Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nem értem öt

(Titkos, 2014.01.03 03:37)

van egy 18 éves fiu aki nagyon bejön nekem néha nagyon bunko haverjaival van olyankor megölném de ha néha beszélek vele akkor nagyon kedves és ha megkérem öt akkor nagyon aranyos néha üzenget a legjobarátomal bunkosgokat még ha be vagyok egy kicsit rugva olyankor nagyon kedves és tiszteletbe tart de ha ö van berúgva olyant mond nekem gyuu meghalok olyankor nem értem öt egyszerűen segitsetek

szaszhalombatta

(ildiko, 2013.12.10 17:48)

na haza kisert es adtam neki puszit es o is adott nekem es ez mar nem az elso esett.eggyik nap megfogtam a kezet es olyan volt mintha jarank:3 jovolt:$

Érd Eszter utca 12

(szabó viktoria , 2013.12.02 10:35)

én meg szerettelek téged gondolom te is engem jó lenne ha össze jönnénk

Hátha bejön

(Nóri, 2013.11.07 18:16)

Már első óta tetszik egy Bence nevű fiú.Most negyedikes vagyok.Remélem észrevesz és beválnak azok amiket jóknak találtam n az oldalon.

A varázslat görgő

(Wendy, 2013.09.22 13:10)

Károlyi Mihály utca 11-15., 1053 Budapest, HungaryHello mindenkinek a nevem Wendy, én igazán szeretnék, hogy értékeljék egy nagy varázslat görgő, aki segített nekem, amikor én volt probléma a férjemmel, a férjem elhagyott, miután két év házasság, azt bírja sokáig minden nap sírtam, én meg kellett keresni a megoldás sok helyen senki nem ad nekem egy segítség éltem bánat és a fájdalom nem tovább, amíg én végül be, hogy ezt a csodálatos varázslat görgő, aki életemben soha nem fogja elfelejteni, hogy őszinte és kedves, aki vissza otthoni vissza a béke, szüksége van egy megfelelő helyre, hogy megoldja a problémákat érintkezés: oracletemple@gmail.com a megfelelő választás. ő egy nagy ember, hogy már varázslatait éves tapasztalattal. ő varázsolni különböző célokra, mint

(1) Ha azt szeretné, ex vissza.
(2), ha mindig a rossz álmok.
(3) Azt akarod, hogy támogatni kell az irodában.
(4) Azt akarod, nők / férfiak futtatni után.
(5) Ha akarod egy gyerek.
(6) Azt akarod hatáskörök
(7) Azt akarod kötni a férje / felesége, hogy a tiéd örökre.
(8) Ha a pénzügyi segítségre van szükségük.


E-mail kapcsolat: (oracletemple@gmail.com)

Károlyi Mihály utca 11-15., 1053 Budapest, Hungary

(Wendy, 2013.09.22 13:08)

Hello mindenkinek a nevem Wendy, én igazán szeretnék, hogy értékeljék egy nagy varázslat görgő, aki segített nekem, amikor én volt probléma a férjemmel, a férjem elhagyott, miután két év házasság, azt bírja sokáig minden nap sírtam, én meg kellett keresni a megoldás sok helyen senki nem ad nekem egy segítség éltem bánat és a fájdalom nem tovább, amíg én végül be, hogy ezt a csodálatos varázslat görgő, aki életemben soha nem fogja elfelejteni, hogy őszinte és kedves, aki vissza otthoni vissza a béke, szüksége van egy megfelelő helyre, hogy megoldja a problémákat érintkezés: oracletemple@gmail.com a megfelelő választás. ő egy nagy ember, hogy már varázslatait éves tapasztalattal. ő varázsolni különböző célokra, mint

(1) Ha azt szeretné, ex vissza.
(2), ha mindig a rossz álmok.
(3) Azt akarod, hogy támogatni kell az irodában.
(4) Azt akarod, nők / férfiak futtatni után.
(5) Ha akarod egy gyerek.
(6) Azt akarod hatáskörök
(7) Azt akarod kötni a férje / felesége, hogy a tiéd örökre.
(8) Ha a pénzügyi segítségre van szükségük.


E-mail kapcsolat: (oracletemple@gmail.com)

vértesszőlős Rózsa utca.

(Orcsik Biborka, 2013.09.21 11:56)

Szia! Regina vagyok. Biborka mikor jössz ma át írd le nekem: hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat,vasárnap válasz.

budapest

(emily, 2013.07.27 13:01)

Van egy oszztálytársam aki szerelmes belém, de én nem vagyok belé. Mindig rám ír facebookon meg minden ilyenkor mit kell tennem hogy lekoppintsam? o.O

Re: Re: Szerintetek?

