Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cuky_girls

(anonim, 2013.04.08 18:32)

Sziasztok. Arol lenne szo hogy van egy osztalytarsam fiu akivel nagyon joba vok ejelente orakot elbeszelunk, minden nap kimegyunk legalabb egy fel orara s nagyon kedves meg figyelmes velem szemben sot 1x meg csokoloztunk is. De azonban van meg egy lany aki mindig beleszol s nagyon nyomul s eddig a fiu nem nagyon tiltakozott azonban mostmar mindha megvaltozott volna s sokal tobet torodik velem de nem tom hogy mire gondoljak hogy most bejovok neki vagy csak baratilag. Jo lenne par tipp

blaablaablaa

(piiszt :), 2011.07.17 14:56)

Akkor mi van ha láttam egy tök helyes srácot, és beszéltünk is, megkérdezte hanyadikos vagyok, és a válszom után azt mondta hogy idősebbnek nézek ki, nagyon jó fej, nekem bejön, de nem tudom hogy ez kölcsönös. Mit tegyek? Ráadásul valaki akart rágót adni neki, és mondta hogy én még nem kaptam, szóval nekem akarta adni. De nem tudom hogy ezt csak jófejségből tette-e, vagy mert bejövök neki. Előre is köszi, és jó az oldal! :p

Re: blaablaablaa

(Bea (szerki), 2012.08.31 21:07)

Szerintem bejössz neki és azért viselkedik igy! :) Azért nem mindenkivel viselkedne úgy mint veled :P

Re: blaablaablaa

(Saci....., 2012.12.14 19:35)

szerintem ez azt jelenti hogy bejössz neki és többet akar töled mint csak szimpla barát

Re: blaablaablaa

(Tina, 2013.04.02 13:27)

sztem bejössz neki :)))

Re: blaablaablaa

(Bea (szerki), 2011.07.17 20:24)

Szia :) Szerintem igenis bejössz a srácnak.Az már egy nagyon jó jel,ha rád nézz amikor beszéltek,meg a rágót is neked akarta adni :) Az egyáltalán nem probléma ha nagyobbnak látszol a korodhoz képest:) Az én véleményem szerint beszélj többet a sráccal és idővel érezni fogod ha kölcsönös és te is tetszel neki :) SOK SIKERT!!!!:D

Re: Re: blaablaablaa

(piiszt:), 2011.07.17 20:34)

Köszi, de az a baj, hogy mások is tetszenek neki :/ és az egyik a barátnőm, demegbeszéltük szóval ezzel nincs probléma, hanem az egyik lány nagyon tetszik neki, vele még nem láttam beszélni, de mondták hogy járni akarnak. Na m1 ő dönti el :)

Re: Re: Re: blaablaablaa

(Bea (szerki), 2011.07.20 07:46)

Ha igazán tetszik akkor ne hagyd magad és beszélgess vele minél többet,hogy jól megismerhessen,mert lehet,hogy te jobban tettszesz neki mint a másik lány...de ez a jövő titka :)

Kérdés

(Tina, 2013.04.02 13:23)

Van egy srác akivel mostanában járok,de van egy másik aki régen tetszett de aztán feladtam hogy vele járjak ezért hanyagoltam.Mostanában elég sokat keres fel megdumálunk és a barátnőim látják rajta hogy szerelmes belém...nem akarom megbántani őt de hogy közöljem hogy van barátom hogy ne utáljon engem..??? ui:ő a legjobb fiúbarátom

kérdéskee

(lala, 2013.01.25 17:11)

Sziasztok. Na szóval van egy fiú az osztályunkban aki szerintem nagyin helyes és talán egy picit tetszik is. De sajnos nem tudom hogy ez az érzés kölcsönöse. Suliban ha beszélget valakivel mindig vet rám egy pillantást ha valami olyanról van szó sokat szoktunk együtt nevetni és segíteni is szokott ha megkérem. Máskor viszon nagyon máshogyan bánik velem mindig ütöget persze azért mértékkel és nem komolyan. Mindig más és egyszerűen nem tudom eldönteni hogy most akkor mit is érezhet vagy esetleg lehete nála esélyem. Szerintetek?? :/

Re: kérdéskee

(Livi17, 2013.04.01 16:54)

Szia szerintem tetszel neki,de ne legyél túl nyomúlos,inkább egy kicsit közömbös felé,mert mivel pasiból van,az is lehet hogy csak jól elszórakozik rajtad,és a végén te leszel az aki majd sír. Legyél szerintem közömbösebb,barátkozó,de nem túl nyomúlos.

somloih@freemail.hu

(Livi17, 2013.04.01 15:52)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,van egy fiú aki egy kicsit idősebb nálam,és neten ismerkedtünk meg. Eddig csak egyszer randiztunk(találkoztunk),és azt hiszem hogy nagyon jó hatást gyakorolt rajtam,de ma ráírt a húgomra,és ugyanazt írta neki amit nekem,úgyanazzal a köszönéssel,és kérdéssel. Szoktunk legalább minden nap csetelni és lesz 2.randi,de kissé elbizonytalanodtam. Mert a randin eléggé egyértelmű volt h teszem neki,átkarolt,és folyamatosan mosolygott,és nagyon udvarias volt. Szerintetek szórakozik velem? Tényleg nem tudom hogy mit tehetnék,segítsetek! Az e-mail címemre is küldhetitek,csak már egyre erősebben érzem a féltékenységet,és már annyira meg akarok felelni neki h már elkezdtem vékony létemre kevesebbet enni,kocogni menni,aerobikozni,h jobban tetszek neki,az mp3-momról letöröltem az összes számomat mert szégyeltem,segítségeteket várom és előre köszönöm:Kovács Lívia

