

(Xy, 2017.04.30 21:06)

Nem a fiúról hanem rólam ìrtál kb... Èn már szinte kìnlódom a fiú után akit szeretek... De sajnos ő nem szeret. Jó haverok vagyunk meg minden. De sajna van csaja... Már lassan 1 ève járnak.... Plusz mièrt kellene neki egy olyan lány mint èn..? Nem is vagyok az esete szerintem. Èn vagyok a jó kislany ő meg a rosz fiú... Tuti hogy nem kellenèk neki..... Több oo miatt is... Pedig próbálok megváltozni kicsit hátha belèm szeret de ez nem megy.... Ès nekem csak ő rá van szüksègem senki más nem kell! Elfelejteni meg kèptelen vagyok... Nekem csak ő kell senki más! Úgy tűnik az lesz amit règen megjósoltam magamnak.. Magányosan fogom le èlni az èletem.....

Pls

(Fodor Fanni, 2017.04.26 17:30)

11 éves lány vagyok 5. osztályos és szerelmes vagyok egy 8.-os fiúba. Nem tudom mit tegyek mert mikor elmentem mellete nagyon vörös volt az arcom,de most már kicsit jobb. Mikor rá nézek ő ezt viszonozza. Valaki írjon. Kösti


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2017 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 358069
Hónap: 5338
Nap: 190