(TheDreamer, 2013.07.24 20:40)

Kedves eszter!
Elmesélhetem a teljes történetemet ezzel a sráccal, és azt is, hogy azóta mi volt? Kellene még mindig egy kis segítség, és ha gondolod, te is elmesélheted a te "dolgaidat". :) Csak írd le az e-mail címedet, és akkor írok is neked! :)

Kérdéés

(Smiley, 2013.05.04 12:58)

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mire gondoljak. Van egy fiú, aki tetszik. Beszéltünk egy párszor,tudja, hogy ki vagyok,amikor köszön, akkor (szinte) mindig mosolyog, és egyik nap azt láttam, ami le van írva a 13-as pontba..... de nem igazán tudom mit higgyek. A barátnőimnek elmondtam, (mindent) és nem igazán tudjuk eldönteni, ezért kérem a Ti segítségeteket, hátha tudtok valami biztosabbat mondani, mert szerintem Ti (picit) idősebbek vagytok nálam.

Re: Kérdéés

(Tejszeletecske nyamii :D, 2013.06.07 14:24)

Jajj! :O :D

Re: Kérdéés

(Tejszeletecske nyamii :D, 2013.06.07 14:27)

Rám férne egy kis segítség fogalmam sincs
hogy most mi van mert a fiú egyszer ilyen ,egyszer olyan. :O

Re: Kérdéés

(eszter, 2013.07.10 23:11)

erre en is kivancsi lennek.pontosan ilyen helyzetben vagyok!

nagy.adri_8@hotmail.com

(Adrika , 2013.06.08 16:53)

sziasztok van egy srác aki nekem nagyon tetszik és a srác állandóan néz és követ a haverjai a srácnak engem szoktak nézni és piszkálni nem tudom hogy miért csinálja aki tudja az léci segítsen nagyon fontos lenne ezt meg tudnom hogy miért van ez előre is köszönöm aki segít :)

Re: nagy.adri_8@hotmail.com

(eszter, 2013.07.10 23:07)

szerintem kerdezz ra h mi baja!:)(bajuk)

kezdivasarhely

(eszter, 2013.07.10 23:02)

sziasztok:).ezek a jelek tutira igazat mondanak.e szerint meg tudhatjuk hogy a nagy ő szeret e.bar a szerelem ne vakitson el es valaszoljatok igazat magatoknak!ne csapjatok be magatokat.sok sikert mindenkinek!

Szerintetek?!

(TheDreamer, 2013.07.05 00:13)

Sziasztok!
2 éve tetszettem egy srácnak, és mivel én hülye nem vettem észre (illetve későn vettem észre) hogy tetszem neki, ő eléggé eltávolodott tőlem, mert jól megbántottam sajnos, és csak ez után tudtam meg, hogy tetszettem neki... Miután megbántottam, ő elkezdett velem bunkózni, és így eltávolodtunk egymástól, pedig jóban voltunk ezelőtt. Mi elköltöztünk, szóval nem foglalkoztam vele többet, pedig nekem is nagyon tetszett. Tavaly nyáron megint hívott, hogy találkozzak vele (mivel a mamámék abban a kisvárosban laknak, ahol ő.) Én nem mentem, mert féltem, hogy megint bunkó lesz, vagy ilyesmi.. Megbántam, hogy nem mentem, mert így csak nyűglődtem, hogy valyon mit akarhatott... 1 hét múlva megyek megint mamámékhoz nyaralni, és bízok abban, hogy meg fogom tudni, hogy mit akart. Szerintetek még tetszhetek neki? Lehet még köztünk valami? Mi van, ha nem hív, szerintetek akkor kezdeményezhetek én? Kérlek, segítsetek nekem ebben! Szerintetek? Mondjátok el véleményetek, az sokat segítene! Sokszor gondolok vissza arra, amikor csokit vett nekem, rám mosolygott, közel jött hozzám meg a többi jel, amit nem vettem észre.. :$ -.-'

Egy 15 éves lány várja válaszaitokat!

Re: Szerintetek?!

(eszter, 2013.07.10 22:54)

en is igy vagyok mar sajnos 5 eve es szerintem ezek a jelek azt jelentik hogy szeret!igen hivd fel es kerdezd meg tole hogy volnae kedve talalkozni veled!remelem sikerul!sok siket!;)

Re: Szerintetek?!

(:) , 2013.07.06 20:39)

Szia! Sztem probáld meg, mit veszithetsz? Szerintem tuti oda lehet még érted, csak ugye megbántotad, de ezt hejre lehet még hozni. Sok sikert!

nincs

(ééén, 2013.07.01 20:51)

Sziasztok. Voltam nyaralni múlt héten és találkoztam egy fiúval aki a szomszédban nyaralt. Velem nem nagyon, cask anyukámmal beszélgetett, de néha kérdeztet rólam is és sokszor ott volt, ahol én...de nem szólt hozzám.meg akartam kérdezni a nevét, de nem mertem...és most nagyon 'hiányzik'... Mit tegyek? Gondolkodtam, hogy vissza megyek, hátha még ott van, de elég messze van...:( soha többet nem látom?:/


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 395852
Hónap: 3513
Nap: 136