Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Kérdés

(Bea (szerki), 2012.08.31 21:04)

Szerintem evvel arra céloz hogy te kellesz neki! :)

(sziszka 2012.8.13.)

(sziszka, 2012.08.13 07:11)

Szia
Nagyon nagy segítségre volna szükségem van egy srác a sulinkból ki nekem nagyon tetszik csak az a baj hogy az ex csaja az én legjobb barátnőm és miután meg tudta hogy bejövök a srácnak szándékosan idegesíteni kezdte velem mit tegyek ??

danka.dominika@freemail.hu

(Domii, 2011.12.30 16:23)

Szia!:)
Nagy segítségre lenne szükségem.
Van egy fiú aki mellesleg "rokon". Nem vér szerinti..mert Anya Apjának a 2. felesége.
A fiúnak van egy barátnője aki folyamatosan direkt idegesíti, kihozza a sodrából..mert tetszik neki, hogy valaki törődik vele.
Az a bizonyos fiú nagyon szereti, legalább is eddig így tudtam.
Ugyanis az osztálytársam is egyben és egyik hétvégén osztály kirándulásra mentünk.
Mivel "rokon" kezdettől fogva jobban el volt velem, mesélt a problémáiról a barátnőjével kapcsolatban.
A kirándulás közben még meg kapta a barátnője az infót hogy sokat van velem a fiú és az rögtön elkezdett hisztizni telefonban.
Úgy döntöttem inkább ne legyen több ilyen félreértés, elkerülöm egész kirándulás alatt már amennyire tudom.
Folyamatosan azt mondogatta ne tegyem, már el is sírta magát előttem.
Egész kiránduláson beszélgettem vele és a végén azt mondta gratulál mert ilyen kis idő alatt én lettem az egyik legjobb barátja.
Aztán elkezdtünk beszélgetni, szóba jött hogy többször is megölelne.
Elkezdett aztán ölelgetni.
Feljött a téma hogy inkább otthagyná a barátnőjét és járna velem.
Minden nap telefonon beszélgettünk.
Aztán ez az egész elszállt, azt mondta hogy nem szívatott de még is a barátnőjével marad.
Megint elkezdtem kerülni..de valahogy megesett mindig rajta a szívem mert ameddig nem mentem a közelébe, addig szomorú kedve volt.
Rámosolyogtam, visszamosolygott és azt mondta ha most nem tettem volna ezt ő továbbra is mélabús arccal ült volna tovább.
Még mindig szeret velem beszélni, még mindig számít rám
én viszont bele szerettem.
Mit tegyek?

Re: danka.dominika@freemail.hu

(dlg, 2012.02.24 23:40)

aki játszik más érzelmeivel nem érdemli meg a szerelmet,törődést.

paff

(Asd,~, 2011.12.12 23:01)

Ehheee segiccstek pls.
Van egy olyan helyes pali, spanom, de mostanába nem nagyon szoktunk beszélni :ll Nyáron ismertem meg, és szokott mindenkivel szórakozni, de amugy is mondta h ha nagyobb lenne a mellem, akk járhatnánk... meg mondta h jofejvagyok, joo a combom satöbbi... nade most mi a ..... csinájjak??
na pls.

Köszönöm. :)

(Jana, 2011.11.05 22:15)

Ez télleg igaz.!! Nézegettem az oldalt amikor tetszett az egyik srác.. pontosabban az oszt.társam.(: mindig jóba voltunk, elvoltunk, együtt szórakoztunk és most egy kicsit több is lett köztünk.. Igazak az állítások!! Mind bevállt!! És most már több mint egy hónapja járunk!! Köszii. :D

...

(dorina cicóka, 2011.10.22 14:16)

szia!
van egy fiú osztálytársam most került hozzánk és nagyon teccik nekem!De én nem tudom hogy én teccek-e neki!ezeket csinálja velem :Húzzgálja a hajam,amit mondok utánoz (olyan mint egy papagály),ha elmegyek mellette akor mindig megszólít!
Lécci segíts!

Re: ...

(!!!, 2011.10.25 18:44)

1.: nem teccem, hanem tetszem.
2.:ez írtó gááááz!!!!!!!!!! nem papagály, hanem PAPAGÁJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE NAGYON SÖTÉTÉ LEHETSZ...

grat :))

(Zsofii, 2011.10.24 20:39)

jó kis szöveg... :D

valyiniki@gmail.com

(kiki, 2011.10.17 16:45)

ez nagyon jó sokat tanultam belüle

.........

