Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagy.adri_8@hotmail.com

(Adrika , 2013.06.08 16:53)

sziasztok van egy srác aki nekem nagyon tetszik és a srác állandóan néz és követ a haverjai a srácnak engem szoktak nézni és piszkálni nem tudom hogy miért csinálja aki tudja az léci segítsen nagyon fontos lenne ezt meg tudnom hogy miért van ez előre is köszönöm aki segít :)

Re: nagy.adri_8@hotmail.com

(eszter, 2013.07.10 23:07)

szerintem kerdezz ra h mi baja!:)(bajuk)

kezdivasarhely

(eszter, 2013.07.10 23:02)

sziasztok:).ezek a jelek tutira igazat mondanak.e szerint meg tudhatjuk hogy a nagy ő szeret e.bar a szerelem ne vakitson el es valaszoljatok igazat magatoknak!ne csapjatok be magatokat.sok sikert mindenkinek!

Szerintetek?!

(TheDreamer, 2013.07.05 00:13)

Sziasztok!
2 éve tetszettem egy srácnak, és mivel én hülye nem vettem észre (illetve későn vettem észre) hogy tetszem neki, ő eléggé eltávolodott tőlem, mert jól megbántottam sajnos, és csak ez után tudtam meg, hogy tetszettem neki... Miután megbántottam, ő elkezdett velem bunkózni, és így eltávolodtunk egymástól, pedig jóban voltunk ezelőtt. Mi elköltöztünk, szóval nem foglalkoztam vele többet, pedig nekem is nagyon tetszett. Tavaly nyáron megint hívott, hogy találkozzak vele (mivel a mamámék abban a kisvárosban laknak, ahol ő.) Én nem mentem, mert féltem, hogy megint bunkó lesz, vagy ilyesmi.. Megbántam, hogy nem mentem, mert így csak nyűglődtem, hogy valyon mit akarhatott... 1 hét múlva megyek megint mamámékhoz nyaralni, és bízok abban, hogy meg fogom tudni, hogy mit akart. Szerintetek még tetszhetek neki? Lehet még köztünk valami? Mi van, ha nem hív, szerintetek akkor kezdeményezhetek én? Kérlek, segítsetek nekem ebben! Szerintetek? Mondjátok el véleményetek, az sokat segítene! Sokszor gondolok vissza arra, amikor csokit vett nekem, rám mosolygott, közel jött hozzám meg a többi jel, amit nem vettem észre.. :$ -.-'

Egy 15 éves lány várja válaszaitokat!

Re: Szerintetek?!

(eszter, 2013.07.10 22:54)

en is igy vagyok mar sajnos 5 eve es szerintem ezek a jelek azt jelentik hogy szeret!igen hivd fel es kerdezd meg tole hogy volnae kedve talalkozni veled!remelem sikerul!sok siket!;)

Re: Szerintetek?!

(:) , 2013.07.06 20:39)

Szia! Sztem probáld meg, mit veszithetsz? Szerintem tuti oda lehet még érted, csak ugye megbántotad, de ezt hejre lehet még hozni. Sok sikert!

nincs

(ééén, 2013.07.01 20:51)

Sziasztok. Voltam nyaralni múlt héten és találkoztam egy fiúval aki a szomszédban nyaralt. Velem nem nagyon, cask anyukámmal beszélgetett, de néha kérdeztet rólam is és sokszor ott volt, ahol én...de nem szólt hozzám.meg akartam kérdezni a nevét, de nem mertem...és most nagyon 'hiányzik'... Mit tegyek? Gondolkodtam, hogy vissza megyek, hátha még ott van, de elég messze van...:( soha többet nem látom?:/

Kérdés ami eldönti hogy boldog leszek vagy nem

(szöszikee, 2013.06.21 14:13)

Sziasztok!!:)
Nyáron beleszerettem egy fiúba meg minden.állítólag ő is belém.de nem beszélgetünk meg semmi.még köszönni se köszönünk egymásnak...azóta adott jeleket hogy szeret meg minden..és május óta nem ad semmi jelet hogy szeretne.
és most azon gondolkozom hogy mit tegyek.
ez csak a rövid tartalma volt.....
ha kb tudnátok nekem segíteni azt megköszönném!!!
megadom az e-mail címem hogy eltudjatok érni ha segítetek és ott elmondom az egész storyt.
e-mail: vikii.varga@gmail.com
nagyon megköszönném a segítségeket!!!

pirike8585@freemail.hu

(piroska, 2013.05.27 22:41)

sziasztok..segítségre lenne szükségem. 7 éve van barátom. 25 éves vagyok.megismertem egy srácot a munkahelyen nagyon aranyos,szoktunk beszélgetni.mikor elmegy mellettem mindig a szemembe néz és rám mosolyog. én meg majd el olvadok . próbálom kerülni a társaságát,de azt hiszem késő beleszerettem. már elfelejtettem milyen a flörtölés nem merek lépni, és elbizonytalanít azzal hogy nem mond semmit vagy hogy nem ad semmi konkrét jelet hogy tetszem neki.de mikor ott vagyok a közelébe úgy néz a szemembe hogy nem is kell mondjon semmit..én is észre vettem, másképp beszél velem mint másokkal de más lányokkal közvetlenebb nem tudom csak észre vehette hogy tetszik és sajnál és ezért más vagy tényleg érezhet vmit.a legjobb haverja is a gyárba dolgozik nagyon rendes mindig ha beszélünk róla beszél nekem,pl: mit csináltak a hétvégén. hogy bonyolítsam a történetet Angliába dolgozom és a srác litván.tiszta hülyének érzem magam,hogy itt kérem a segítségeteket,de szerintetek mit tegyek,agyatok tanácsot mert már nem birok másra gondolni csak rá...

