Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 jel, hogy bejössz neki

Hogy viselkedik ha a közelében vagy?
1. Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neked, hogy érdeklődik irántad! Garantált libabőr: a megnövekedett pupillák hatására tekintete mélyre hatol. Ha pedig egy beszélgetés során több, mint hat másodpercig viszonozza a pillantásodat, akkor teljesen elveszett a srác!
2. Finoman megérinti a karod vagy a vállad. Gondolkodj el azon, hogy reagál, ha a közelében vagy. Időről időre megérint téged (tudat alatt), miközben beszélgettek? Telitalálat! Valószínű, hogy remekül érzi magát a társaságodban. Hiszen csak azokat engedi közel magához, akiket kedvel.
3. Miközben magyaráz neked, észre sem veszi, és megmutatja a tenyerét. Ha beszélgetés közben többször is ezt teszi, az a nyitottságát mutatja, s hogy bizalommal viseltetik irántad. De a keze többet is elárulhat. Ha a közeledben valamilyen tárggyal, például tollal játszik, az idegességről tanúskodik. Ha folyamatosan a hajába túr, azt szeretné, ha megsimogatnád. Nem rossz, mi?
4. Mindig rád mosolyog. Most nagyon oda kell figyelned. Létezik ugyanis őszinte és hamis mosoly. Az előbbinél az orcák enyhén felfelé mozdulnak el, míg a szemöldök lefelé. Az egész arc mosolyog. A hamis mosolynál a szem környéki izmok mozdulatlanok. Tehát, ha sokszor látsz őszinte mosolyt az arcán, akkor boldog, hogy veled lehet.
5. Amint meglát, elvörösödik. Elég, ha felbukkansz a közelében, és máris kényelmetlenül érzi magát. Ha megszólítod, olyan vörös lesz az arca, hogy azt gondolhatnád, egy túlérett paradicsommal akadt dolgod. Ebben az esetben egy nagyon szégyenlős példánnyal hozott össze a sors. Egyet tehetsz: feledkezz meg az arcpírról, és élvezd, hogy tetszel neki!

 
Hogy beszél veled?
6. Kérdéseket tesz fel neked, és meghallgatja a válaszokat. Érdeklődik a zenei ízlésed, a hobbijaid iránt. Röviden: mindent tudni szeretne rólad - a nagy dumásokkal ellentétben, akik kizárólag önmagukról beszélnek. Ha érdeklődik irántad, akkor hagyja, hogy végigmondd, amit szeretnél, és még napokkal később is emlékszik életed legapróbb részleteire is.
7. Mindig kimondja a keresztnevedet. Azt gondoltad, fogalma sincs, hogy hívnak, de néhány napja kizárólag a keresztneveden szólít. Nagyon árulkodó! Így mutatja ki, hogy csodálatosnak talál!
8. A telefonban két szónál többet beszél veled, és egész mondatokban fogalmaz. A fiúk köztudottan irtóznak a hosszú telefonbeszélgetésektől. Tehát, ha önszántából felemeli a kagylót és beszél veled, nagyon érdeklődik irántad, aztán még ha csacsog is veled a telefonban, tuti szerelmes beléd!
9. Nem káromkodik, ha veled beszél. Egyértelmű: jó benyomást szeretne tenni rád. Egy pillanatra sem szabad azt gondolnod, hogy faragatlan alak. Ennek hatására időnként nem találja a szavakat és dadogni kezd. Nem probléma, hiszen te mindig tudod, mit szeretne mondani.
10. Hallgat, mint a sír. Annak ellenére, hogy valószínűleg egész éjjel rólad álmodott, meg nem szólítana nappal. Túlságosan félénk. Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Meglátod, nemsokára felenged.

 

 
 Hogy viselkedik?
11. Mindig ott bukkan fel, ahol te vagy - persze "véletlenül". Suli után találkozol a barátnőiddel a fagyizóban. Ki vásárol ugyanakkor ugyanott fagyit? Természetesen ő! Görkorcsolyázni indulsz. Kivel futsz össze? Vele! Ennyi véletlen nem létezik! Ez mind szándékos, mert többet szeretne látni.
12. Fogalma sincs, hogyan viselkedjen veled szemben, ezért egyik végletből a másikba esik. Egyik pillanatban udvarias, kinyitja neked az ajtót, segít a lecke megírásában, a következőben pedig pont fordítva: illetlenül kitolakszik előtted az ajtón és nem érdekli, hogy rossz jegyet szereztél matekból. Sajnos ez teljesen normális, ő ugyanis bizonytalan. De segíthetsz neki! Ha például tetszett a korrepetálás, kérdezd meg tőle, hogy máskor is lenne-e kedve hozzá!
13. A  barátai lökdösik és nevetnek, ha elsétálsz előttük. Ne izgulj, a társai nem akarnak rosszat, nem is rajtad nevetnek, csak fel akarják hívni a figyelmét az érkezésedre. Csupán barátian cukkolják, hogy ők is nevethessenek egy jót rajta, hogy cikis helyzetbe hozhassák. Egy biztos: mesélt rólad a barátainak. Tudják, hogy szeretne tőled valamit. Ha te is szupernek találod őt, akkor már biztosan nem tart sokáig, míg egymásra találtok.
14. Közbeavatkozik, ha egy pasi molesztál. Ha egy srác felbukkan a közeledben, ő is ott terem. Ha az a valaki megszólít, ügyesen magára tereli a beszélgetést. Nem kérdés: aki komolyan rád hajtott, az már nem akar rajtad osztozkodni!