(:S, 2011.08.22 13:20)

Szia!
Van egy haverom, aki nagyon bejön. Nemtudom hogy ez kölcsönös-e. Mert az egyik nap kimentünk a barátnőmmel a jáccótérre, és ők is ott voltak. Nálam volt egy nyalóka és megkérdezthe kaphat-e belőle, én mondtam hogy igen, és odaadtam neki, de mondtam h nekem is kell majd. Aztán cserélgettük a nyalókát, majd átkarolt. De nemtudom hogy csak jófejségből, vagy tényleg szeret-e úgy ahogy én szeretem.
Előre is köszii. nagyon jó az oldi, puszi :D

blaablaablaa

(piiszt :), 2011.07.17 14:58)

Ja és ha velem beszél, mindig rám néz :) annyira helyes :)

a volt barátom nem figyel oda rám

(titogzatos nő, 2011.07.14 17:10)

jó ez az oldal, nagyon tetszik nekem,sok infót megtudtam a pasikról ,csak az a baj hogy kavarog két fiú iránt az érdeklődésem nem tudom melyiket válasszam az egyikkel nem biztos hogy össze jönne a másikat meg nem merem meg kérdezni énnekem nagyon tetszik de nem tudom hogy én tetszek e neki

Re: a volt barátom nem figyel oda rám

(Bea (szerki), 2011.07.14 17:17)

Szia :) Köszi szépen.Szerintem beszélj a másik sráccal és próbáld megtudni ha tettszesz-e neki,és persze azt válasszad amelyik jobban tettszik neked :)

Re: Re: a volt barátom nem figyel oda rám

(titogzatos nő , 2011.07.15 00:05)

Szia.! kösz a tanácsot de hát ez a történet úgy volt hogy tavaly nyáron jártam .......fiúval és megint nyáron össze jötemvel és most azért szakított velem mert megsértődőt és azt mondta vég és van neki egy haverja és nagyon tetszik csak nem merem elmondani neki és nem tudom mivel győzzem le a félelme és még attól is félek hogy közben megint belezúgok a volt barátomba én nem tudom mit tegyek

Re: Re: Re: a volt barátom nem figyel oda rám

(Bea (szerki), 2011.07.16 17:27)

Huh ez elég bonyolult...szerintem kérdezd meg tőle,hogy kik tetszenek neki azok közül akiket te is ismersz? Ha nem mondja a te neved akkor valahogy rá kéne kérdezz,hogy te bejössz-e neki.Mondjuk játszhatok igazság vagy merészség-et és amikor ő igazságot mond egyszerűen kérdezz rá,hogy tettszesz neki?
És akkor minden kiderül,de persze csak akkor ha igazat mond...remélem beválik a tanácsom...majd ìrj,hogy mi történt.:)

még nem engedik a szüleim hogy legyen barátom

(egy lány, 2011.07.14 17:13)

Sziasztok! Van egy gondom, 13 éves vagyok és belezúgtam egy srácba... nem tudom mit tegyek mert a szüleim nem engedik h járjak vele.... sőt senkivel... tudtok valami jó tanácsot adni? előre is köszi :)

Re: még nem engedik a szüleim hogy legyen barátom

(Bea (szerki), 2011.07.14 17:23)

Szia :) szomorú ha a szüleid nem engedik,hogy legyen pasid :(
Most azt kéne mondjam,hogy nyugodtan járj a pasival és ne mondd el a szüleidnek...de ez nagy hiba lenne.Könnyen lebukhatnál és utána még rosszabb lenne minden.
Szerintem próbálj meg beszélni a szüleiddel,magyarázd meg nekik,hogy semmi hülyeséget nem fogsz csinálni (mert több mint valószinű,hogy féltenek,nehogy valami olyasmit csinálj amit nem kéne).Mond meg nekik,hogy ők is voltak fiatalok.Akkor más volt az biztos,de el kell fogadják ők is,hogy most más világba élünk.

szia

(Angi, 2011.05.16 16:14)

Akkor mi van ha 8igaz
7hamis ????????????????

Re: szia

(Bea, 2011.05.16 16:31)

Nem muszáj mindegyik igaz legyen,attól még tetszhetsz neki :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 432610
Hónap: 6771
Nap: 165