holicsdani97@freemail.hu

(ciciciccucicicicicocvp, 2013.05.13 14:10)

Van egy srác akibe szerelmes vagyok,de neki épp most lett barátnője és hát na.De a srác legjobb haverja járni akar velem.De én őt nem szeretem.Mi legyen??

janka.10@citromail.hu

(Anna, 2013.05.01 08:00)

Van egy fiú akire majdnem az összes igaz! Ennek hála mostmár fel is ismerem.Mindenhol kerestem ilyeneket de ez bizonyult a legjobbnak!!!

2345

(tomi, 2013.04.11 19:17)

egy nálam is igy van a hogy le van irva

váá!!

(sz.d, 2013.04.08 02:21)

Az osztársammal év elején nagyon jóban voltunk sokat beszélgettünk és nagyon aranyos volt velem párszor hívott is h menjek vele meg a haverjaival vhova egyszer el is mentem vele moziba de mivel a haverjaival voltunk nem közeledet felém "úgy" egyszer tarott egy bulit ahova a legjobb barátnõmet nem hívta meg mert ki nem állhatja a csajt (nem lehet tudni h miért mert semmit sem tett vele)és én próbáltam meggyõzni h hívja el a barátnõm de õ semmiképp sem akarta én meg jó barátnõhõz híven nem mentem el a buliba ha a bnõm sem mehet. Aztán az osztályban kialakult egy " menõ" (mondanom sem kell a fiú állt az élén) réteg amibe benne is sokszor elnentünk a társasággal vhova ( a legjobb barátnõm nem volt benne és ezért volt h néha nem mentem velük h a bnömmel maradhasak) voltam csak miután szembesültem vele h nem hívtak meg egy buliba és amikor mennek vhova engem elfelejtenek elhívni és akkor már nem voltam része a "menõknek" és azóta nem nagyon beszélünk a fiúval. Nem értem h mi baja lehet..

Re: váá!!

(:D, 2013.04.08 18:36)

Hat az biztos hogy az ember valtozik de azonban nem szabad elszomorodni, szerintem kivancsi hogy eleg fontose szamodra hogy legalabb egyszer elmenj vele valahova. A baratsag szep dolog s buszke leheszt arra hogy a baratnod melle altal azonban senki nem mondta hogy egyszer-egyszer nem randihac nelkule...:)

cuky_girls

(anonim, 2013.04.08 18:32)

Sziasztok. Arol lenne szo hogy van egy osztalytarsam fiu akivel nagyon joba vok ejelente orakot elbeszelunk, minden nap kimegyunk legalabb egy fel orara s nagyon kedves meg figyelmes velem szemben sot 1x meg csokoloztunk is. De azonban van meg egy lany aki mindig beleszol s nagyon nyomul s eddig a fiu nem nagyon tiltakozott azonban mostmar mindha megvaltozott volna s sokal tobet torodik velem de nem tom hogy mire gondoljak hogy most bejovok neki vagy csak baratilag. Jo lenne par tipp

blaablaablaa

(piiszt :), 2011.07.17 14:56)

Akkor mi van ha láttam egy tök helyes srácot, és beszéltünk is, megkérdezte hanyadikos vagyok, és a válszom után azt mondta hogy idősebbnek nézek ki, nagyon jó fej, nekem bejön, de nem tudom hogy ez kölcsönös. Mit tegyek? Ráadásul valaki akart rágót adni neki, és mondta hogy én még nem kaptam, szóval nekem akarta adni. De nem tudom hogy ezt csak jófejségből tette-e, vagy mert bejövök neki. Előre is köszi, és jó az oldal! :p

Re: blaablaablaa

(Bea (szerki), 2012.08.31 21:07)

Szerintem bejössz neki és azért viselkedik igy! :) Azért nem mindenkivel viselkedne úgy mint veled :P

Re: blaablaablaa

(Saci....., 2012.12.14 19:35)

szerintem ez azt jelenti hogy bejössz neki és többet akar töled mint csak szimpla barát

Re: blaablaablaa

(Tina, 2013.04.02 13:27)

sztem bejössz neki :)))

Re: blaablaablaa

(Bea (szerki), 2011.07.17 20:24)

Szia :) Szerintem igenis bejössz a srácnak.Az már egy nagyon jó jel,ha rád nézz amikor beszéltek,meg a rágót is neked akarta adni :) Az egyáltalán nem probléma ha nagyobbnak látszol a korodhoz képest:) Az én véleményem szerint beszélj többet a sráccal és idővel érezni fogod ha kölcsönös és te is tetszel neki :) SOK SIKERT!!!!:D


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 425262
Hónap: 5479
Nap: 198