RIHBNNHKJGVGFCDXYYY

(2567 vETI, 2013.03.13 15:53)

Sziasztok szertném a tanácsotokat kérni van egy fiu akivel chaten sokat beszélek de a suliba nem nagyon és néha úgy látom h engem néz pl:magyar elfekszik a padom és úgy láttam h engem néz röpinél is igy van néha én is de sztem ő is.NEm tudom mi van ? De általába a lányokkal van
Ez nem tudom h mi ? DE am jól elszoktunk sztem beszélgetni

:) :)

(szandikah24, 2013.01.07 19:10)

sziasztok szükségem lenne a véleményetekre...egyik osztálytársam nagyon tetszik,de sajnos van barátnöje:(.viszont nem olyan rég rámírt és a pasikról kérdezgetett,én próbáltam terelni a témát,de mindig felhozta vhogy...nagyon nyitott vt felém és olyan dolgokat is elárult,amit az ember nem oszt meg csak úgy...sztem jóban vagyunk csak nem tok kiigazodni rajta...sokszor keresi a szemkontaktust,mosolyog,volt h félrehívott beszélgetni kettesben,de van h egész nap tesz a fejemre....én nem értem ha van barátnője miétrt tesz ilyeneket...lécci segítsetek!:)

Re: :) :)

(lauu, 2013.02.01 22:08)

van egy barátnőm a volt pasijának most új barátnője van de még mindig a barátnőmet szereti ezzel csak azt akarom mondani hogy lehet hogy van nála esélyed ha mindig nyitott feléd az hogy néha tesz a fejedre szerintem csak azért van mert ugye ,,van barátnője'' és nagyon feltünő lenne ez az én meglátásom szerintem ne add fel lehet nála még esélyed szorítok nektek sok sikert!! :))

Alabama

(Miss Angelica, 2013.01.23 22:42)

Én vagyok Miss Angelica. Nőttem fel és él Alabama egy csodálatos hely, az Egyesült Államokban az Amerikai. Élek egy szétszórt élet az én ex.

Mert mindig engem vertek mindennapi. Most nekem van 3 gyerek számára.

De most hagyott minket, hogy Kalifornia a keresést egy hölgy. Soha nem tudta, hogy egy szerelmi varázslat támadás. Ez igazán érint engem. Sírtam a mindennapi és az éjszakai neki.

De egy nap egy közeli barátja meglátogatott engem, és én elmondtam neki mindent, ami történt, az I és az én ex neki. Elvitt egy nagyon erős ember. Ő egy boszorkány orvos. Ő konzultált a hatalmas Oracle és egy varázsigét rá, és azt mondta, ne aggódjak, hogy három nap után el fog jönni könyörögni nekem. A legnagyobb meglepetésemre, tényleg
működik. Miután a harmadik napon találkoztam vele a mi ajtó lépés sírt és könyörgött nekem komolyan, hogy ő hibázott. Hogy én megbocsátok neki.

Nem volt más választásom, mint hogy bocsásson meg neki, mert én nagyon szeretem őt nagyon. Most vissza a régi kapcsolatot újra.

Azon, hogy nem sikerül, mint ez, azt fogja mondani az ezzel a közép mondani mindenkinek, aki
találja meg, vagy magát ezt a felfordulást, vagy bármely más rendetlenség, hogy vegye fel a kapcsolatot a varázslat görgő at
<Email: gurumaharajiblacktemple@rediffmail.com>

Biztos vagyok benne, ő szívesen segít.

Pest

(Saci....., 2012.12.14 19:32)

Van egy fiú aki nekem nagyon be jön de már régebben jártunk 1 évig de utána dobott ésssss még mindig érzek iránta valamit ö ezt viszonyozza is de úgy veszem észre ha ott van az eggyik barátnőm akk én mint ha nem is éteznék és ez olyan rosszul esikhogy ha valaki tud nekem segiteni kérem irjon mert én még most is szeretem :)

Sajnos tudja...

(PONT ÉN, 2011.10.25 18:54)

Sziasztok!!
Belezúgtam egy fiúba. És rájött... Azelőtt alig beszéltünk, de én is elszúrtam, mert egyszer-kétszer ráírtam facebookon...:S És most, amikor rájött, nagyon furin viselkedik...Matekon összevontak minket(ő c-s én meg b-s) és megkérdezte, h nem ülök-e oda elé. Erre persze azt mondtam, hogy Nem.De naná, h oda akartam ülni, de azért mégsem...Sztem ezt jól tettem. És köszön nekem a nem létező bajusza alattXD, és én m,eg kerülöm a tekintetét.Most mit tegyek???annyira szeretném,h összejöjjünk...És ma mentek nemtomhova(vmi meccsre) és miondta, h Tomi(egy fiú aki belém van zúgva) az azt akarja, h menjek a meccsre, de közben nem nézett rám...Tudom, h sokat írtam., de légyszi válaszoljatok!!

Re: Sajnos tudja...

(Kiraa, 2012.12.08 14:09)

Ismerős helyzet:///

Kérdés

(Alexa, 2011.07.29 23:33)

Mit jelent az hogyha egy fiú miközben azt mondja, hogy neki sovány barátnője lesz olyan sejtelmesen vagy nem is tudom e rád néz? Még azóta nem tudtam ezt az arckifejezését megérteni úgyhogy most már megkérdezem. Amúgy nem járunk. Ez rosszat vagy jót jelent?? Mert nem tudtam eldönteni.......


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 432617
Hónap: 6772
Nap: 164