 
15. Ha a barátaival tölti az időt, akkor úgy tesz, mintha észre sem vett volna. De ha jobban odafigyelsz, észre fogod venni, hogy a szeme sarkából titokban mindig téged figyel. Most próbára teheted: feltűnés nélkül integess neki. Ha reagál erre és visszainteget, akkor biztos tetszel neki. Érzései erősebbek, mint a félelem, hogy a barátai előtt lelepleződik. De ne vidd túlzásba! Tilosak a feltűnő szerelmes üzenetek, ha a barátaival lóg!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2015 4 23

(lévai barbara, 2015.04.23 19:30)

A szerelmem mindíg fél szemmel néz rám máskor kedves máskor gonosz de én értem és má féltékennyé is tett és mindíg kiabál velem de én már az övé vagyok és én az övé

Re: 2015 4 23

(Tetszik nagyon..., 2015.05.12 20:41)

Nagyon tetszik,Vele álmodom sokszor ,
és mindig udvarias, de csak velem és mindig megvéd és segít ha baj van. Nagyon helyes és kicsit félénk ...és nem tudom hogy kéne lépnem...
Segítség!

lányok

(anna, 2015.05.08 16:34)

köszi hogy vagytok

pomáz szőlőtelep utca

(suhajda lili, 2015.05.08 16:32)

Nekem a barátai monták el, másnap az udvaron kaptam egy csokit.Rámosolyogtam és el pirult.

Úgy kezdődött hogy .......

(Csajusz, 2015.04.28 21:07)

Úgy kezdődött hogy sétáltunk haza és bevallotta !!!!! ( hogy szeret )
Nem tudtam mit mondani.

Re: Úgy kezdődött hogy .......

(titokkkk, 2015.04.29 11:12)

el mondom neked öszintén h nem szeret és csak a fizikai dolgok iránt lenne vld és hagyd ott a pic*ába

Beregszász

(Brigi, 2015.04.08 21:52)

Az a valaki nem is szól hozzám ! Ès mèg rám sem nèz pedig bevallota hogy szeret! :(

Re: Beregszász

( adrienn, 2015.04.17 12:21)

Fél hogy te nem szereted probálj vele beszélgetni :) sok sikert

dozsa györgy ut 52

(czap adrienn, 2015.04.17 12:14)

nagyon tetszett ez az egész igaz rám

tiszabezdéd

(barbi és laura, 2015.04.17 12:04)

nagyon jó tanácsok :)) ha alkalom is lesz rá meg is fogadjuk :) :) :DDD:DD

Nagyon jó!

(Kludia , 2015.04.16 17:29)

Nagyon jó!!!! Majd bevetem, ha kell. Tuti kelleni fog. Köszi, hogy! Pusszancs.

inezlaczo2003@citromail.hu

(Inez, 2015.04.11 18:26)

És az mit jelent ha becézget vagy mindig amikor beszél hozzám közeledik felé mnéha tulságosan közel vagyunk egymáshoz . És ha beszél velem mindig vagy a fulmet fogja vagy a vállam vagy a karom .... És adott puszit mert a névnapja alkalmábol verset irtam neki .

budapest 3 . kerület

(karolina, 2015.03.26 14:24)

Az a baj hogy nincs merszem hozzá szólni . mit csináljak ?

orosháza

(Sulisok, 2015.03.24 12:16)

Mit jelent az hogy kedvel egy fiú egy lányt? Mert megkérdezte tőlem az egyik srác és én igent mondtam hiszen szerelmes vagyok belé??? Segitcetek

a szerelem

(lila, 2015.02.28 08:32)

Nekem be jön mert így vagyok én is! Van egy fiu pont így csinal velem is! Nagyon bejon!

hámán kató

(vivikeeh, 2015.02.23 15:23)

...na hát tetszik egy fiú és holnap korán reggel megyek hozzá, hogy elmondhassam neki, hogy tetszik és, hogy én vele akarok lenni...!! Szerintetek, hogy mondjam el neki??... mert valójában nagyon de nagyon félek... :D előre is köszi :* !!

Kérdés

(diacska, 2013.09.14 23:46)

Tetszik nekem egy fiú, de nemtudom, hogy ő mit érez irántam. Nemtudom, hogy mit beszéljek vele

Nem tudom mi van velem!

(Nóri, 2013.11.07 18:22)

Próbálok veletöbbet beszélni de nem megy mert mindig berezelek.Olyan ruhám meg nincs ami azonos a stílusával

Re: Kérdés

(Nóri, 2013.11.07 18:23)

szerintem öltözz a stílusa szerint és legyél magabiztos.legyél többet a közelében

Re: Kérdés

(Nóri, 2013.11.07 18:24)

szerintem öltözz a stílusa szerint és legyél magabiztos.legyél többet a közelében


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 7
Összes: 425279
Hónap: 5468
Nap: 197