Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bszta vesselényi 14

(Franciska hanga, 2014.07.15 17:49)

EZ HÜLYESÉG

Blabla

(Help, 2013.12.19 15:32)

Légyszi segítsetek!Van egy srác aki tetszkk az osztályból de nem viselkedik különösen,csak a szeme sarkából figyel és tök udvarias.Nem tom mit érez mert felelsz v merszeztünk és amikor az volt a feladatom h megcsókoljam nemet mondott...Mit tegyek vele h sikerüljön vele csókolóznom?

Nem értem !!!

(Segitsetek !, 2014.07.08 19:52)

A fiu akiről szó lenne Attilának hivják . Néha vannak közös pillanataink .... néha kedves velem de néha a barátaival nagyon bunkok velem ...én nagyon szerelmes vagyok belé .. de mit csináljak ??

drogagusolutioncenter@gmail.com

(lizzy, 2014.06.09 08:24)

A nevem Lizzy, szeretném megosztani ezt a nagyszerű bizonysága az életem
mindenki. Elvettem a férjem James Smith; Én szeretem őt annyira vagyunk
már házasok 8 éve, két gyerek. Ment nyaralni
Angliában, ahol találkozott egy hölgy hívott Jenny, azt mondta nekem, hogy ő már nem
érdekli a házasság többé. Én annyira zavaros és elkezdtem
keres segítséget, minden erőfeszítést, hogy hozzátok vissza nem, amíg nem találkoztam egy régi
barátom hívott Clara és én elmondtam neki a problémámat, akkor azt be nekem
hogy az ember nevű Dr. OGAGU aki egy varázslatot neki, hogy elhozta ex
vissza neki a 3days. Felvettem a kapcsolatot Dr. OGAGU, hogy segítsen nekem, hogy vissza a
férj és arra kéri, hogy ne aggódjak, hogy az istenek az ő fore-apák
harcolj értem. Azt mondta, három nap múlva újra egyesülni én és a férjem
együtt. Három nap után a férjem hívott, és azt mondta, ő jön vissza
hogy megkereste a dolgokat velem, én meglepetés, amikor láttam őt, és elkezdett
könyörgött bocsánatért. Most én vagyok a legboldogabb nő a földön
mi ez a nagy varázslat görgő tett engem és a férjem, akkor forduljon Dr
OGAGU bármilyen lelki probléma, amit oly valaha, az ő hatásköre túl
emberi megértés, ha szüksége van a segítségére tud kapcsolatba lépni vele keresztül: drogagusolutioncenter@gmail.com fel vele a kapcsolatot MOST megoldás a problémákra az alább felsorolt.
(1) Ha azt szeretné, hogy az ex vissza.
(2) Ha mindig rossz álmok.
(3) Azt akarod, hogy támogatni kell az irodában.
(4) Ha szeretne egy gyereket.
(5) A családi problémák.

piroska

(piroska, 2014.03.27 17:43)

hat en szemezgettek vele meg minden de van baratnoje irtam neki facebookon de azt mondta h ot szereti es azota is szemezgetunk..

lajos utca 16

(kitty, 2014.01.13 14:53)

sziasztok van egy fiu aki nagyon teccik nekem enis teccem neki de nem tudom hogy mert nem figyel mar egyszer talalkoztam is vele de azota nem ir nekem facebookon nem tom mit tegyek foken azet nem mert amikor talalkoztam vele nekem az jot le hogy csak aszt akarja tolem nagyon tanacstalan vagyok leci szegitsetek kosz

nem értem öt

(Titkos, 2014.01.03 03:37)

van egy 18 éves fiu aki nagyon bejön nekem néha nagyon bunko haverjaival van olyankor megölném de ha néha beszélek vele akkor nagyon kedves és ha megkérem öt akkor nagyon aranyos néha üzenget a legjobarátomal bunkosgokat még ha be vagyok egy kicsit rugva olyankor nagyon kedves és tiszteletbe tart de ha ö van berúgva olyant mond nekem gyuu meghalok olyankor nem értem öt egyszerűen segitsetek

szaszhalombatta

(ildiko, 2013.12.10 17:48)

na haza kisert es adtam neki puszit es o is adott nekem es ez mar nem az elso esett.eggyik nap megfogtam a kezet es olyan volt mintha jarank:3 jovolt:$

Érd Eszter utca 12

(szabó viktoria , 2013.12.02 10:35)

én meg szerettelek téged gondolom te is engem jó lenne ha össze jönnénk

Hátha bejön

(Nóri, 2013.11.07 18:16)

Már első óta tetszik egy Bence nevű fiú.Most negyedikes vagyok.Remélem észrevesz és beválnak azok amiket jóknak találtam n az oldalon.

