Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a szerelem

(lila, 2015.02.28 08:32)

Nekem be jön mert így vagyok én is! Van egy fiu pont így csinal velem is! Nagyon bejon!

hámán kató

(vivikeeh, 2015.02.23 15:23)

...na hát tetszik egy fiú és holnap korán reggel megyek hozzá, hogy elmondhassam neki, hogy tetszik és, hogy én vele akarok lenni...!! Szerintetek, hogy mondjam el neki??... mert valójában nagyon de nagyon félek... :D előre is köszi :* !!

Kérdés

(diacska, 2013.09.14 23:46)

Tetszik nekem egy fiú, de nemtudom, hogy ő mit érez irántam. Nemtudom, hogy mit beszéljek vele

Nem tudom mi van velem!

(Nóri, 2013.11.07 18:22)

Próbálok veletöbbet beszélni de nem megy mert mindig berezelek.Olyan ruhám meg nincs ami azonos a stílusával

Re: Kérdés

(Nóri, 2013.11.07 18:23)

szerintem öltözz a stílusa szerint és legyél magabiztos.legyél többet a közelében

Re: Kérdés

(Nóri, 2013.11.07 18:24)

szerintem öltözz a stílusa szerint és legyél magabiztos.legyél többet a közelében

Re: Kérdés

(Valaki!, 2014.11.01 07:30)

Van egy fiú a suliba folyton szemezünk és mindig mosolyog de van amikor néz sokáig de van amikor elkapja a fejét ,sokszor van a közelembe .Talán tetszem neki!?

Re: Re: Kérdés

(Valaki!, 2014.11.07 05:35)

Van egy fiú folyton néz mindig mosolyog. De volt olyan amikor nézett én vissza néztem és elkapta a fejét. Nekem nagyon tetszik a srác de nem tudom mit csináljak!!!!!??

Re: Re: Kérdés

(Tetszel neki ez tuti!, 2014.12.22 22:35)

Ha azzal a fiúval a sulidban folyton szemeztek és mindig mosolyog rád de van amikor néz téged sokáig de van amikor elkapja a fejét ,sokszor van a közeledben akkor biztos hogy tetszel neki ezt nem lehet letagadni szerintem mond meg neki hogy mit érzel iránta!

Re: van egy srac facen beszelunk meg mosolyog simogat tudja h teccik nkm de nm tudja jarjon e velem.teccek nki valojaban

(dzilvikehu, 2015.02.14 19:04)

Re: Re: Kérdés

(b@tty, 2015.01.20 17:21)

Van egy fiu aki eleinte folyton nezett mostansag facebookon is beszelgetunk a suliba is koszon meg mosolyog meg beszeltuk hogy majd talalkozunk de felek hogy nem tetszem neki mert most jott ide a suliba es o olyan laza vagany meg cigizik is en meg inkabb olyan jo kislany vagyok es nem tudom hogy mi van mert nekem nagyon tetszik de most szakitott az egyik lannyal es mi van ha ez egy menekulesi ut neki!!!!!!
Nem tudom mit tegyek de valoszinu hogy talalkozok vele!!!!

Re: Kérdés

(Párkapcsolati tanácsadó, 2014.11.23 23:51)

Ez mindenkinek szól!!: Ameddig nem nyittok feléjük ők sem nyitnak felétek és ha nem birjátok leküzdeni a félelmeteket addig nem is fog működni a kapcsolatotok!

Re: Kérdés

(321, 2014.11.30 12:35)

bár miről milyen napod volt akár mi vagy egyszerűen meg is kérheted hogy segítsen neked valamiben....Vagy csak mennyetek elsétálni .

vmi

(egy ember, 2015.01.28 22:15)

Mit tegyek ha tettszik egy fiú és ö a fociban a csapattársam (igen én lányként focizok) de én nem merem megtenni??
Ja ès egy csomoszor rámmosolyog ám nagyon nagyon ritkán találkozunk ( az is csa focimeccsen mert nem egy suliba jarunk) kérlek segítsetek!!

Re: vmi

(vki, 2015.01.28 22:17)

Ja es szerintetek nala ez mit jelent ??

budaoest

(èn hk, 2015.01.28 22:10)

na neeeee

budapest

(hercegnő, 2014.03.26 15:04)

Légyszi segítsetek! Van egy fiú a suliban aki tökre tetszik, de még nem beszéltem vele, és nem merek hozzá odamenni, mert félek, hogy cikis helyzetbe hozom magam, mert mi van akkor ha nem kedvel engem. Sajnos csak egy évfolyamra járunk, és nincs egy közös óránk se. Most mit tegyek???

Re: budapest

(én, 2015.01.04 15:28)

Menj oda légy laza és kérdezd meg hogy: hogy vagy .... hogy telt a hétvége és kozben folyamatosan közeledj hozzá ha ő is ezt teszi akkor nyert ügyed van

Hali

(Bianka, 2014.12.11 07:23)

Ez hogy lehet ??

Tudom , hogy az oszt.társam szerelmes belém.
Úgy tudtam meg , huogy az eggyik barátnőm megkérdezte tőle.
És nem tudom hogyan mondjam el neki : szeretem.

Re

(Hanna, 2014.12.02 16:46)

Hat. Én se tudom mi van velem a világ leg egoistabb fiúba vagyok szerelmes! De ő meg sztem nem is erdeklodik irántam!;(


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 432613
Hónap: 6772
Nap: 166