A varázslat görgő

(Wendy, 2013.09.22 13:10)

Károlyi Mihály utca 11-15., 1053 Budapest, HungaryHello mindenkinek a nevem Wendy, én igazán szeretnék, hogy értékeljék egy nagy varázslat görgő, aki segített nekem, amikor én volt probléma a férjemmel, a férjem elhagyott, miután két év házasság, azt bírja sokáig minden nap sírtam, én meg kellett keresni a megoldás sok helyen senki nem ad nekem egy segítség éltem bánat és a fájdalom nem tovább, amíg én végül be, hogy ezt a csodálatos varázslat görgő, aki életemben soha nem fogja elfelejteni, hogy őszinte és kedves, aki vissza otthoni vissza a béke, szüksége van egy megfelelő helyre, hogy megoldja a problémákat érintkezés: oracletemple@gmail.com a megfelelő választás. ő egy nagy ember, hogy már varázslatait éves tapasztalattal. ő varázsolni különböző célokra, mint

(1) Ha azt szeretné, ex vissza.
(2), ha mindig a rossz álmok.
(3) Azt akarod, hogy támogatni kell az irodában.
(4) Azt akarod, nők / férfiak futtatni után.
(5) Ha akarod egy gyerek.
(6) Azt akarod hatáskörök
(7) Azt akarod kötni a férje / felesége, hogy a tiéd örökre.
(8) Ha a pénzügyi segítségre van szükségük.


E-mail kapcsolat: (oracletemple@gmail.com)

Károlyi Mihály utca 11-15., 1053 Budapest, Hungary

(Wendy, 2013.09.22 13:08)

Hello mindenkinek a nevem Wendy, én igazán szeretnék, hogy értékeljék egy nagy varázslat görgő, aki segített nekem, amikor én volt probléma a férjemmel, a férjem elhagyott, miután két év házasság, azt bírja sokáig minden nap sírtam, én meg kellett keresni a megoldás sok helyen senki nem ad nekem egy segítség éltem bánat és a fájdalom nem tovább, amíg én végül be, hogy ezt a csodálatos varázslat görgő, aki életemben soha nem fogja elfelejteni, hogy őszinte és kedves, aki vissza otthoni vissza a béke, szüksége van egy megfelelő helyre, hogy megoldja a problémákat érintkezés: oracletemple@gmail.com a megfelelő választás. ő egy nagy ember, hogy már varázslatait éves tapasztalattal. ő varázsolni különböző célokra, mint

(1) Ha azt szeretné, ex vissza.
(2), ha mindig a rossz álmok.
(3) Azt akarod, hogy támogatni kell az irodában.
(4) Azt akarod, nők / férfiak futtatni után.
(5) Ha akarod egy gyerek.
(6) Azt akarod hatáskörök
(7) Azt akarod kötni a férje / felesége, hogy a tiéd örökre.
(8) Ha a pénzügyi segítségre van szükségük.


E-mail kapcsolat: (oracletemple@gmail.com)

vértesszőlős Rózsa utca.

(Orcsik Biborka, 2013.09.21 11:56)

Szia! Regina vagyok. Biborka mikor jössz ma át írd le nekem: hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat,vasárnap válasz.

budapest

(emily, 2013.07.27 13:01)

Van egy oszztálytársam aki szerelmes belém, de én nem vagyok belé. Mindig rám ír facebookon meg minden ilyenkor mit kell tennem hogy lekoppintsam? o.O

Re: Re: Szerintetek?

(TheDreamer, 2013.07.24 20:40)

Kedves eszter!
Elmesélhetem a teljes történetemet ezzel a sráccal, és azt is, hogy azóta mi volt? Kellene még mindig egy kis segítség, és ha gondolod, te is elmesélheted a te "dolgaidat". :) Csak írd le az e-mail címedet, és akkor írok is neked! :)

Kérdéés

(Smiley, 2013.05.04 12:58)

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mire gondoljak. Van egy fiú, aki tetszik. Beszéltünk egy párszor,tudja, hogy ki vagyok,amikor köszön, akkor (szinte) mindig mosolyog, és egyik nap azt láttam, ami le van írva a 13-as pontba..... de nem igazán tudom mit higgyek. A barátnőimnek elmondtam, (mindent) és nem igazán tudjuk eldönteni, ezért kérem a Ti segítségeteket, hátha tudtok valami biztosabbat mondani, mert szerintem Ti (picit) idősebbek vagytok nálam.

Re: Kérdéés

(Tejszeletecske nyamii :D, 2013.06.07 14:24)

Jajj! :O :D

Re: Kérdéés

(Tejszeletecske nyamii :D, 2013.06.07 14:27)

Rám férne egy kis segítség fogalmam sincs
hogy most mi van mert a fiú egyszer ilyen ,egyszer olyan. :O

Re: Kérdéés

(eszter, 2013.07.10 23:11)

erre en is kivancsi lennek.pontosan ilyen helyzetben vagyok!

nagy.adri_8@hotmail.com

(Adrika , 2013.06.08 16:53)

sziasztok van egy srác aki nekem nagyon tetszik és a srác állandóan néz és követ a haverjai a srácnak engem szoktak nézni és piszkálni nem tudom hogy miért csinálja aki tudja az léci segítsen nagyon fontos lenne ezt meg tudnom hogy miért van ez előre is köszönöm aki segít :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 7
Összes: 419699
Hónap: 7095
Nap: 262